Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 A Sunchicu sam ubacio da upotpunim sliku... haha, znaci varas
[retardus] Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Evo ga i moj skvajer (kineski ) znachi nista special
METAL Man Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 ' date='5. 5. 2006, 11:59'] Evo ga i moj skvajer (kineski ) znachi nista special Svaki pravi gitarista je morao da pocne na tome ila Ariji.
Dersu Uzala Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Svaki pravi gitarista je morao da pocne na tome ila Ariji. Onda...znaci...da se ne ubrajam u prave gitariste .
BigNotBen Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 xexe, ja kad sam počinjao meni je i ona bila preskupa
bojan j. Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Onda...znaci...da se ne ubrajam u prave gitariste . Our time is passing, old friend...
Шарки Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Е ја баш мислим да треба почети са Мелодијом Менгеш, по могућству сјебаном и матором.
BigNotBen Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 ma nije neophodna melodija, može i vegas akustara
[4] Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 aj preporucite neku dobru akustaru (po mogucstvu iz iskustva) za neke normalne pare (akustara sa celicnim zicama, a ne kl. gitara sa plastikanersima)
Imenjak Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 ' date='7. 5. 2006, 22:57'] aj preporucite neku dobru akustaru (po mogucstvu iz iskustva) za neke normalne pare (akustara sa celicnim zicama, a ne kl. gitara sa plastikanersima) u mitrosu su bile jako dobre stag akustare, za neke sitne pare, bilo je par dobro"zvuchacih" komaTa... ne znam da li ih sada ima posto se to kupovalo ali bukvalno na kilo... znam par ljudi koji su uzimali po par komada odjednom... idi tamo raspitaj se mozda imaju, mozda ne, ali ce im stici i sta ti ja znam... cena je bila oko 4k koliko se secam
Alex de Large Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 mislim da su sad duplo skuplje, bar je ovde neki lik prodavao polovnu za 9000 dindzi...onaj shto je prodavao ds1 za 80 evra uglavnom, negde su oko te cifre, verovatno malo manje
Mr. Smarty Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) u mitrosu su bile jako dobre stag akustare, za neke sitne pare, bilo je par dobro"zvuchacih" komaTa... ne znam da li ih sada ima posto se to kupovalo ali bukvalno na kilo... znam par ljudi koji su uzimali po par komada odjednom... Jako dobre stag akustare? Dobre su za ljustenje krompira svakako, ali prvi put cujem da ih ljudi kupuju da bi na njima "svirali" Bolje da pazari nekog Hohner-a ako bas hoce da ustedi ...mislim i to je govno ali barem ima ime Edited May 8, 2006 by Marty F
Imenjak Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Jako dobre stag akustare? Dobre su za ljustenje krompira svakako, ali prvi put cujem da ih ljudi kupuju da bi na njima "svirali" Bolje da pazari nekog Hohner-a ako bas hoce da ustedi ...mislim i to je govno ali barem ima ime ja sam pricao iskljucivo o zvuku gitare mogla je da se zove i "kropmpirusha" ali zvala se stag i imala je dobar zvuk, za te pare odlican kazem opet ljudi su ih kupovali po nekoliko... koliko su bile jeftine
Mr. Smarty Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Rispekt za tebe onda ...ja sam se zamalo poseko' na jednom divnom Stagg LP-ju
Imenjak Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Rispekt za tebe onda ...ja sam se zamalo poseko' na jednom divnom Stagg LP-ju ma to je druga prica...
Dushan S Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ja sam pricao iskljucivo o zvuku gitare mogla je da se zove i "kropmpirusha" ali zvala se stag i imala je dobar zvuk, za te pare odlican kazem opet ljudi su ih kupovali po nekoliko... koliko su bile jeftine Aj priznaj. to ti je sve ispričao onaj isti lik u Sky Music što radi tamo i svakom redom priča to isto za Stagg gitare To "kupovali ih po nekoliko" te odalo
darijus Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 kupio sam stagg je samo drugi nacin da kazes "nisam dovoljno dugo radio na gradjevini"...
Wildman Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 U Marvingu imaju Da Capo (valjda) akustare, nisu lose, ali uvek mozes da kupis SX akustaru, mozda i ozvucenu za male pare.
Imenjak Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) Aj priznaj. to ti je sve ispričao onaj isti lik u Sky Music što radi tamo i svakom redom priča to isto za Stagg gitare To "kupovali ih po nekoliko" te odalo da da, to je taj strucni skajmjuzik zargon... naravno pored majice Zildijan koju sam koristio u tom postu...i koja jelte ima samo tamo da se kupi... Ja: Dobar dan, imate li Boss pedale? Onaj debil, imbecil, bubnjar, inace prodavac: Pih... ko josh to djubre koristi...? Ja: Odkud vam to da je Boss djubre???? Debeli gmaz: E decko, decko, imas ti da ucis i ucis sta je pravi ton gitare... Ja, pokunjeno sto me je zajebo debeli gmaz, okrenem se i odem... dolazim kroz pola godine, kad eto ti tamo sve Boss pedale izlozene za prodaju... to je samo jedna od anegdota vezanog za debelog gmaza... a onaj Braca je umeo i da bude fin... i dalje stojim da je za 3000 dinara nova gitara, stagg tada bila najbolji izbor koji sam oshacovao... Edited May 12, 2006 by Mustaine
Imenjak Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) Hehe ladno se secas toga trauma... teshka... kapiram da taj lik ima manji IQ cak i od taksista... Edited May 12, 2006 by Mustaine
Wildman Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Taksista?! Pa ne bih mu dao ni travu da mi pokosi. Svi su oni debili, osim lika koji radi u odeljenju sa klavijaturama, on je OK, ljubazan i hoce da pomogne, a ne kao ovi ostali cim te vide padne im mrak na oci.
Recommended Posts