~Johnny The Slayer~ Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 SHOWMASTER HSH Squier by Fender 2 hama, 1 single, 5 pozicija, 2 pota, floyd II, tune lock pojacalo YAMAHA GA10, sromno, ali sa iskrenim drive-om Djitra mi je ZMAJ, pitajte Sharkeyja i Cwyju!
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 E darijuse bole tebe uvo, ti imas Les Paul-a
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 I Marshall-a ...jos ti samo ostade crybaby...ako hoces mogu ja moj da ti pozajmim malo
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Salim se nije mi jos stigla...ali treba uskoro
darijus Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 hehehe...isao danas do sky music-a...i gledam neki novi model les paul-a... voodoo se zove...2000 i nesto jevreja...ja hteo da umrem od smeha...jos pitam prodavca iz zajebancije kao:'sta,ti meni das dve hiljade jevreja da ga nosim kuci...???" neverovatno sranje...nikad u zivotu nisam video novog gibsona koji je toliko isfusaren...kao da i nije lakiran...jedino sto mi se svidja je kofer od imitacije zmijske koze...pitam ga koliko kofer,a on mi rece 300e...!!!! nisu normalni...!!!!
darijus Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 koji model si uzeo...???koja lova...???
lemmy sixx Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Dunlop je do jaja,ali Vox je zakon.Zakon nad jebenim zakonom. Inace,Voodoo serije su govno.Svi redom modeli.
darijus Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 hehehe...vox...imao sam ja vox-a kao klinac...pazi sad...ako nisi znao pre pet sest godina korg je kupio celokupni asortiman vox-a...i otad su ugasili...izbegavaj ga...inace ranije je vox uz marshalla imao najbolje gitarske komponente...ja sam imao cuveno ac30 kombo pojacalo...kao ono na cemu je blackmoore svirao...bilo je do jaja...
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 E da video sam tog Les Paul-a...sto ti kazes kofer je savrshen a gitara tu i tamo...inace narucio sam Original CryBaby (Chrome) i Vai-jev Bad Horsie...pa cu da ih testiram par dana i vidim koji ce mi vise odgovarati...mada bi ja najradije uzeo oba ...inace Crybaby je oko 100e a Horsie oko 110 ili 120e
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Nema frke kada mi bude stiglo mozes da svratis kod mene ...znas i ja imam Marshall-a
darijus Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 ili ti kod mene vec cemo se dogovoriti... nesto mi je to mnogo jeftino...mislio sam da izadje skuplje kad narucujes preko sky-ja...
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Pa nisam narucio preko njih nego preko jednog caletovog prijatelja...kod njih bi mi izaslo mnoooogo skuplje...ali zato ima da se nacekam :|
lemmy sixx Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 hehehe...vox...imao sam ja vox-a kao klinac...pazi sad...ako nisi znao pre pet sest godina korg je kupio celokupni asortiman vox-a...i otad su ugasili...izbegavaj ga...inace ranije je vox uz marshalla imao najbolje gitarske komponente...ja sam imao cuveno ac30 kombo pojacalo...kao ono na cemu je blackmoore svirao...bilo je do jaja... Vox sam svirao,i bio je jebeno odlican. Glede cena,dunlop cry baby je oko 100 eura.Barem kod nas.Vox znam da je bio oko 150,ali to bejase davno. I ne spominjite mi Marshalle!!! :x :x :x Odmah se setim svoje lepote JCM 800,i svog debiliteta kada sam ga jebeno prodao.DEBIL!!!!!!!!!!!!!
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Pa dobro sada mozes da kupis JCM 2000...taj je po meni bolji a:
darijus Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 jcm 2000 je prebudzen...previse drive-a ima...i nema dobar ton za ciste farbe...hehehe video one decije marshall-ove boksove u sky-ju...neka minijaturna serija...a ipak dvanaestice unutra...shitarija...
darijus Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 jcm 2000 je prebudzen...previse drive-a ima...i nema dobar ton za ciste farbe...hehehe video one decije marshall-ove boksove u sky-ju...neka minijaturna serija...a ipak dvanaestice unutra...shitarija...
lemmy sixx Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Nisam imao priliku da ga sviram,ali koliko znam isti kosta oko 1000 eura.Da imam te pare,prvo sto bih kupio je Gibson SG,i bolelo bi me dupe za Marshall.
Mr. Smarty Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 E vidis meni se bas zato svidja...zbog gain-a
darijus Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 lemmy,sg-a mozes da kupis i za manje pare...mislim polovnog naravno...
lemmy sixx Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 jcm 2000 je prebudzen...previse drive-a ima...i nema dobar ton za ciste farbe...hehehe video one decije marshall-ove boksove u sky-ju...neka minijaturna serija...a ipak dvanaestice unutra...shitarija... Kazem ja...JCM 800 je jos uvek mogao ulepsavati zivot mojim komsijama.
Recommended Posts