bojan j. Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Ma plasim se da nikad necu nauciti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 imam ibaney roadstar II sa floydom i topom, aktivnom elektronikom, 24 prada, japanac i tako. Ubrzo kupujem Marshall 50w i to je to. a da imao sam neku ibanezovu pedalu zvanu powerlead ali je pordadoh da bihj uzeo neki digitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Pa da se i ja napokon izjasnim: Ibanez Paul Gilbert samo je fingerboard od rosewooda i braonkast je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Jebali vas Ibanez-i ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Sem sto si nam opisao kako izgleda Koji je to PGM?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Doduse ja sam mislio na basseve ...jedini ibanezov model koji se meni svidja sto vizuelno sto zvucno je GWB1 , sto je i logicno kada se uzme u obzir koliko kosta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Doduse ja sam mislio na basseve ...jedini ibanezov model koji se meni svidja sto vizuelno sto zvucno je GWB1 , sto je i logicno kada se uzme u obzir koliko kosta... i mozda zato sto ga sviri Sean Malone - BOG Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Ma plasim se da nikad necu nauciti... NAZALOST ZIVA ISTINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 i mozda zato sto ga sviri Sean Malone - BOG Pa iskreno to je najbitniji razlog... A ti prestani da podjebavas da ja ne bih uzeo tebe da podjebavam... Btw. Sto si promenio potpis....onaj prosli skinut sa sajta JEDNOG OD BOGOVA je bio mnogo lepsi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 A ti prestani da podjebavas da ja ne bih uzeo tebe da podjebavam... Btw. Sto si promenio potpis....onaj prosli skinut sa sajta JEDNOG OD BOGOVA je bio mnogo lepsi.... pa sta fali ako se malko podjebava nisi valjda od secera (basista si dodjavola), ako oces podjebavaj(sta god te cini srecnim ), a sto se tice potpisa valja promena, dobra je to stvar u zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 i mozda zato sto ga sviri Sean Malone - BOG Pa iskreno to je najbitniji razlog... A ti prestani da podjebavas da ja ne bih uzeo tebe da podjebavam... Btw. Sto si promenio potpis....onaj prosli skinut sa sajta JEDNOG OD BOGOVA je bio mnogo lepsi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 pa mare zar ne vidis sliku????!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 pa mare zar ne vidis sliku????!!!! evo ti i specifikacija: Basswood body 1pc. Maple neck Rosewood fingerboard Edge Pro bridge IBZ INF1 (H) neck pu IBZ INFS1 (S) mid pu IBZ INF2 (H) bridge pu Cosmo Black hardware eto to nudi Ibanezov sajt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_ Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Pa iskreno to je najbitniji razlog... A ti prestani da podjebavas da ja ne bih uzeo tebe da podjebavam... Btw. Sto si promenio potpis....onaj prosli skinut sa sajta JEDNOG OD BOGOVA je bio mnogo lepsi.... jesi probao ti taj bas ili ti se svidja kako zvuci na snimcima koje si cuo od sean malone-te i gary willis-a ? Inace i ja bih da se upisem u listu 'ljubitelja' tog basa, al bih dodao jos par ibanez baseva koji po meni lepo izgledaju: sr300*E , sr905 a i k5 moze eventualno da prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINION Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 izvinite momci kad sam rekao ESP prestige mislio sam na custom seriu mr je majkl romeo model a rekao sam da nema kod nas da me ne bi pitali de sam je nashao i te fore kupujem je u nemackoj po ceni od 1100 eur sliku mozete naci na sajti ESP-a jos jednom sorry za gresku!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 jesi probao ti taj bas ili ti se svidja kako zvuci na snimcima koje si cuo od sean malone-te i gary willis-a ? Inace i ja bih da se upisem u listu 'ljubitelja' tog basa, al bih dodao jos par ibanez baseva koji po meni lepo izgledaju: sr300*E , sr905 a i k5 moze eventualno da prodje Naravno da ga nisam probao brate...gde bre da ga probam....cimao sam morone iz Sky-a da mi jave da li mogu da preko njih narucim GWB35 i kolika bi bila cena ....jebote za dva meseca niko nije nasao za shodno da mi kaze... Jedan lik koga znam je svirao taj bass i kaze da bas nije TOLIKO dobar kao bassevi koje sviraju Malone i Willis...(tako je to uvek sa signature modelima..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_ Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 a taj lik je svirao njihove primerke licno ili samo predpostavlja?! mislim da sky ne narucuje al pitaj recimo marty f-a, on ima nekog lika koji njemu dovlaci svu opremu i koliko sam razumeo spreman je na saradnju a i cinimi se da mega music uvoze po narudzbini... a sto se tice ovog romea, nisam ga video ni na zvanicnom ni na japanskom sajtu jesi siguran da je to romeo? ) pise na headstocku symphony x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Znam samo da se sam Romeo ubi od pljuvanja te gitare Zali se da su ga zestoko zajebali i skoro je nashao neku Japansku firmu, mislim da su oni radili gitare i Evergreyevcima , da mu rade signature... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_ Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 kad smo vec kod toga, ne postoji MJ signature, vec samo par custom gitara koje je pravio esp... tako da il te neko zajebo ili imas M2 ) (sto je bolja varijanta nego da te neko zajebao ) http://www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=139428 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 a taj lik je svirao njihove primerke licno ili samo predpostavlja?! Taj lik zna vise o bass gitarama vise nego svi bassisti sa ovog foruma zajedno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Taj lik zna vise o bass gitarama vise nego svi bassisti sa ovog foruma zajedno... a jel se zna ko je taj lik, svira negde???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_ Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Taj lik zna vise o bass gitarama vise nego svi bassisti sa ovog foruma zajedno... sve je to lepo al ono sto sam ja hteo da kazem je da mozda i sean svira na gitari koju je kupio na musiciansfriend.com (nisam siguran da imaju taj model, lupio sam a samo za willisa izgradjen poseban primerak njihovog dobrog graditelja Kada bi pravili sean malone-u poseban primerak, verovatno to ne bi bio gwb vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Ne mora da znaci... ipak Ibanezu znaci da im taj model svira/reklamira takav muzicar kao Sean , ne vidim zasto mu ne bi napravili isti takav bass.... pogotovo sto se Willis i Malone znaju...mozda ih je Garry iscimao da naprave isti model Sean-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Ne mora da znaci... ipak Ibanezu znaci da im taj model svira/reklamira takav muzicar kao Sean , ne vidim zasto mu ne bi napravili isti takav bass.... pogotovo sto se Willis i Malone znaju...mozda ih je Garry iscimao da naprave isti model Sean-u ne mora da znaci pre ce biti da ga je kupio negde u nekoj prodavnici a ne da je posebno pravljen za njega, Sean jesto "ok" , ali nije komercijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 MA naravno da je Sean O.K. i vise od toga (da ne kazen BOG ) ali i sam znas ko je on i koliko je cenjen u muzicarskim krugovima , ne verujem da je on otisao u prodavnicu i kupio bass... mislim brate kad Myung ili Hamm moze da ima signature bass zasto da faci kao sto je Sean ne naprave bass, ako nista ,bar je toliko zasluzio ... ...Btw. ni onaj njegov prosli bass nije maciji kasalj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts