Mr. Smarty Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Dushan koji je inace blizanac u horoskopu mi je jednom prilikom rekao da su svi blizanci totalni idioti ...samo njega licno vadi podznak pa je zato potpuno normalan...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Ono sto mi je mustaine procitao iz neke svoje knjige od kombinaciji mog znaka i podznaka je neverovatno blizanac + devica
Imenjak Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 e' date='25. 11. 2004, 20:06'] Ono sto mi je mustaine procitao iz neke svoje knjige od kombinaciji mog znaka i podznaka je neverovatno blizanac + devica znaci poklopilo se a? a koji je Dusan podznak? ja sam blizanac - lav valjda... i da znash, da se samo zato dobro slazemo Marty! poz!
BigNotBen Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Aria Pro II Mad axe BASS Washburn X10
J.J.Jesa Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 - ERNIE BALL MUSIC MAN John Petrucci - signature model.
imaginos Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) - ERNIE BALL MUSIC MAN John Petrucci - signature model. ooo, cestitamo na prinovi (pretpostavljam da si je skoro kupio?). da je dugo sviras i da te verno sluzi! jel ima piezo "magnet"? pozdrav! Edited January 25, 2005 by Gargamel
J.J.Jesa Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Nema piezo, to je josh dodatnih 300e. U pitanju je osnovni 6-o zicani model.
Imenjak Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Nema piezo, to je josh dodatnih 300e. U pitanju je osnovni 6-o zicani model. koliko te je kostalo to zadovoljstvo.... petrucci?
J.J.Jesa Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Jebiga, pogreshio sam smajlija .... trebao je
Imenjak Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Jebiga, pogreshio sam smajlija .... trebao je u redu je, glup sam... koliko para!?
J.J.Jesa Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 1500 EUR, sam platio gitaru i puk`o sam josh 50 EUR jer sam castio sve okolo i naokolo ... Jednom se ovako neshto pazari. Mada, mozda, ali mozda cu da je prodam. Zap`o mi je za oko jedan Gibson Les Paul. Ako slucajno ima nekih interesenata........ cena ce biti 1500 EUR.
Mr. Smarty Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Opasna je to djitra... i ja sam mog JS toliko otprilike platio...samo me cudi sto su stavili onako los tremolo na djitru takvog "kalibra"...
Imenjak Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Opasna je to djitra... i ja sam mog JS toliko otprilike platio...samo me cudi sto su stavili onako los tremolo na djitru takvog "kalibra"... zapravo, sto su ga uopste i stavljali.... dobro, mozda cisto radi reda... zato je i tremolo, ali nije losh, cak je daleko od loseg, e sada sto smo ti i ja navikli na edge pro bridge... to je druga stvar!
Imenjak Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ali nema cak ni gornji lock obican tremolo, nije to floyd...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 (edited) i molim kolege da se uzdrze od komentara vezanih za cebe i zavesu, i ne, gitara nije esP, dobio saM je s toM nalepnicom....ne znam kako se zove model ibaneza chija je ovo kopija.... Edited January 28, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent
Helle Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 (edited) Moja je mnogo ljepsa...! Zez' bas ti je do j@j@...! Evo: Edited January 28, 2005 by Hellenoranotos
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 kosta 200 eurica....
Helle Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 kosta 200 eurica.... Eno postavih i ja (pogledaj gore)... 200 pih'...nije lose! moja je 450 $!
J.J.Jesa Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Matori....... ima ona lock..... ali LOCKING chivije Shaller MI-6..... a tremolo........ je bruka, koliko je dobar. E da...... nema shanse da je rastimujesh. + meni treba daleko manje vremena da zamenim zicu na njoj nego nekome ko ima floyd, josh double locking system...... Znam ja da je floyd, floyd i da vi cvrsto verujete u to..... ali ovaj tremolo..... tek kada biste probali znali biste o cemu Vam pricam. pozz
darijus Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 (edited) Matori....... ima ona lock..... ali LOCKING chivije Shaller MI-6..... a tremolo........ je bruka, koliko je dobar. E da...... nema shanse da je rastimujesh. + meni treba daleko manje vremena da zamenim zicu na njoj nego nekome ko ima floyd, josh double locking system...... Znam ja da je floyd, floyd i da vi cvrsto verujete u to..... ali ovaj tremolo..... tek kada biste probali znali biste o cemu Vam pricam. pozz bez ikakve uvrede...ali mislim da si za 1500 evrica mogao nesto bolje da pazaris...cuo sam te uzivo...dzadza sviras...i sam si rekao nesto oko les paul-a...za te pare si mogao da uzmes polovnog les-a kakvog si hteo...pa cak i onog za kog si bio spreman da das zdrav bubreg...(ako se dobro secam posta)... Edited January 28, 2005 by darijus
J.J.Jesa Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Non taken...... Onaj Les Paul kog sam jurio je bio Gibson Les Paul Elegant Custom Shop i koshtao je 2700 EUR. Sada sam trenutno bacio oko na jednog jeftinijeg, ali opet, Les Paul je Les Paul. MusicMan je** kevu i izuzetno je lak za sviranje, dok za Les Paula.... morash da se namucish dok se ne naviknesh, ali kada se naviknesh...... NEMA BOLJEG TONA. E da...... Evo kako ja kategorizujem gitare : 1. Gibson Les Paul 2. VEEEEEEEELIIIIIIIIIKAAA pauza 3. MusicMan 4. Fender Stratocaster dalje nema...... izvinjavam se svima koji vole gitare drugih proizvodjaca, ali ovo je opet samo jedno malo subjektivno mishljenje.
darijus Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Non taken...... Onaj Les Paul kog sam jurio je bio Gibson Les Paul Elegant Custom Shop i koshtao je 2700 EUR. Sada sam trenutno bacio oko na jednog jeftinijeg, ali opet, Les Paul je Les Paul. MusicMan je** kevu i izuzetno je lak za sviranje, dok za Les Paula.... morash da se namucish dok se ne naviknesh, ali kada se naviknesh...... NEMA BOLJEG TONA. jel on bese bio nov ili polovan...???mrzi me da kopam sad po starim stranicama... ne sumnjam da je lak za svirku... kada sam prvi put uhvatio onog marty-jevog JS-a pao sam u iskusenje da batalim les paula... ...ali proslo me... jel si kopao po ebay-ju...???
Recommended Posts