Jump to content

Recommended Posts

Posted

Polovan. Nov koshta oko 2000 EUR. Nisam kopao po ebay-u. OK je to cisto da se orijentishesh za cene, ali carina bi izashla do jaja.

Jedina varijanta koja moze da uspe kod takve kupovine (tj. malo gabaritnijih stvari) je da ti neko od prijatelja ili rodjaka iz inostranstva to kupi i tebi poshalje `na poklon`, tj. da mu ti posle dash kintu ili kako god.

U standardnim varijantama bi bilo opaljivanje po ushima samo tako.

Moj ortak je na tu foru kupio 2 PRS-a.

Kog Les Paul-a imash ti ?

Posted

Danas sam upravo dobio Epiphone Wayne Static flying V. Sta da kazem, osim predivno. Mahagoni + javor + ebanovina...krajnje distorzije... Ne zalim ni jednog eura sto sam dao za nju.

A, da jos posjedujem i Fender strat i Ibanez SR 800.

Posted
Polovan. Nov koshta oko 2000 EUR. Nisam kopao po ebay-u. OK je to cisto da se orijentishesh za cene, ali carina bi izashla do jaja.

Jedina varijanta koja moze da uspe kod takve kupovine (tj. malo gabaritnijih stvari) je da ti neko od prijatelja ili rodjaka iz inostranstva to kupi i tebi poshalje `na poklon`, tj. da mu ti posle dash kintu ili kako god.

U standardnim varijantama bi bilo opaljivanje po ushima samo tako.

Moj ortak je na tu foru kupio 2 PRS-a.

Kog Les Paul-a imash ti ?

pa cekaj...sad mi nista nije jasno...ako nov kosta 2000...kako polovan onda moze da bude 2700...???ili je to bila greska u kucanju...nebitno...

to nisu realne cene odma' da ti kazem...na ebay-u mozes da nadjes sta god pozelis...po vrlo pristupacnim cenama...polovnih(cuj polovnih...izgledaju kao novi...) LP-eva imash u svim mogucim varijantama...

custom-a...iz neke daleke 76'... icon_biggrin.gif .

Posted
Matori....... ima ona lock..... ali LOCKING chivije icon_smile.gif Shaller MI-6.....

a tremolo........ je bruka, koliko je dobar. mrred.gif

E da...... nema shanse da je rastimujesh. icon_wink.gif

+ meni treba daleko manje vremena da zamenim zicu na njoj nego nekome ko ima floyd, josh double locking system...... wallbash.gif

Znam ja da je floyd, floyd i da vi cvrsto verujete u to..... ali ovaj tremolo.....

tek kada biste probali znali biste o cemu Vam pricam. musik19.gif

pozz

Znaci neka nova tehnologija je u pitanju...voleo bih to da probam icon_da.gif ...a mogao bi i ti da probas mog JS pre nego sto se odlucis da kupis Les Paul-a icon_smile.gif ...posto ga sada prave i u "Les Paul varijanti"...fiksirani bridge, telo od mahagonije itd...

Posted

Darijus ..... nov MusicMan John petrucci je oko 2000 EUR,

a onaj polovni Gibson Les Paul Elegant Custom Shop je koshtao 2700 EUR.

Gledao sam ja cene na ebay-u, ali da li si se ikada preracunavao koliko bi te josh koshtalo da gitara stigne do tebe i da predje carinu?

Marty, verujem da je tvoja gitara babaroga, kao i mnoge ovde, ali sve je stvar ukusa. Ne znam iz kog razloga, ali mene Ibanez nikada nije privlacio, iako bih voleo da jednog dana u kolekciji imam belog Jem-a 777.

Posted

Cestitam ti za gitaru. `76 !!! Matori, svaka cast.

Ajde malo u hiperrealizam ...... nashao sam danas, kada si kod ebay-a,

Gibson Les Paul iz 1959-e. Koshta samo 95 000 FUNTI!

Sica..... mhihi.gif

Posted
Cestitam ti za gitaru. `76 !!! Matori, svaka cast.

Ajde malo u hiperrealizam ...... nashao sam danas, kada si kod ebay-a,

Gibson Les Paul iz 1959-e. Koshta samo 95 000 FUNTI!

Sica..... mhihi.gif

pa dobro...posreci se coveku... mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif ...

mada je na njoj malo toga ostalo iz te 76'...samo drvo tacnije... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...

sve je zivo promenjeno...jebiga...bilo mi dosadno...boja,pragovi,magneti,elektronika,civije,kapice...jel jos da nabrajam...??? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ne izgleda kao neki raritet...na zalost...

Posted
Znaci neka nova tehnologija je u pitanju...voleo bih to da probam icon_da.gif ...a mogao bi i ti da probas mog JS pre nego sto se odlucis da kupis Les Paul-a icon_smile.gif ...posto ga sada prave i u "Les Paul varijanti"...fiksirani bridge, telo od mahagonije itd...

o tome ti pricam... nije ti to neki dzdz tremolo, vec prava stvar! icon_da.gif

Posted
A ja ne jedem svinjetinu...so?

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

citam njegov post... od Sunraya... i taman htedoh da napishem nesto u mom stilu.... kada vidjeh da si ti dao josh bolji odgovor! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted
Darijus ..... nov MusicMan John petrucci je oko 2000 EUR,

a onaj polovni Gibson Les Paul Elegant Custom Shop je koshtao 2700 EUR.

Gledao sam ja cene na ebay-u, ali da li si se ikada preracunavao koliko bi te josh koshtalo da gitara stigne do tebe i da predje carinu?

Marty, verujem da je tvoja gitara babaroga, kao i mnoge ovde, ali sve je stvar ukusa. Ne znam iz kog razloga, ali mene Ibanez nikada nije privlacio, iako bih voleo da jednog dana u kolekciji imam belog Jem-a 777.

Martijeva gitara je totalna babaroga, narocito posto sam je ja 'opravio tako da je sada jos vise babaroga icon_smile.gif

A ja sam svojoj kolekciji pridodao tri babaroge po kojima sam pljuvao jedno vreme, ali sam se resio da ih probam, i prijatno se iznenadio.

1. Ibanez BTB1006E Prestige

2. Ibanes SR3006 Prestige

3. Ibanes SR500B (ova nije prestige icon_razz.gif)

Ili sam ja bio u zabludi sve ove godine da Ibanez basovi ne valjaju, ili im se kvalitet drasticno promenio od 2003-e godine, ali SR3006 i BTB1006E su nezamenljive gitare kad je u pitanju bass sa 6 zica. Probao sam ih paralelno sa Pattitucijevim modelom (TRB6II), Myung-om I i II (RBX6JM), Cort Artisan A6 i jos par setozicanih, i sve su ih oduvale kad je u pitanju ton, i udobnost sviranja. U svakom slucaju, IBANEZ ROCKS! (mada mi se svidja i stari dobri Fender Jazz Bass Marcus Miller signature 5 koji ce uskoro valjda stici iz daleke jamerike icon_smile.gif)

Toliko za sada. A buduci da sam se bacio na kupovinu ko lud, mozda ce uskoro biti jos vesti icon_smile.gif (isplati se raditi za firmu koja uvozi fendera, gibsona, ibaneza, jacksona, gretsch i yamahu icon_smile.gif)

Posted
(isplati se raditi za firmu koja uvozi fendera, gibsona, ibaneza, jacksona, gretsch i yamahu icon_smile.gif)

Jeli... Jel' mozes ti nesto od toga da prosvercujes ovamo?

Posted
1. Ibanez BTB1006E Prestige

2. Ibanes SR3006 Prestige

3. Ibanes SR500B (ova nije prestige icon_razz.gif)

Ili sam ja bio u zabludi sve ove godine da Ibanez basovi ne valjaju, ili im se kvalitet drasticno promenio od 2003-e godine, ali SR3006 i BTB1006E su nezamenljive gitare kad je u pitanju bass sa 6 zica. Probao sam ih paralelno sa Pattitucijevim modelom (TRB6II), Myung-om I i II (RBX6JM), Cort Artisan A6 i jos par setozicanih, i sve su ih oduvale kad je u pitanju ton, i udobnost sviranja. U svakom slucaju, IBANEZ ROCKS! (mada mi se svidja i stari dobri Fender Jazz Bass Marcus Miller signature 5 koji ce uskoro valjda stici iz daleke jamerike icon_smile.gif)

Toliko za sada. A buduci da sam se bacio na kupovinu ko lud, mozda ce uskoro biti jos vesti icon_smile.gif (isplati se raditi za firmu koja uvozi fendera, gibsona, ibaneza, jacksona, gretsch i yamahu icon_smile.gif)

ma bole te ku*ac za bulju! icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

pivopije.gif

Posted
Jeli... Jel' mozes ti nesto od toga da prosvercujes ovamo?

Mogu, ali sumnjam da cu dolaziti u skorije vreme ...

Posted
Martijeva gitara je totalna babaroga, narocito posto sam je ja 'opravio tako da je sada jos vise babaroga icon_smile.gif

He he istina je icon_biggrin.gificon_da.gif ...postala je jos veca babaroga kada si je opravio pivopije.gif ...jos samo da ja postanem babaroga i sve ce biti u redu icon_smile.gifpivopije.gif

Posted
He he istina je icon_biggrin.gificon_da.gif ...postala je jos veca babaroga kada si je opravio pivopije.gif ...jos samo da ja postanem babaroga i sve ce biti u redu icon_smile.gifpivopije.gif

a tek sto si je ti sredio!? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Imam IBANEZ RG370b sa mnogo dobrim Wizard 2 pro vratom i tachkicama umesto aykulinih zuuuba...tako mi se vishe svidja....Locking trem, 24praga, 2 HB i jedan S magnet...

Kupljena je preko E-bay-a za 220 eura, a njena cena ovde kod nas je 30000 dinara, mozda i vishe...

Takodje imam Dunlop Crybaby gcb90 wah pedalu...ali posto mi je pojacalo frontman od 15 w planiram da je prodam... icon_rolleyes.gif

Posted

RG370B kosta glanc nova 260 EU, a za 100EU vise moze da se uzme RG1550 prestige ...

Da ne pominjem da je razlika ko nebo i zemlja. A ako te 370B sluzi, imas srece. Svaka treca izadje iz fabrike sa krivim vratom. Do sada sam ih popravio jedno 30.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...