Jump to content

Recommended Posts

Posted

E kad vidim sta ljudi posjeduju dođe mi žao što nisam pametan pa da kupim jednu poštenu gitaru, al ja volim eksperimentisat tako da nakon 9 gitara i 3 basa sada imam sledeću kombinaciju koja se siguno neće dugo održati.

Gitare:

Tenson Les Paul koji nije lakiran, nego je premazan ne znam ni ja čim - nekim plavim bondeksom. Baciću jednom sliku da vidite koliko je ružna, al ima extra zvuk pa sam je pazario.

Stagg I400-BK - Ovom gitarom sam dokazao sebi da Stagg gitare nisu onakvo smeće kakvo sam ja mislio da jesu, iako je to ipak gitara za manje od 150€ i to govori dovoljno

Bass:

Aria Pro II - Mad axe - Zvuk je solidan, al je ružna...

Jerzey aktivni petak - iako nisam nikad do dana kupovine čuo za ovu firmu, a nisam je našao ni na netu bas je ipak dobar, a i odlično izgleda.

Posted (edited)

Pica je bila extra icon_rockdevil.gif ...jedva smo je pojeli icon_smile.gif ...evo jos jedne slike icon_smile.gif

user posted image

A evo i reklamnog linka! icon_smile.gif

www.senza-paura.com

Edited by Marty F
Posted
Pica je bila extra icon_rockdevil.gif ...jedva smo je pojeli icon_smile.gif ...evo jos jedne slike icon_smile.gif

user posted image

A evo i reklamnog linka! icon_smile.gif

www.senza-paura.com

zagrej mi mastu...dok je ne probam...talk dirty about pizza... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

koji su sastojci...???

Posted (edited)

Pelat, sunka, mozzarella, persun, bosiljak, origano...znaci nesto kao Vesuvio...nismo hteli mnogo da experimentisemo icon_smile.gif

I da, najvaznije od svega...picu nam je donela riba za cirke 25 minuta...i obe su bile vrele! icon_smile.gifmhihi.gif

Edited by Marty F
Posted

Cek tren-si ti ono brate Marty na prvoj slici!? icon_rolleyes.gif

I zar si morao toliku rezoluciju da stavis wallbash.gif

pocecu da grizem trzalicu ye8oteeeeee.... :drolllllll:

Posted
Pelat, sunka, mozzarella, persun, bosiljak, origano...znaci nesto kao Vesuvio...nismo hteli mnogo da experimentisemo icon_smile.gif

I da, najvaznije od svega...picu nam je donela riba za cirke 25 minuta...i obe su bile vrele! icon_smile.gifmhihi.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ..savrseno...bosiljak origano i mocarela...vrhcina...!!!

to moramo da jedemo...

Posted
Ne volis masline? icon_smile.gif

ne ali zbog ovog se vredi vracati na forum...i zbog ovog je miki pravi roker...

zapaziti subliminal stevie vai signature "bad horsie" koji se ubacio na closeup-u pizze... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
Moze icon_smile.gif ...a do tada uzivajte u umetnickim fotografijama moje gitare! icon_smile.gif

user posted image

user posted image

dobro...gitara je ti je savrsena...to znamo...ali i dalje neko treba da je svira... icon_razz.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...