Blacksunray Verb Delikvent Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 da, njegovo ponasanje je neuporedivo kriminalnije od sviranja koje takodje nije slavno....
Secracon Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Shtef, ti tol'ko sereš da čovek pomisli da si Satrianiju davo časove... Cheerz!
Alex de Large Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Shtef, ti tol'ko sereš da čovek pomisli da si Satrianiju davo časove... Cheerz! +1 secracone kralju!
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Shtef, ti tol'ko sereš da čovek pomisli da si Satrianiju davo časove... Cheerz! a ti tolko seres da moze da se pomisli da si biliju sheehanu davao chasove.... tako nesto za mene moze da pomisli samo povrsan covek....da li hoces da se svrstas u povrsne ljude? a i dosta vise uzdizanja satrijanija, volim coveka, al' dosta vise sa sranjem, ko da je on apsolutno nenadjebiv, a daleko je do toga....i drugi ljudi sviraju na istom nivou....
[4] Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 posedujem ovo samo sa malo tamnijom sharom mozda je previshe mekana za moj ukus, al shta sad ko da ja umem da sviram
Alex de Large Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 ' date='1. 3. 2006, 10:01'] posedujem ovo samo sa malo tamnijom sharom mozda je previshe mekana za moj ukus, al shta sad ko da ja umem da sviram menjaj magnete i super djitra
[4] Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 pa na njoj su Emg Hz mislis da stavim 81/60 or what?
Nurg Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 de ces aktivne u DKMG. pukni lepo dimarzio tone zone na neck, i super distorsion na bridge, i ostavi buster koji imas u gitari i imas monstruma
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 ...paljevino! pa za satrijanija se podsetih pa ne htedoh da ne kazem.... a otkud ja da znam shta ti mislis kada gotivis bartona....
Sub_Zer0 Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 de ces aktivne u DKMG. pukni lepo dimarzio tone zone na neck, i super distorsion na bridge, i ostavi buster koji imas u gitari i imas monstruma A sto ne aktivne? Kako bi zvucala kombinacija SD JB/59(ili jazz) ? Zasto bas ti DiMarzio magneti? Nameravam da pazarim nekog dinky-ja(najverovatnije dxmg),pa me zanima koje magnete da mu stavim,posto svi pricaju kako je HZ sranje.
Sub_Zer0 Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 offtopic Igrao sam ranije u velikim kolicinama, sve dok nije izasao starcraft ,a njega i dalje igram. Doduse ne intenzivno,vise rekreativno. Odigram po koju partiju sa drugarima kad imam vremena.
ValhallaWarior Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 jebote lik se zove sub zero i sub zero mu avatar,ne nije ni cuo za tu igru
DJ_raBo Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 jebote lik se zove sub zero i sub zero mu avatar,ne nije ni cuo za tu igru cemu tenzija?
[4] Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 koji magneti u mog DKMG-a i zashto? zashto ne 81/60?
Alex de Large Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 (edited) ,7. 3. 2006, 03:24] koji magneti u mog DKMG-a i zashto? zashto ne 81/60? cepaj slobodno aktivne brate. od sada ce u mg seriju fabricki biti stavljani 81 i 85...tako da gde ces bolje preporuke inace emg hz serija je za tugu i opomenu dobra vest je da je skoro niko vishe nece stavljati kao stock magnete, chak ni esp Edited March 7, 2006 by Jack The Riffer
*nitro* Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 ja sam se nedavno dopunio ovim isuse kako do jaja izgleda. jel to gibson sg530? ima takav oblik... kolko kesha?
BigNotBen Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 isuse kako do jaja izgleda. jel to gibson sg530? ima takav oblik... kolko kesha? ovo je esp LTD viper
Nurg Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 A sto ne aktivne? Kako bi zvucala kombinacija SD JB/59(ili jazz) ? Zasto bas ti DiMarzio magneti? Nameravam da pazarim nekog dinky-ja(najverovatnije dxmg),pa me zanima koje magnete da mu stavim,posto svi pricaju kako je HZ sranje. joj sto volim te sve koji pricaju i oni sve najbolje znaju. HZ su po meni sasvim solidni magneti, ali nisu nimalo versatilni. Ja licno aktivne ne volim jer nigde nema zvuk drveta, a dkmg gitarama sam radio paintjobove i video sam koliko im je dobro drvo, i stvarno je dobro jer odozgo nije samo javorov furnir vec pravi dobar komad javore. zato im treba staviti dobre pasivne magnete, a po meni su najbolji dimarzio ako se svira metal. to je to
Alex de Large Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 po meni su najbolji seymour duncan za metal, pa onda emg. dimarzio su vishe za neki shred ili rock i tako. EMG HZ su govno za metal, a koshtaju skoro kao sd. potpisujem
Vuk Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 isuse kako do jaja izgleda. jel to gibson sg530? ima takav oblik... kolko kesha? reche chovek - LTD Viper anniversary serija, po njemu je uradjen viper-500, a dao sam 500 EUR za njega
Guest Jimi Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 nisam chitao svih 60 strana...jbg ko ce sve to prochitati? hteo sam samo da pitam da li neko ima ibanez artista ar300?
Recommended Posts