StRatO Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 da li neko poseduje ibanez SR500-505-506....????
Blacksunray Verbal Delikvent Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ja mislim da takvog nigde nema.... fini je ovaj bluz sa dzo gejtrijani albuma....
darijus Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 start koji je originalni poseduje odlican zvuk, kazu upuceni, ja im verujeM, znaju bolje od mene i tebe.... LM, Moj novopridosli ibanez ergodyne treba da dozivi vatreno krstenje na martijevom jsxu veoma skoro.... kako ti jedes govna decko... ...veoma skoro... za jedno tri-meseca-skoro...
Шарки Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 E,ali zašto svi vole ovu dasku sa magnetima, poznatiju kao Telekaster!!?? Bljak! Još ako je custom model... E onda dupli bljak! 1
darijus Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 (edited) E,ali zašto svi vole ovu dasku sa magnetima, poznatiju kao Telekaster!!?? Bljak! Još ako je custom model... E onda dupli bljak! a sta ti uopste znas o bilo cemu...??? ima on svojih cari...nemoj tako... Edited June 28, 2005 by darijus
[retardus] Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 ljudi a http://www.fender.com/products/show.php?partno=0154900 Slichno onome sto James Root koristi
Nurg Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 da li neko poseduje ibanez SR500-505-506....???? da. i jedan, i drugi i treci i jos par komada koji nisu SR (dva BTB, i jedan SRX)
J.J.Jesa Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Pre 2-3 meseca sam kupio Fender STRATOCASTER made in USA 1975 Ima ugradjen Schaller Floyd Rose, i DiMarzzio humbucker u bridge-u. Takodje umesto jednog tone potenciometra ima split prekidac za humbucker. Inace, i dalje na prodaju je gitara koju vidite dole.
darijus Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Pre 2-3 meseca sam kupio Fender STRATOCASTER made in USA 1975 Ima ugradjen Schaller Floyd Rose, i DiMarzzio humbucker u bridge-u. Takodje umesto jednog tone potenciometra ima split prekidac za humbucker. Inace, i dalje na prodaju je gitara koju vidite dole. e da...video sam to na onom tribute-u u skc-u... svidja mi se djitra...onako je "a la sambora"... aj nesto malo vise o gitari... gde si je pazario...i koliko...
Mr. Smarty Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Takodje umesto jednog tone potenciometra ima split prekidac za humbucker. E ovo je extra ...daj jos detalja u vezi djitre...
Генеральный Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Fender STRATOCASTER made in USA 1975 Ima ugradjen Schaller Floyd Rose Jaooooo, ko je sek'o strata ruka mu se osusila...
J.J.Jesa Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Pa ovako.... - maple neck - original Contour Body - originalna farba je sastrugana, prelakirana u neku varijantu Vine red boje - sva je u Chrome hardveru, i kapice za potove - za top lock nije bushen ceo vrat, vec je samo ushrafljen. Gitara je generalno proshla kroz sito i resheto, ali ubija kako radi. Platio sam je .... hehe .... tajna Naravno nishta od svega shto joj je radjeno (skrnavljeno) nisam ja uradio. Jedino shto sam ja promenio je pickguard. Imala neku ruznu, rucno radjenu masku (plastika je izgleda kao da je ogledalo, uopshte se nije uklapala u izlged, barem se meni nije svidjala) a ja sam kupio belu troslojnu i bele maske za singlove. Inace, DiMarzzio magnet ima onaj Vintage White loock. - e da, vrat je Micro Neck, tj. na 3 shrafa.
Генеральный Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Platio sam je .... hehe .... tajna ajde bre, ponasaj se kao da neces posle nekome od nas da je prodas... Naravno nishta od svega shto joj je radjeno (skrnavljeno) nisam ja uradio. Kako izgleda rad oko flojda? Je l' kao da je radjena ovde ili je profi?
J.J.Jesa Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Izgleda, kao da je stavljen floyd rose na STRATOCASTER-a Najnormalnije isecena rupa.
darijus Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Izgleda, kao da je stavljen floyd rose na STRATOCASTER-a Najnormalnije isecena rupa. oces da je prodas...??? meni na primer...
Генеральный Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 oces da je prodas...??? meni na primer... krije cenu ko zmija noge...
J.J.Jesa Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Nije na prodaju! Mozemo da dzemujemo, pa da je probash, ali guitar is NOT FOR SALE.
darijus Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Nije na prodaju! Mozemo da dzemujemo, pa da je probash, ali guitar is NOT FOR SALE. ja rek'o da pitam...to bar nista ne kosta... i ja trazim(izmedju ostalog) jednog takvog floyd-stradzu... za dzem sam uvek...samo javi...
J.J.Jesa Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Pazi, ti stariji STRATOCASTER-i imaju jako dobre civije, pod uslovom da nisu izakane, naravno, i odlican tremolo. Nema performanse floyd rose-a, ali se ni ne rashtimavaju tako lako. Greota je stavljati floyd na takve gitare, ali je na ovoj stavljen pre 20-ak godina. (ne zaboravi da je gitara sada stara 30 godina) Radi dobro!!! Kako ti je Les Paul?
darijus Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 (edited) evo...malo skuplja prasinu... treba da ga sviram ovih dana... Edited July 10, 2005 by darijus
Protagonist Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Lepo meni reče Marty.... darijus se opako naložio na tremoli - floyd
Recommended Posts