Jump to content

Recommended Posts

Posted
Shtef, ti tol'ko sereš da čovek pomisli da si Satrianiju davo časove...

icon_smile.gif

Cheerz! pivopije.gif

a ti tolko seres da moze da se pomisli da si biliju sheehanu davao chasove.... icon_razz.gif

tako nesto za mene moze da pomisli samo povrsan covek....da li hoces da se svrstas u povrsne ljude?

a i dosta vise uzdizanja satrijanija, volim coveka, al' dosta vise sa sranjem, ko da je on apsolutno nenadjebiv, a daleko je do toga....i drugi ljudi sviraju na istom nivou....

Posted

posedujem ovo

user posted image

samo sa malo tamnijom sharom icon_mrgreen.gif

mozda je previshe mekana za moj ukus, al shta sad

ko da ja umem da sviram icon_smile.gif

Posted

de ces aktivne u DKMG. pukni lepo dimarzio tone zone na neck, i super distorsion na bridge, i ostavi buster koji imas u gitari i imas monstruma icon_smile.gif

Posted

de ces aktivne u DKMG. pukni lepo dimarzio tone zone na neck, i super distorsion na bridge, i ostavi buster koji imas u gitari i imas monstruma

A sto ne aktivne? Kako bi zvucala kombinacija SD JB/59(ili jazz) ? Zasto bas ti DiMarzio magneti?

Nameravam da pazarim nekog dinky-ja(najverovatnije dxmg),pa me zanima koje magnete da mu stavim,posto svi pricaju kako je HZ sranje.

Posted

offtopic icon_biggrin.gif

Igrao sam ranije u velikim kolicinama, sve dok nije izasao starcraft icon_smile.gif ,a njega i dalje igram. Doduse ne intenzivno,vise rekreativno. Odigram po koju partiju sa drugarima kad imam vremena.

Posted (edited)

,7. 3. 2006, 03:24] koji magneti u mog DKMG-a i zashto? icon_smile.gif

zashto ne 81/60?

cepaj slobodno aktivne brate. icon_da.gif

od sada ce u mg seriju fabricki biti stavljani 81 i 85...tako da gde ces bolje preporuke pivopije.gif

inace emg hz serija je za tugu i opomenu no.gif dobra vest je da je skoro niko vishe nece stavljati kao stock magnete, chak ni esp

Edited by Jack The Riffer
  • 2 weeks later...
Posted

A sto ne aktivne? Kako bi zvucala kombinacija SD JB/59(ili jazz) ? Zasto bas ti DiMarzio magneti?

Nameravam da pazarim nekog dinky-ja(najverovatnije dxmg),pa me zanima koje magnete da mu stavim,posto svi pricaju kako je HZ sranje.

joj sto volim te sve koji pricaju i oni sve najbolje znaju. HZ su po meni sasvim solidni magneti, ali nisu nimalo versatilni. Ja licno aktivne ne volim jer nigde nema zvuk drveta, a dkmg gitarama sam radio paintjobove i video sam koliko im je dobro drvo, i stvarno je dobro jer odozgo nije samo javorov furnir vec pravi dobar komad javore. zato im treba staviti dobre pasivne magnete, a po meni su najbolji dimarzio ako se svira metal. to je to icon_smile.gif

Posted
isuse kako do jaja izgleda. jel to gibson sg530? ima takav oblik... kolko kesha?

reche chovek - LTD Viper anniversary serija, po njemu je uradjen viper-500, a dao sam 500 EUR za njega

Posted

nisam chitao svih 60 strana...jbg ko ce sve to prochitati?

hteo sam samo da pitam da li neko ima ibanez artista ar300?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...