Jump to content

Recommended Posts

Posted
  J.J.Jesa said:
E, matori, ja sam te Marshall-e trazio 4-5 godina.... i josh nisam zavrshio.

U planu mi je da do 30 godine imam 3 stack-a tj 6 Marshall kabineta, 2 50W i 1 100 W glave, JMP naravno. mrred.gif

Znaci josh 1 kosi + 3 ravna boxa + 1 50ica i 1 100tka.

icon_biggrin.gif

pivopije.gif

A za svirke cu da nosim i dalje mali box sa 2x12 i jednu od 50ica koje inace stalno sviram.

A ZA KOJI CE TI MOJ SVE TO

Posted
  J.J.Jesa said:
Nervira me trokrilni prozor u sobi, a nemam na njemu roletne, pa hocu da ga pregradim sa tri Marshall stack-a. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

taj rad... a i treba ti drvo za ogrev... pa ono i gitare mogu necemu da koriste... tako? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
  Hatebreeder said:
Sad malo da se kurcim:

imam Bc Rich warlock bass sa widow glavom

Koje boje, kol'ko star i kakav ima zvuk? icon_mrgreen.gif

------

Btw. Ja imam Jackson EX Concerte pro bas (crni icon_smile.gificon_wink.gif ) icon_cool.gif

• 1 month later...
Posted (edited)

od danas sam postao ponosni vlasnik par stvarcica icon_smile.gif

1. Gibson LP studio (crna)

2. Ibanez ZR tremolo (ne pitajte kako sam ga nabavio, ali ide u gitaru koju pravim)

3. Ibanez edge pro II 7 tremolo (takodje ne pitajte kako je nabavljeno, i takodje ide u drugu gitaru koju pravim)

4. SWR workingman's 120 - reko bio je red da si kupim i neko bass pojacalo za one silne basseve sto skupljaju prasinu buduci da ih skoro uopste ne sviram icon_smile.gif

Edited by Nurg
Posted
  Nurg said:
od danas sam postao ponosni vlasnik par stvarcica icon_smile.gif

1. Gibson LP studio (crna)

2. Ibanez ZR tremolo (ne pitajte kako sam ga nabavio, ali ide u gitaru koju pravim)

3. Ibanez edge pro II 7 tremolo (takodje ne pitajte kako je nabavljeno, i takodje ide u drugu gitaru koju pravim)

4. SWR workingman's 120 - reko bio je red da si kupim i neko bass pojacalo za one silne basseve sto skupljaju prasinu buduci da ih skoro uopste ne sviram icon_smile.gif

Svaka cas' icon_biggrin.gifpivopije.gif ...nego reci mi kakav je taj ZR temolo...jel bolji od mog Edge-a?...pitam te posto planiram da kupim jedan S Prestige model do kraja godine...

Posted
  Marty F said:
Svaka cas' icon_biggrin.gifpivopije.gif ...nego reci mi kakav je taj ZR temolo...jel bolji od mog Edge-a?...pitam te posto planiram da kupim jedan S Prestige model do kraja godine...

ZR je do jaja. Ali do jaja.

Umesto "Knife Edge" sistema koji zna da se istrosi vremenom ima kuglagere koji su prakticki neunistivi, a kao rezervni deo kostaju mozda 5 eura komad, tako da akcija tremola ne moze da propadne cak i ako se trudis. Tenzija opruga se podesava tockicem koji je na straznjem delu gitare, a ono sto je naj bolje je kontra opruga koja vraca tremolo u nultu poziciju, i ako ti pukne zica, gitara ne ispada iz stima. Takodje postoji D-tuner koji moze da mu se ugradi (samo se zameni jedan sraf za fine tuning) i imas instant drop D tuning bez da prestimavas gitaru. Opasna makina icon_smile.gif

Gitara koju ja planiram da napravim oko tog tremola ce biti kopija JEM-a, stim sto ce telo biti mahagoni sa slojem javora odozgo, debljine ok 1cm.

Posted (edited)

Nurg said:
ZR je do jaja. Ali do jaja.

Umesto "Knife Edge" sistema koji zna da se istrosi vremenom ima kuglagere koji su prakticki neunistivi, a kao rezervni deo kostaju mozda 5 eura komad, tako da akcija tremola ne moze da propadne cak i ako se trudis. Tenzija opruga se podesava tockicem koji je na straznjem delu gitare, a ono sto je naj bolje je kontra opruga koja vraca tremolo u nultu poziciju, i ako ti pukne zica, gitara ne ispada iz stima. Takodje postoji D-tuner koji moze da mu se ugradi (samo se zameni jedan sraf za fine tuning) i imas instant drop D tuning bez da prestimavas gitaru. Opasna makina icon_smile.gif

Gitara koju ja planiram da napravim oko tog tremola ce biti kopija JEM-a, stim sto ce telo biti mahagoni sa slojem javora odozgo, debljine ok 1cm.

Pretpostavio sam da to tako nekako funkcionise...zvuci opako icon_da.gif ...Edge je igrackica kada se uporedi sa ovim icon_smile.gif ...nego kada vec pricamo, sta mislis o ovoj gitari?...to sam mislio da uzmem...na gitari je sve kako treba izuzev vrata koji je Wizard II...mnogo tanko no.gif

user posted image

S2075FW

5pc Wizard II Maple/Bubinga neck

Figured Poplar top/ Mahogany body

Jumbo frets

ZR Tremolo bridge w/D-tuner

DiMarzio® IBZ (H) neck pu

DiMarzio® IBZ (S) mid pu

DiMarzio® IBZ (H) bridge pu

Edited by Marty F
Posted
  Marty F said:
Pretpostavio sam da to tako nekako funkcionise...zvuci opako icon_da.gif ...Edge je igrackica kada se uporedi sa ovim icon_smile.gif ...nego kada vec pricamo, sta mislis o ovoj gitari?...to sam mislio da uzmem...na gitari je sve kako treba izuzev vrata koji je Wizard II...mnogo tanko no.gif

user posted image

S2075FW

5pc Wizard II Maple/Bubinga neck

Figured Poplar top/ Mahogany body

Jumbo frets

ZR Tremolo bridge w/D-tuner

DiMarzio® IBZ (H) neck pu

DiMarzio® IBZ (S) mid pu

DiMarzio® IBZ (H) bridge pu

Od te gitare tesko da ces naci nesto bolje u S seriji icon_smile.gif

Moja jedina zamerka S seriji je sto sve gitare imaju 22 praga, i upravo zato se spremam da gradim gitaru koja ima 24 praga i ZR Tremolo umesto da kupujem S seriju

Posted

Ja sam juce svirao ortakov novi Washburn Dime-Signature (jedino mi je sumLJivo sto ima Washburn magnete).

Elem, nikad jaca gitara, dizajn fenomenalan, to je ona plavo-crna verzija sa munjama, ima floyd, zvuk je do jaja, i sa i bez procesora, a cak nije ni nesto narocito teska (doduse, ja sam navik'o na baseve). Najbolja stvar sto je bila na rasprodaji i lik je dobio nju + kofer za 500 evra.

• Create New...