J.J.Jesa Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Polovan. Nov koshta oko 2000 EUR. Nisam kopao po ebay-u. OK je to cisto da se orijentishesh za cene, ali carina bi izashla do jaja. Jedina varijanta koja moze da uspe kod takve kupovine (tj. malo gabaritnijih stvari) je da ti neko od prijatelja ili rodjaka iz inostranstva to kupi i tebi poshalje `na poklon`, tj. da mu ti posle dash kintu ili kako god. U standardnim varijantama bi bilo opaljivanje po ushima samo tako. Moj ortak je na tu foru kupio 2 PRS-a. Kog Les Paul-a imash ti ?
Invictus Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Danas sam upravo dobio Epiphone Wayne Static flying V. Sta da kazem, osim predivno. Mahagoni + javor + ebanovina...krajnje distorzije... Ne zalim ni jednog eura sto sam dao za nju. A, da jos posjedujem i Fender strat i Ibanez SR 800.
darijus Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Polovan. Nov koshta oko 2000 EUR. Nisam kopao po ebay-u. OK je to cisto da se orijentishesh za cene, ali carina bi izashla do jaja. Jedina varijanta koja moze da uspe kod takve kupovine (tj. malo gabaritnijih stvari) je da ti neko od prijatelja ili rodjaka iz inostranstva to kupi i tebi poshalje `na poklon`, tj. da mu ti posle dash kintu ili kako god. U standardnim varijantama bi bilo opaljivanje po ushima samo tako. Moj ortak je na tu foru kupio 2 PRS-a. Kog Les Paul-a imash ti ? pa cekaj...sad mi nista nije jasno...ako nov kosta 2000...kako polovan onda moze da bude 2700...???ili je to bila greska u kucanju...nebitno... to nisu realne cene odma' da ti kazem...na ebay-u mozes da nadjes sta god pozelis...po vrlo pristupacnim cenama...polovnih(cuj polovnih...izgledaju kao novi...) LP-eva imash u svim mogucim varijantama... custom-a...iz neke daleke 76'... .
Mr. Smarty Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Matori....... ima ona lock..... ali LOCKING chivije Shaller MI-6..... a tremolo........ je bruka, koliko je dobar. E da...... nema shanse da je rastimujesh. + meni treba daleko manje vremena da zamenim zicu na njoj nego nekome ko ima floyd, josh double locking system...... Znam ja da je floyd, floyd i da vi cvrsto verujete u to..... ali ovaj tremolo..... tek kada biste probali znali biste o cemu Vam pricam. pozz Znaci neka nova tehnologija je u pitanju...voleo bih to da probam ...a mogao bi i ti da probas mog JS pre nego sto se odlucis da kupis Les Paul-a ...posto ga sada prave i u "Les Paul varijanti"...fiksirani bridge, telo od mahagonije itd...
J.J.Jesa Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Darijus ..... nov MusicMan John petrucci je oko 2000 EUR, a onaj polovni Gibson Les Paul Elegant Custom Shop je koshtao 2700 EUR. Gledao sam ja cene na ebay-u, ali da li si se ikada preracunavao koliko bi te josh koshtalo da gitara stigne do tebe i da predje carinu? Marty, verujem da je tvoja gitara babaroga, kao i mnoge ovde, ali sve je stvar ukusa. Ne znam iz kog razloga, ali mene Ibanez nikada nije privlacio, iako bih voleo da jednog dana u kolekciji imam belog Jem-a 777.
J.J.Jesa Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Cestitam ti za gitaru. `76 !!! Matori, svaka cast. Ajde malo u hiperrealizam ...... nashao sam danas, kada si kod ebay-a, Gibson Les Paul iz 1959-e. Koshta samo 95 000 FUNTI! Sica.....
Protagonist Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Pazi, iako nisi mozda ljubitelj Ibaneza, nista te ne kosta da probas.... A Marty-eva djitra je mrak.
darijus Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Cestitam ti za gitaru. `76 !!! Matori, svaka cast. Ajde malo u hiperrealizam ...... nashao sam danas, kada si kod ebay-a, Gibson Les Paul iz 1959-e. Koshta samo 95 000 FUNTI! Sica..... pa dobro...posreci se coveku... ... mada je na njoj malo toga ostalo iz te 76'...samo drvo tacnije... ... sve je zivo promenjeno...jebiga...bilo mi dosadno...boja,pragovi,magneti,elektronika,civije,kapice...jel jos da nabrajam...??? ne izgleda kao neki raritet...na zalost...
Imenjak Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Znaci neka nova tehnologija je u pitanju...voleo bih to da probam ...a mogao bi i ti da probas mog JS pre nego sto se odlucis da kupis Les Paul-a ...posto ga sada prave i u "Les Paul varijanti"...fiksirani bridge, telo od mahagonije itd... o tome ti pricam... nije ti to neki dzdz tremolo, vec prava stvar!
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 btw. mnogi ne znaju da koriste tremolo kako treba, a mnogima i ne treba....
Mr. Smarty Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 btw. mnogi ne znaju da koriste tremolo kako treba, a mnogima i ne treba.... A ja ne jedem svinjetinu...so?
Генеральный Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Kako bih vas poslao u Banovce za ovo oftopikovanje na kul temama... Ovako samo mogu da konstatujem da se sprema novi tekst, veoma je Milan-like... In fact, potrazite ga na Snazi Rechi...
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 A ja ne jedem svinjetinu...so? citam njegov post... od Sunraya... i taman htedoh da napishem nesto u mom stilu.... kada vidjeh da si ti dao josh bolji odgovor!
Nurg Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Darijus ..... nov MusicMan John petrucci je oko 2000 EUR, a onaj polovni Gibson Les Paul Elegant Custom Shop je koshtao 2700 EUR. Gledao sam ja cene na ebay-u, ali da li si se ikada preracunavao koliko bi te josh koshtalo da gitara stigne do tebe i da predje carinu? Marty, verujem da je tvoja gitara babaroga, kao i mnoge ovde, ali sve je stvar ukusa. Ne znam iz kog razloga, ali mene Ibanez nikada nije privlacio, iako bih voleo da jednog dana u kolekciji imam belog Jem-a 777. Martijeva gitara je totalna babaroga, narocito posto sam je ja 'opravio tako da je sada jos vise babaroga A ja sam svojoj kolekciji pridodao tri babaroge po kojima sam pljuvao jedno vreme, ali sam se resio da ih probam, i prijatno se iznenadio. 1. Ibanez BTB1006E Prestige 2. Ibanes SR3006 Prestige 3. Ibanes SR500B (ova nije prestige ) Ili sam ja bio u zabludi sve ove godine da Ibanez basovi ne valjaju, ili im se kvalitet drasticno promenio od 2003-e godine, ali SR3006 i BTB1006E su nezamenljive gitare kad je u pitanju bass sa 6 zica. Probao sam ih paralelno sa Pattitucijevim modelom (TRB6II), Myung-om I i II (RBX6JM), Cort Artisan A6 i jos par setozicanih, i sve su ih oduvale kad je u pitanju ton, i udobnost sviranja. U svakom slucaju, IBANEZ ROCKS! (mada mi se svidja i stari dobri Fender Jazz Bass Marcus Miller signature 5 koji ce uskoro valjda stici iz daleke jamerike ) Toliko za sada. A buduci da sam se bacio na kupovinu ko lud, mozda ce uskoro biti jos vesti (isplati se raditi za firmu koja uvozi fendera, gibsona, ibaneza, jacksona, gretsch i yamahu )
Herr_Wolf Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 (isplati se raditi za firmu koja uvozi fendera, gibsona, ibaneza, jacksona, gretsch i yamahu ) Jeli... Jel' mozes ti nesto od toga da prosvercujes ovamo?
Imenjak Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 1. Ibanez BTB1006E Prestige 2. Ibanes SR3006 Prestige 3. Ibanes SR500B (ova nije prestige ) Ili sam ja bio u zabludi sve ove godine da Ibanez basovi ne valjaju, ili im se kvalitet drasticno promenio od 2003-e godine, ali SR3006 i BTB1006E su nezamenljive gitare kad je u pitanju bass sa 6 zica. Probao sam ih paralelno sa Pattitucijevim modelom (TRB6II), Myung-om I i II (RBX6JM), Cort Artisan A6 i jos par setozicanih, i sve su ih oduvale kad je u pitanju ton, i udobnost sviranja. U svakom slucaju, IBANEZ ROCKS! (mada mi se svidja i stari dobri Fender Jazz Bass Marcus Miller signature 5 koji ce uskoro valjda stici iz daleke jamerike ) Toliko za sada. A buduci da sam se bacio na kupovinu ko lud, mozda ce uskoro biti jos vesti (isplati se raditi za firmu koja uvozi fendera, gibsona, ibaneza, jacksona, gretsch i yamahu ) ma bole te ku*ac za bulju!
SlaughtererFaca Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Ja imam rotringovu tamburicu prestimovanu u dropped D, pravim neki blazi heavy metal tipa blink 182 i iron maiden
Nurg Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Jeli... Jel' mozes ti nesto od toga da prosvercujes ovamo? Mogu, ali sumnjam da cu dolaziti u skorije vreme ...
Mr. Smarty Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Martijeva gitara je totalna babaroga, narocito posto sam je ja 'opravio tako da je sada jos vise babaroga He he istina je ...postala je jos veca babaroga kada si je opravio ...jos samo da ja postanem babaroga i sve ce biti u redu
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 He he istina je ...postala je jos veca babaroga kada si je opravio ...jos samo da ja postanem babaroga i sve ce biti u redu a tek sto si je ti sredio!?
zile_kondic Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Imam IBANEZ RG370b sa mnogo dobrim Wizard 2 pro vratom i tachkicama umesto aykulinih zuuuba...tako mi se vishe svidja....Locking trem, 24praga, 2 HB i jedan S magnet... Kupljena je preko E-bay-a za 220 eura, a njena cena ovde kod nas je 30000 dinara, mozda i vishe... Takodje imam Dunlop Crybaby gcb90 wah pedalu...ali posto mi je pojacalo frontman od 15 w planiram da je prodam...
Nurg Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 RG370B kosta glanc nova 260 EU, a za 100EU vise moze da se uzme RG1550 prestige ... Da ne pominjem da je razlika ko nebo i zemlja. A ako te 370B sluzi, imas srece. Svaka treca izadje iz fabrike sa krivim vratom. Do sada sam ih popravio jedno 30.
Protagonist Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Od skoro Ibanez RG370DX Nije kupljena na e-bayu ali je kupljena od lika koji je 8 PUTA VIDEO ĐAVOLA!
Recommended Posts