Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam Aster gitaru,nije losa za pare koje sam dao,

ali spada u onu k@ku kategoriju(po mom misljenju).

Ima TopLock i FloydRose,ali je nesto sjeban,ne mogu da

koristim tremolo rucicu,zice se rastimuju u momentu,

ali mi drzi stim dosta dugo(drzi i po nekih 10 dana)

ako je ne koristim.

Marshal Valvestate iz 2003. je pojacalo.

Dodushe potenciometri su malo otisli,ali za polovnjaka

gruva ko lud,Jedino sto mora je da radi 20 do 30 min

da se lampa zagreje,ali onda tesko komsijama:)

Procesor je V-amp2 jako dobra sprava za male pare

(jos bolja fora je sto sam ga kupio pre PDV-a,tako da

ako ga budem prodavao mogu da izvucem istu cenu

za koju sam ga kupio,he he he.icon_smile.gif

Posted

- e da, vrat je Micro Neck, tj. na 3 shrafa.

tojest micro tilt iz 70-ih godina. moderni micro tilt ima 4 srafa, i imas ga na svim american standard, i deluxe serijama icon_smile.gif

Posted

Ma mogu oni da ga stavljaju na koje god serije da pozele, ali shto se mene tice

Fender je prestao da pravi dobre gitare posle 1977. godine

Tu i tamo je dobar neki signature, ali to je to. pivopije.gif

Posted (edited)

Pa ono, losije icon_smile.gif ...ako ne verujes meni pitaj darijusa, on je zakleti Les Paul-ash icon_smile.gif ...ima manje sustaina, verovao ili ne....nisam stigao mnogo da ga sviram posto mi je pukla zica icon_smile.gif ...ali sam siguran da ce svucati mnooogo bolje kada mu zamenimo magnete, kobilicu i kada ga skroz sredimo...

Edited by Marty F
Posted

I ja isto...

Nema on sta da nas ovlasti icon_smile.gif ...ja sam je kupiJo ima da je farbam u roze ako hocu icon_smile.gif ...posle restauracije najverovatnije ima da je prodam darijusu icon_smile.gif ...njemu cu dati poseban popust zato sto ce mi pomoci oko svega toga icon_smile.gif

Posted (edited)

Dame i gospodjo predstavljam vam Kristinu icon_smile.gif ...moju novu lepoticu...

user posted image

user posted image

Jeste malo prljava ali ima da bude ko' nova u petak icon_smile.gif

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kupio si blek bljuti!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, je l' to ona koja se vukla po oglasima iz '77? OCU DA PRISUSTVUJEM RESTURACIJI! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

EDIT: evo mojega kastm-a:

LINK

p.s. tek sam sada vid'o da jos nisi navik'o da je ne ostavljas na vrat... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif imace sve manje sustaina, veruj mi... icon_wink.gif

Edited by LoodeeKooD
Posted (edited)

Jebiga bate ja sam naviko' na high tech djitre icon_smile.gif ...i da, neces da prisustvujes restauraciji nego ima da ucestvujes bre!!! icon_smile.gif

Sad sam vido' sliku...extra izgleda musik19.gif ...koji su ono magneti?

Edited by Marty F
Posted

Jebiga bate ja sam naviko' na high tech djitre icon_smile.gif ...i da, neces da prisustvujes restauraciji nego ima da ucestvujes bre!!! icon_smile.gif

kaze se rasturaciji! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Sad sam vido' sliku...extra izgleda musik19.gif ...koji su ono magneti?

cekaj da je vidis uzivo... raspad... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif magneti su fabricki, pravo da ti kazem - misterija! icon_wink.gificon_biggrin.gif

Posted
Videcemo icon_smile.gif

Nego mala ispravka...upravo sam video da je na gitari urezano zensko ime Ana tako da vise nije Kristina kako ju je darijus krstio icon_smile.gif

To ko one tetovaze sto cigani nose po grudima icon_smile.gif Dobro ne pise "JNA '75" icon_biggrin.gif

Posted (edited)

Evo upravo je sada cistim...jebote, prljaviju gitaru u zivotu nisam video icon_smile.gifno.gif ...gora je cak i od imenjakove icon_smile.gif ...greota...

Gitaru sam inace uzeo od nekog caletovog ortaka narodnjaka-BMW-dzije icon_smile.gif ...mnogo dobar covek icon_da.gif

Edited by Marty F
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...