Imenjak Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Lepo meni reče Marty.... darijus se opako naložio na tremoli - floyd jebo ga floyd... koji ce mu...
Zale Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Imam Aster gitaru,nije losa za pare koje sam dao, ali spada u onu k@ku kategoriju(po mom misljenju). Ima TopLock i FloydRose,ali je nesto sjeban,ne mogu da koristim tremolo rucicu,zice se rastimuju u momentu, ali mi drzi stim dosta dugo(drzi i po nekih 10 dana) ako je ne koristim. Marshal Valvestate iz 2003. je pojacalo. Dodushe potenciometri su malo otisli,ali za polovnjaka gruva ko lud,Jedino sto mora je da radi 20 do 30 min da se lampa zagreje,ali onda tesko komsijama:) Procesor je V-amp2 jako dobra sprava za male pare (jos bolja fora je sto sam ga kupio pre PDV-a,tako da ako ga budem prodavao mogu da izvucem istu cenu za koju sam ga kupio,he he he.
Nurg Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 - e da, vrat je Micro Neck, tj. na 3 shrafa. tojest micro tilt iz 70-ih godina. moderni micro tilt ima 4 srafa, i imas ga na svim american standard, i deluxe serijama
J.J.Jesa Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Ma mogu oni da ga stavljaju na koje god serije da pozele, ali shto se mene tice Fender je prestao da pravi dobre gitare posle 1977. godine Tu i tamo je dobar neki signature, ali to je to.
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Dame i gospodjo predstavljam vam Kristinu ...moju novu lepoticu... Jeste malo prljava ali ima da bude ko' nova u petak
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Tajna ...gitara je bila dzabe...ali ce joj cena biti dvostruko veca kada je ja i darijus budemo restaurirali
bojan j. Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Marty, kako zvuci taj LP u odnosu na tvoj JS? Daj malo detaljnije... A mogao bi da svrnem i da je probam
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 (edited) Pa ono, losije ...ako ne verujes meni pitaj darijusa, on je zakleti Les Paul-ash ...ima manje sustaina, verovao ili ne....nisam stigao mnogo da ga sviram posto mi je pukla zica ...ali sam siguran da ce svucati mnooogo bolje kada mu zamenimo magnete, kobilicu i kada ga skroz sredimo... Edited July 21, 2005 by Marty F
bojan j. Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Bas sam mislio da ima veci sustaine... A cekaj, lik vas je "ovlastio" da mu sredite dzitru?
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 I ja isto... Nema on sta da nas ovlasti ...ja sam je kupiJo ima da je farbam u roze ako hocu ...posle restauracije najverovatnije ima da je prodam darijusu ...njemu cu dati poseban popust zato sto ce mi pomoci oko svega toga
bojan j. Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Pa cekaj... ako si je kupio ne moz' da bude "dzabe" Osim ako pod "dzabe" ne mislis "sica" (ne Sica )
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Pa za jednu takvu gitaru trocifrena cifra u eurima je prakticno dzabe
Генеральный Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 (edited) Dame i gospodjo predstavljam vam Kristinu ...moju novu lepoticu... Jeste malo prljava ali ima da bude ko' nova u petak AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kupio si blek bljuti!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, je l' to ona koja se vukla po oglasima iz '77? OCU DA PRISUSTVUJEM RESTURACIJI! EDIT: evo mojega kastm-a: LINK p.s. tek sam sada vid'o da jos nisi navik'o da je ne ostavljas na vrat... imace sve manje sustaina, veruj mi... Edited July 21, 2005 by LoodeeKooD
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 (edited) Jebiga bate ja sam naviko' na high tech djitre ...i da, neces da prisustvujes restauraciji nego ima da ucestvujes bre!!! Sad sam vido' sliku...extra izgleda ...koji su ono magneti? Edited July 21, 2005 by Marty F
Генеральный Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Jebiga bate ja sam naviko' na high tech djitre ...i da, neces da prisustvujes restauraciji nego ima da ucestvujes bre!!! kaze se rasturaciji! Sad sam vido' sliku...extra izgleda ...koji su ono magneti? cekaj da je vidis uzivo... raspad... magneti su fabricki, pravo da ti kazem - misterija!
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Videcemo Nego mala ispravka...upravo sam video da je na gitari urezano zensko ime Ana tako da vise nije Kristina kako ju je darijus krstio
bojan j. Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Videcemo Nego mala ispravka...upravo sam video da je na gitari urezano zensko ime Ana tako da vise nije Kristina kako ju je darijus krstio To ko one tetovaze sto cigani nose po grudima Dobro ne pise "JNA '75"
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 (edited) Evo upravo je sada cistim...jebote, prljaviju gitaru u zivotu nisam video ...gora je cak i od imenjakove ...greota... Gitaru sam inace uzeo od nekog caletovog ortaka narodnjaka-BMW-dzije ...mnogo dobar covek Edited July 21, 2005 by Marty F
Doug Bradley Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Gitaru sam inace uzeo od nekog caletovog ortaka narodnjaka-BMW-dzije ...mnogo dobar covek Jel' od Chede Kurtona?
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Ceda je prebegao u Bugarsku Muki je u pitanju...
Recommended Posts