Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj lik (ima ime sa puno DŽ, tipa Džidžer... ma radnja u tržnom centru Konjarnik) kaže da ju prvo prodavao za 850 evra... ali niko nije hteo da je kupi, i tako je stajala i stajala i on je spuštao cenu... ostale su još dve ako je neko zainteresovan da ide da smara, jedino mislim da nemaju floyd...

može tamo svašta zanimljivo da se nadje...

Posted
Ja sam tamo kupio JSX-a...sjajna radnja icon_da.gif

pa nije to Dzindzerova radnja.... njegova se nalazi u Marshala Birjuzova... valjda.. mislim nije valjda nego jeste biggrin.gif

Posted
Е, то објашњава зашто га стално виђам унутар исте... icon_smile.gif

ma da si ga video kako se primio... kada sam poslednji put tamo bio... lik kreno da shredderishe... kao baja sam ali necu da sviram to u chorbi biggrin.gif

Nije nije  ...inace cisto informacije radi na glavi sam ustedeo negde oko 400 EU 

to sam i ja teo da te pitam kako "samo" onoliko... pivopije.gif

Posted
Ja sam juce svirao ortakov novi Washburn Dime-Signature (jedino mi je sumLJivo sto ima Washburn magnete).

Elem, nikad jaca gitara, dizajn fenomenalan, to je ona plavo-crna verzija sa munjama, ima floyd, zvuk je do jaja, i sa i bez procesora, a cak nije ni nesto narocito teska (doduse, ja sam navik'o na baseve). Najbolja stvar sto je bila na rasprodaji i lik je dobio nju + kofer za 500 evra.

Ta djitra je cenom u rangu jeftinijih BC Ritcheva...

+ extra je ruzna

• 1 month later...
Posted
e' date='13. 5. 2005, 19:32'] Ta djitra je cenom u rangu jeftinijih BC Ritcheva...

+ extra je ruzna

Ti si garant jedan od onih smorova sto se loze na Stratocastere... icon_razz.gif

a sta je tebi lepa gitara? Les Paul? icon_smile.gificon_razz.gificon_smile.gif

Posted

Strat definitivno nije ruzan, samo je mozda nekome previse "obican"...

Oblik Les Paula je vise nepraktican nego ruzan, ali kako god okrenes izbegavao bih je icon_da.gif

Sto se "cudnih" oblika tice, ne bih imao nista protiv nekog matorog Gibsonovog Explorera, ali bas onaj stari oblik, koji je mnogo manje "ostar" nego sada... a mogao bi i neki Kelly da prodje icon_da.gif

Posted (edited)

Sto se gipsona tice,svirala sam lp dobra gitara ali mi je vrat jako cudan i nezgodan,ali zato su strat i music man zakon. laugh.gif

Edited by Danny
Posted

Ma to je cuvena gitara Џипсон, koristio ju je i Vlatko... A i moj drugar Žika Ganci...

Les Paul deluje mnogo arhaicno i neudoban je, a Stratocaster je bas to - previse obican (+ mene nervira ona plastika napred, jos ako je na sljokice wallbash.gif ), ali je zato ol' school, pa neki ljudi misle da ce o njima neko imati bolje misljenje kao muzicarima ako kazu da najvise gotive tu gitaru... (nju svira Eric Clapton, i Eric Johnson, i Mark Knopfler... i... i Yngwie!!!)

Tako jednom prilikom slusam one retarde u Mitrosu kako pljuju po Flying-V-u, kao odvratna, pozerska gitara za klince koji ne znaju sta je muzika, kako pravi muzicari nikad ne bi svirali tako nesto, a taj oblik napravljen tipa '51. wallbash.gif

A tebe Mare ne razumem kako moze da ti se dopada Explorer a da ti se ne svidja Dime-Sig? Ne volis ostre uglove? icon_mrgreen.gif

Posted

Aj baci sliku da vidim ja kako to izgleda. icon_mrgreen.gif

Btw. Kazu ljudi da strat ima dobar zvuk, ali ja ne volim takav zvuk gitare. Stratu se moze priznati versatilnost, pogotovu onoj verziji sa humbuckerom... Ali ona plastika je svejedno mnogo glupa icon_smile.gificon_smile.gif

Sve u svemu ovde nije u pitanju muzika nego psihologija icon_razz.gificon_cool.gif

Posted (edited)

dosta sa jebenom (kvazi)psihologijom....

jeste, vrede modeli sa hamom, k'o Oni na kojima sviraju janick i dave....

dizajn gitare je sa kraja sezdesetih u osnovi, pa ti brate vidi.....

a moju gitaru cu slikati....

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...