Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mitros. Dodushe, imali su jednog jedinog viper-a, sve shto im je ostalo je ltd. Rade na naruchivanje, ali verovatno deru kozu sa ledja.

Posted

sve i nista :) Vise 3 dzitre na zidu, ali kao narucivanje sljaka..

Kao sto zec reche...imaju josh jednu marku gitari na zidu career ali nemam pojma sta je to...l

Posted

Imash opasnih ltd-ova. Serije 500 i 1000 su vishe nego dobre. Sve im je dobro osim FR-a (ako model ima isti), ali kome josh normalnom to pa treba :D

Posted
Imash opasnih ltd-ova. Serije 500 i 1000 su vishe nego dobre. Sve im je dobro osim FR-a (ako model ima isti), ali kome josh normalnom to pa treba :D

Ja bi ovaj 607b(ali natural) tako posedovao:

sc607b_ng.jpg

:da:

Sad samo crne prave - ko Ibanez jebeni... kome treba crna gitara :) ?!?

Posted

чисто да се похвалим да сам у наредних неколико дана хаха у поседу Martin&co d-28 marquis :)

јуче сам имао један оброк због ове гитаре хаха никад јача...х)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ibanez Gax30...Roland amp. od 10.

Boss metalzone...Digitech delay i Sinth-wah

Edited by Oxpod
Posted (edited)

gitara: Framus - Japanska kopija Gibsonovog SG-ja sa ugradjenom Gibsonovom aktivnom elektronikom i Seymore & Duncan magnetima

pedala: Line6 Uber Metal i DigiTech EQ

Edited by duruman
  • 2 weeks later...
Posted
Evo ova dva ima na lageru kod mene u kraju trenutno. Biraj, salji kintu i tvoj je.

2803071870.jpg

2803072858.jpg

Koliko tachno koshta taj adler soloist sl2h(shattered glass)?

imam vec neke pare al da vidim koliko mi josh treba...

...e da...da li se zbog finisha razlikuju u ceni taj shattered glas i obichna black varijanta...poshto bi pre uzeo crnu, mada ne bi se bunio ni sa tom papagajskom...

Posted

evo chekaj samo da uvaljam bubreg pa se chujemo :)

...shalim se...kontam da cu te pare imati tamo posle nove god pod uslovom da prodam sadashnju gitaru..

i da pitaj ih tamo u radnji iza coshka da li je crna verzija jeftinija ako ti nije teshko...

i koliko bi izashli troshkovi transporta...tj. odakle si?

Posted (edited)

Salji kintu jarane, nestace :smoke: . Salim se. Skupa je postarina, kad nije spora. Ono, brodom. Parobrodom. Jedrenjakom. Te fore. Zajebavam se za jedrenjak, to je luksuz, jos skuplje.

Edit: ali ne zajebavam se za parobrod. Preko Afrike, jasta. Kazablanka. Rick's Café Américain.

Edited by Dersu Uzala
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...