Skullwrecker Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Yamaha Pacifica 112J, Metallic crvena, bela maska, Rosewood fingerboard, 22 praga, jedan Ham dva singla, fixna kobilica, fin rad, dobar zvuk, moja preporuka svima koji oce dobru gitaru za male pare. 20 000 din., pazario u Mitrosu prošle godine. A što se pedale tiče trenutno sviram sa BOSS DS-1 distortion i, onako, radi posao mada bi mi lepo legla MT-2.
Alex de Large Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 aaaa, vidi saleta Znaci sad svira tog Ibaneza, moracu da ga posetim kad stignem. znas frisha ? pa takvog ibaneza je svirao pre nekoliko meseci na svirci pera d, shtekao ga je u randall half-stack i zvucao je pozdravi cara kad ga vidis i reci mu da organizuje neke svirke brzo, posto sam ih se uzeleo extra
Tomislav Sawyer Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 znas frisha ? pa takvog ibaneza je svirao pre nekoliko meseci na svirci pera d, shtekao ga je u randall half-stack i zvucao je pozdravi cara kad ga vidis i reci mu da organizuje neke svirke brzo, posto sam ih se uzeleo extra Mi smo stari drugari vazi Nije isao preko onog njegovog suludog reka? Ne znam da li je to prodao, ali stvarno je bio krcat i uvek je zvucao svemir. Odlichan gitarista.
Alex de Large Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 jeste da sam bio pijan na toj svirci ( ), ali sam stojao blizu i video sam samo half-stack i pre njega dve pedale : tube screamer (koji je koristio samo kao boost za solaze, i jos jednu ibanezovu pedalu...ne mogu da se setim tacno koju) ali i bez racka zvucao je perfektno
THE WIZARD Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ovo što sledi dalje je potpuno van topica, te se izvinjavam svima koje apsolutno ne interesuje (a to su svi ). Vezano samo za THE WIZARD-ov dokaz da je 3=2. Korenovanje *ne može* da se radi kao oblik skraćivanja, jer je npr. (-1/4)^2 = (1/4)^2, tj. kvadratni koren nekog broja može da bude i negativan i pozitivan. Skraćivanje i potiranje se radi samo sa +, -, * ili /. Lakši je dokaz da je 1 = 2: a^2 - a^2 = a^2 - a^2 a^2 - a^2 = a*(a-a) a^2 - a^2 = (a-a)*(a+a) iz poslednje dve: a*(a-a) = (a-a)*(a+a) skracivanjem (a-a) sa leve i desne strane dobija se: a = (a+a) a = 2*a 1 = 2 gde je ^ oznaka za stepen (a^2 = a na kvadrat) - ovo valjda svi znaju. Još jednom se izvinjavam na off topic postu, ali me je dokaz ubo u oko. odakle ti da je moj doakz? ja sam zakachio tu slichicu jer mi se svidja...
profa Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 odakle ti da je moj doakz? ja sam zakachio tu slichicu jer mi se svidja... Sori, loše sam se izrazio, hteo sam da kažem da se radi o dokazu iz tvog potpisa.
The Plague Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ovo što sledi dalje je potpuno van topica, te se izvinjavam svima koje apsolutno ne interesuje (a to su svi ). Vezano samo za THE WIZARD-ov dokaz da je 3=2. Korenovanje *ne može* da se radi kao oblik skraćivanja, jer je npr. (-1/4)^2 = (1/4)^2, tj. kvadratni koren nekog broja može da bude i negativan i pozitivan. Skraćivanje i potiranje se radi samo sa +, -, * ili /. Lakši je dokaz da je 1 = 2: a^2 - a^2 = a^2 - a^2 a^2 - a^2 = a*(a-a) a^2 - a^2 = (a-a)*(a+a) iz poslednje dve: a*(a-a) = (a-a)*(a+a) skracivanjem (a-a) sa leve i desne strane dobija se: a = (a+a) a = 2*a 1 = 2 gde je ^ oznaka za stepen (a^2 = a na kvadrat) - ovo valjda svi znaju. Još jednom se izvinjavam na off topic postu, ali me je dokaz ubo u oko. E pa profo, ti si mene i ubo u oko i razocarao..... Kako mozes da kratis nulu (tj. (a-a))???????!!? Po tvom dokazu ja mogu napisati i da je 283 = 12315235235..........
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Mi smo stari drugari da mi organizujes neke casove kod Frisa obavezno !!!
Tomislav Sawyer Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ocu moj deo! Necete da me prevarite!!! Stvarno je steta sto se Frile nije rodio u kaliforniji ili na nekom prometnijem mestu. Komotno bi mogao da svira gde god, ali eto vish sta ti je zivot
profa Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 (edited) E pa profo, ti si mene i ubo u oko i razocarao..... Kako mozes da kratis nulu (tj. (a-a))???????!!? Po tvom dokazu ja mogu napisati i da je 283 = 12315235235.......... Pa nije moj dokaz. Profesor u Matematičkoj gimnaziji nam je ovo dao za razmišljanje, i naravno provalili smo isto ovo što si ti napisao. Svaki dokaz neke nemoguće stvari mora da ima neku rupu... ovde je rupa deljenje nulom. A ne bi verovao koliko ljudi to uopšte ne provali... Ovo je previše otišlo u off topic. Ako nisam napisao, moja (klasična) gitarica je Yamaha 151C. Edited August 25, 2005 by profa
Helle Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 A u p/m sad sam ljubomorna.... Ama ''B.C. Rich Bronze Series Warlock Electric Guitar'' znacHi gledajuci dodje 200 dojcHi-unstopable guitar! doista je unik s Warlock izgledom-i zaista se isplati imati pod svaku cijenu!
Herr_Wolf Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Ta bronze serija nist' ne valja... I jos jedno pitanje zar "Acrylic" nije ona providna plastika? Kako je to crno?
Helle Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Vidjela sam ju u jendom muzicHkom shop-u ovdije i bas je do j@j@ gitara! Mozda je i nabavim!
FreaK_ Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 (edited) A u p/m sad sam ljubomorna.... Ama ''B.C. Rich Bronze Series Warlock Electric Guitar'' znacHi gledajuci dodje 200 dojcHi-unstopable guitar! doista je unik s Warlock izgledom-i zaista se isplati imati pod svaku cijenu! ja bi je vise gotivio sa drugacijom glavom......ka spider sto ima Edited August 30, 2005 by FreaK_
AnaLizator Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 BC Rich Bronzani Warloci rade sasvim pristojno kada magnete koje dobijes sa njima zafrljacis u WC solju, pustis dva-tri puta vodu i ondak metesh neke pristojne hummove... Ali ih ja i dalje mrzim...
Elly Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Nikakav si ti muzicHar (ako jesi) kad imas toliko neposHtovanje prema odredjenim gitarama!
Tomislav Sawyer Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) Nikakav si ti muzicHar (ako jesi) kad imas toliko neposHtovanje prema odredjenim gitarama! Slazem se. Holy mother, the sacred guitar. UH bre, al bi ga dovatio. Jesu to sve Hot Railsi? Edited September 5, 2005 by Metalbeer
Anno Mundi ! Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 A u p/m sad sam ljubomorna.... Ama ''B.C. Rich Bronze Series Warlock Electric Guitar'' znacHi gledajuci dodje 200 dojcHi-unstopable guitar! doista je unik s Warlock izgledom-i zaista se isplati imati pod svaku cijenu! Gitara za malu,napaljenu decu...
Elly Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 *ace lozim se na gitare, nenormalno bilo koju da mi urucisH.... ma stabilo, brate! *Pa dohvati ju momcHe.... ''Fender SQUIRE Strat'' brate! Nevijerovatno lijep dizajn....
Mr. Smarty Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Slazem se. Holy mother, the sacred guitar. UH bre, al bi ga dovatio. Jesu to sve Hot Railsi? Jesu ...ja sam ugradio 2 komada u moju staru Pacifiku...magneti kidaju
Herr_Wolf Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 *ace lozim se na gitare, nenormalno bilo koju da mi urucisH.... ma stabilo, brate! *Pa dohvati ju momcHe.... ''Fender SQUIRE Strat'' brate! Nevijerovatno lijep dizajn.... Fender nikad ne moze da ima lep dizajn...
Herr_Wolf Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 To ti je k'o da kazes za "your average" akustaru - "E ima lep dizajn" Veruj mi, imam fenderov katalog, prelistavao sam ga sto puta... jebote, sve jedno te isto, menjaju boju, godine i imena... da, i da li je strat ili tele za basove tek necu nista da pricam... Naj-cool gitara/bass tamo je izvesni aerodyne koji, zamisli, nema plastiku nego je skroz crn i ima crnu glavu... Anywayz, ne moze da se meri ni sa prosecnim Ibanezom i Jacksonom, a da ne pominjem ESP i BC Rich...
Recommended Posts