imaginos Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) kad ga pritisens i drzis, gitara se ne cuje. cim pustis taster, gitara se ponovo cuje. evo kako je protekla ugradnja. inace, steta sto smo radili u zurbi i na brzaka, pa nismo slikali glupiranje za vreme majstorisanja. ovo je jednini slikani trag o tome kako se moze testirati stvar bez vracanja magneta na mesto. nije uz pomoc stapa i kanapa, nego uz pomoc daljinskog upravljaca i elektricnog brijaca. Edited May 22, 2006 by imaginos
darijus Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) radi ekstra..da potvrdim... ja sam sledeci...samo da smislim kako da ga ugradim bez kopanja i sjebavanja lp-a... ionako mi je jedan pot iskljucen...zbog neke elektronike koja je budzena...pa steta da se ne iskoristi... Edited May 22, 2006 by darijus
Mr. Smarty Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Moracu da odradim neki shred da cuju ljudi kako radi ...samo da se istusiram
Генеральный Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 inace, steta sto smo radili u zurbi i na brzaka, pa nismo slikali glupiranje za vreme majstorisanja. из'леда ЕКСТРА. као нека хеви музичарска бубуљица! Вај би био поносан на вас!
imaginos Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) @marti i darijus: jeste li nasli neku siru sajbnu, posto nisam bas prezadovoljan drzanjem zbog toga sto je rupa za pot bila dosta sira od prekidaca? darijus, izmeri rupu u precniku za taj pot gde hoces da ubacis killswith, pa ako je oko 6mm, onda super.. @krsni kum: pimple-switch? inace, ovaj killswitch je super kad se tura kabl u gitaru (ne krcka pojacalo). @marti: hocemo bolje slike i neki snimak a la "robot". Edited May 22, 2006 by imaginos
bojan j. Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 inace, ovaj killswitch je super kad se tura kabl u gitaru (ne krcka pojacalo). Mozda sam ja pglu ili ste pisali a ja nisam citao ali: koja je inace svrha tog prekidaca osim sto ne krcka pojacalo kad "mu ga stekas"?
Генеральный Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Mozda sam ja pglu ili ste pisali a ja nisam citao ali: koja je inace svrha tog prekidaca osim sto ne krcka pojacalo kad "mu ga stekas"? brate, vidi se odma da nisi хајтеЧ gitarista. baci tog svog vintage dzeksona u ђубер!
imaginos Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Mozda sam ja pglu ili ste pisali a ja nisam citao ali: koja je inace svrha tog prekidaca osim sto ne krcka pojacalo kad "mu ga stekas"? cekamo da marti okaci "primer koriscenja killswitcha", a u medjuvremenu slusamo baketheda, koji je od toga napravio perverziju.
Dersu Uzala Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) cekamo da marti okaci "primer koriscenja killswitcha", a u medjuvremenu slusamo baketheda, koji je od toga napravio perverziju. Primer korisenja switch-a ovde. Malopre sam poginuo gledajuci onaj Buckethead-ov tribute to Ol' Dirty Bastard . Edited May 22, 2006 by Dersu Uzala
imaginos Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Primer korisenja switch-a ovde. Malopre sam poginuo gledajuci onaj Buckethead-ov tribute to Ol' Dirty Bastard . da li postoji nacin da se ovej klip sacuva na hard disk, i ako postoji - kako se to radi, izgiboh kliktajuci.
Mr. Smarty Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Postoji ...samo treba da pogledas u glavni direktorijum onog DVD-a sto sam ti danas dao i zateci ces bas taj klip
Mr. Smarty Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) Malopre sam poginuo gledajuci onaj Buckethead-ov tribute to Ol' Dirty Bastard . Najjace od svega mi je sto mu je ladno skinuo i sve pokrete Kralj Edited May 22, 2006 by Marty F
imaginos Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Postoji ...samo treba da pogledas u glavni direktorijum onog DVD-a sto sam ti danas dao i zateci ces bas taj klip znam, gledao sam, ali ljudi su masovno poceli da kace stvari na youtube, a ja ne mogu da provalim kako se to skida.
Mr. Smarty Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 A to...nisam te razumijo Ja mislim da to ni ne moze da se sejvira...
darijus Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) @marti i darijus: jeste li nasli neku siru sajbnu, posto nisam bas prezadovoljan drzanjem zbog toga sto je rupa za pot bila dosta sira od prekidaca? darijus, izmeri rupu u precniku za taj pot gde hoces da ubacis killswith, pa ako je oko 6mm, onda super.. @krsni kum: pimple-switch? inace, ovaj killswitch je super kad se tura kabl u gitaru (ne krcka pojacalo). @marti: hocemo bolje slike i neki snimak a la "robot". cu da vidim...nesto ne volim da preterano cackam po gitari...uvek nesto sjebem... bila bi ekstra fora kad bi kapicu(onu originalnu...) stavio na switch...pa onda drkao nju umesto onog malog crvenog govneta... jel ima to da se pazari u radio klubu...??? inace upravo rezervisem domen www.pimpmyguitar.com Edited May 22, 2006 by darijus
Dushan S Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Mozda sam ja pglu ili ste pisali a ja nisam citao ali: koja je inace svrha tog prekidaca osim sto ne krcka pojacalo kad "mu ga stekas"? U ono vreme krajnje neobičan i progresivan Morello (RATM, Audioslave) ga je konstanto koristio, ako ništa drugo možda si tu čuo, kad god je neko seckanje zvuka, to je tako urađeno
darijus Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 U ono vreme krajnje neobičan i progresivan Morello (RATM, Audioslave) ga je konstanto koristio, ako ništa drugo možda si tu čuo, kad god je neko seckanje zvuka, to je tako urađeno morello je bog.
imaginos Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 bila bi ekstra fora kad bi kapicu(onu originalnu...) stavio na switch...pa onda drkao nju umesto onog malog crvenog govneta... uz malo super lepka, cuda su moguca. e sad, zamena je u tom slucaju problematicna. mada bi bila ekstra fora kad bi pravili potove sa killswitch opcijom (kao push pull).. jel ima to da se pazari u radio klubu...??? trebalo bi da ima. jel si nasao onaj chip sto si me pitao ranije? inace upravo rezervisem domen www.pimpmyguitar.com
Dushan S Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 znam, gledao sam, ali ljudi su masovno poceli da kace stvari na youtube, a ja ne mogu da provalim kako se to skida. Ne može da se skine, samo da se gleda. Ako surfuješ iz Explorera, možeš da proveriš da li se eventualno fajl pojavi u internet temp folderu, ali sumnjam. Ja ako mi nešto baš treba pripalim Camtasia Studio, i snimim taj deo ekrana, možda malo opadne kvalitet, al nije bitno.
-Abraxas- Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Ja ako mi nešto baš treba pripalim Camtasia Studio, i snimim taj deo ekrana, možda malo opadne kvalitet, al nije bitno. interesantno,bas sam celo vreme trazio takav program jer ima stvarno dosta zanimljivih stvari na youtube-u.
imaginos Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Camtasia Studio hmm.. moracu da checkiram ovo. ima dosta stvari na youtube sto ljudi kace i zanimlive su...
darijus Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 trebalo bi da ima. jel si nasao onaj chip sto si me pitao ranije? ja sam tek kasnije provalio da mi je forum pojeo pp koji sam ti poslao...znam da si me dodatno nesto bio pitao...ali jbg... nesto sam bio u stisci pa nikako da se odvucem...ici cu...a to mi treba za chorus na ampegu tranzistorcu...(milose ovo nije tacno...ja nemam tranzistorca... )
Dushan S Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 hmm.. moracu da checkiram ovo. ima dosta stvari na youtube sto ljudi kace i zanimlive su... interesantno,bas sam celo vreme trazio takav program jer ima stvarno dosta zanimljivih stvari na youtube-u.Možda ima i neki manji ili jednostavniji program koji je all in one. Ovako mora da se snimi u Camtasia-i, pa onda je fajl povelik jer nije velika kompresija, pa ga tek onda kompresujem u AVI ili WMV, što na slabijem kompjuteru ume da uzme vremena. Ako neko zna neki jednostavniji i efikasniji program sa kojim može da se snimi nešto sa ekrana kao video nek se prijavi.
Mr. Smarty Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Evo da ja okacim ovo moje sranje...dok sam se setio kako da snimim vec sam se bio smorio i poceli su da me bole prsti (11-ice, E stim ) tako da sam bio prinudjen da okacim najgori "take" ...snimao sam foto aparatom i nisam uspeo da izbacim sliku i ostavim samo zvuk jer me je mrzelo da trazim program za to ...jebiga...bilo kako bilo njesra je, ali je dojaja! http://rapidshare.de/files/21137970/Retardswitch.wmv.html
Recommended Posts