dark earendil Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 hm nisam vam okacio sliku moje ljubicaste gitarice.Skromni fender squier double fat strat sa dva hum-a ja sretjan i zvukom i izgledom : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 Kuku crni sine zasto ljubicasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigNotBen Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 da se nadodam na martijevu poruku: Zašto ljubičasti squier??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 Cekamo odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 S obzirom da se taj mladić odaziva na nadimak Šećerko, mislim da bi vam trebalo biti jasno zašto ljubičasta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Bor nemoj Shecerka da dirash Marty shta ce ti kum reci za ismevanje ljuvichaste cccc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 da se nadodam na martijevu poruku: Zašto ljubičasti squier??? pa ako vam kazem da imam kosulju u tom dezenu.Caletova je i mnogo je jeziva i tako kad izadjem na scenu delujem neobicno nacisto Ne znam svidja mi se kako se presijava na svetlu pogotovu pod raznim svetlima.Nije kao sve druge vec je ...ljubicasta!!! Iskreno sta joj fali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Pa nista, gitara je odlicna ...ali boja ...vazno ja da se tebi dopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 pa ako vam kazem da imam kosulju u tom dezenu.Caletova je i mnogo je jeziva i tako kad izadjem na scenu delujem neobicno nacisto Ne znam svidja mi se kako se presijava na svetlu pogotovu pod raznim svetlima.Nije kao sve druge vec je ...ljubicasta!!! Iskreno sta joj fali? ma pusti ti njih, i boja je na mestu! lepsi je nego oni ciganski zrveni! svi ti cigansi su fuj do bljak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 mustaine uvek si bio iskren...i uvek ces biti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 mustaine uvek si bio iskren...i uvek ces biti! taj rad... mozda nisam dovoljno inteligentan da lazem mada za mene u mom "drustvu iz skole" (citaj gomili idijota) i ne vazi to da sam iskren... verovatno jer su mi se dogadjale neke stvari koje su veoma cudne i retke! Drugim recima, ja sam "lazov" brate jednostavno ako se tebi nesto svidja onda nemoj brigati za ostale... evo ja sam bio spreman da uzmem ovu gitaru, bez obzira na tudje misljenje i zamisli sta bi mi tek neki idijot tek tada rekao, da sam je uzeo npr. poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 Cekaj zar to nije Dushanova bivsa dzitra ...i da, ako je u pitanju JEM onda zaista nema veze koje je boje ...zar ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 Cekaj zar to nije Dushanova bivsa dzitra ...i da, ako je u pitanju JEM onda zaista nema veze koje je boje ...zar ne da i zao mi je sto je nisam pazario, sta da se radi... cisto da mi cale ne bi posle skako po lobanji! kada je jem nije bitna boja to je tacno... ali prvo sam se uplasio za to sta bi drugi rekli kada bih je kupio, ali sam uspesno presao preko toga, jelte jer se meni bash svidjaju te na fazon slobodnije boje da ne kazem kich! Jem rules! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 Ma sta te bole uvo...ti uzimas gitaru zbog sebe a ne zbog drugih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 Ma sta te bole uvo...ti uzimas gitaru zbog sebe a ne zbog drugih tim sam principom i krenuo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigNotBen Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 taj rad... mozda nisam dovoljno inteligentan da lazem mada za mene u mom "drustvu iz skole" (citaj gomili idijota) i ne vazi to da sam iskren... verovatno jer su mi se dogadjale neke stvari koje su veoma cudne i retke! Drugim recima, ja sam "lazov" brate jednostavno ako se tebi nesto svidja onda nemoj brigati za ostale... evo ja sam bio spreman da uzmem ovu gitaru, bez obzira na tudje misljenje i zamisli sta bi mi tek neki idijot tek tada rekao, da sam je uzeo npr. poz! ovo je prava show gitara i baš je dobra, evo, sad da imam para i da mi treba dzitra odma' bi je kupio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 jem joj gitara je super koliko kosta ta bivsa od dushana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 i zamisli sta bi mi tek neki idijot tek tada rekao, da sam je uzeo npr. rekli bi ti da si prokleti sretjnik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 Razmisljam se koju akustaru da uzmem... Jer mi je ostao Fender tu u Bgd, ali ne mogu sad da mi salju postom bas.. Predlozi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 onu ibanez od stive vaia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 Ibanez Euphoria se zove i odlicna je Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 hm da moj drug je imao tu gitaru s'tim sto ju je platio neke grdne pare posto je iz neke jebeno retke serije,i sta je uradio sa njom?Dok je podesavao vrat i federe sjebo je sve i morao je da je baci na kraju!!!Toliko o idijotima Mustaine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 hm da moj drug je imao tu gitaru s'tim sto ju je platio neke grdne pare posto je iz neke jebeno retke serije,i sta je uradio sa njom?Dok je podesavao vrat i federe sjebo je sve i morao je da je baci na kraju!!!Toliko o idijotima Mustaine! Ma ko im *ebe mater! Ne znam da li smem da napisem cenu Dusanove LochNessice... neka je bolje on napise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts