Jump to content

Recommended Posts

Posted

Taj rad. Oko 600 je bio ali mi se vise dopada onaj bez one "hvataljke" za vrat, tj. onaj stalak gde dzitru naslanjas na plocicu ispod vrata. icon_da.gif Mada bi najradije lepo izbusio zid i okacio ih...

Posted

Mada bi najradije lepo izbusio zid i okacio ih...

moja stalna dilema...

verovatno je to najbolje, polazeci od cinjenice da svaka prodavnica na svetu tako drzi gitare...ali meni je konstantno u glavi misterija koliko je zaista zdravo drzati bilo sta sem neckthrough-a tako.

Posted
ali meni je konstantno u glavi misterija koliko je zaista zdravo drzati bilo sta sem neckthrough-a tako.

meni se cini da je to u stvari najbolji nacin za drzanje instrumenta. mozda gresim, naravno, ali tako mi deluje..

Posted
Da ali je fet, nije to to... icon_wink.gif Je l' ovo fotka bas tvoje gitare (posto ima dole nesto napisano)? Ekstra je komad drveta...

Nije moja,ali je identicna icon_da.gif

Posted
chini mi se da sam negde chitao da 'guma' sa stalka hoce vremenom da oshteti lak sa djitre. ima li neke istine u tome? neka iskustva?

ma bre eno Baki drzi na zidu na metalnoj shipki(citaj lakiranoj armaturi) cirka 10 godina i gitara je besprekorna! Potpisujem!! tako da guma ne verujem da moze da skodi!!A znas kakav je on! Ako se ne sija nije to to! Nego navrni da vis novi bubanj sto doterasmo iz Sky-a!! pivopije.gif

• 4 weeks later...
Posted

Ajde i ja da se pohvalim. Imam Gibsona Les Paul-a sa Seymour Duncan Alnico II Pro magnetima. I koristim Vox Valvetronix AD60. Ubitacna kombinacija.

Posted
Ajde i ja da se pohvalim. Imam Gibsona Les Paul-a sa Seymour Duncan Alnico II Pro magnetima. I koristim Vox Valvetronix AD60. Ubitacna kombinacija.

ko je to nama jurio slash-ov zvuk...??? icon_wink.gif

Posted

Yup, doduse moj je vec nekih...godinu ipo...

A Sunchicu sam ubacio da upotpunim sliku, Nehru ju je ostavio kod mene da vezbam one moje islamske pesme icon_smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...