darijus Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) Evo da ja okacim ovo moje sranje...dok sam se setio kako da snimim vec sam se bio smorio i poceli su da me bole prsti (11-ice, E stim ) tako da sam bio prinudjen da okacim najgori "take" ...snimao sam foto aparatom i nisam uspeo da izbacim sliku i ostavim samo zvuk jer me je mrzelo da trazim program za to ...jebiga...bilo kako bilo njesra je, ali je dojaja! http://rapidshare.de/files/21137970/Retardswitch.wmv.html jebem ti mikrofon iz fotoaparata... jel ti sad jasno zasto moras da kupis shure-ku...??? zvuk je wenzek stil... Edited May 22, 2006 by darijus
Mr. Smarty Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Nije do toga ...morao sam da smanjim kvalitet...na originalnom snimu se dojaja cuje ...aparat je keva Daj, lebati nadji mi neki program...
-Abraxas- Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Nije do toga ...morao sam da smanjim kvalitet...na originalnom snimu se dojaja cuje ...aparat je keva Daj, lebati nadji mi neki program... shrederu...
Dersu Uzala Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 A to...nisam te razumijo Ja mislim da to ni ne moze da se sejvira... Moguce je da moze i taj stream da se ripuje.
Mr. Smarty Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 A evo i robota... http://rapidshare.de/files/21140582/Jyanto_Robo.wmv.html
darijus Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) zasto ne okacis "fallen hero" momenat...??? Edited May 22, 2006 by darijus
imaginos Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Evo da ja okacim ovo moje sranje...dok sam se setio kako da snimim vec sam se bio smorio i poceli su da me bole prsti (11-ice, E stim ) tako da sam bio prinudjen da okacim najgori "take" ...snimao sam foto aparatom i nisam uspeo da izbacim sliku i ostavim samo zvuk jer me je mrzelo da trazim program za to ...jebiga...bilo kako bilo njesra je, ali je dojaja! http://rapidshare.de/files/21137970/Retardswitch.wmv.html dobro je sve, samo mi ja ne vidim sliku/klip? (iz gornje poruke sam skontao da fajl sadrzi sliku i zvuk)
BigNotBen Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 morello je bog. Moj omiljeni gitarista! ponajviše zbog svoje neviđene originalnosti
Генеральный Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Ako surfuješ iz Explorera, možeš da proveriš da li se eventualno fajl pojavi u internet temp folderu деф. ће остати тамо!
Bole Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Možda ima i neki manji ili jednostavniji program koji je all in one. Ovako mora da se snimi u Camtasia-i, pa onda je fajl povelik jer nije velika kompresija, pa ga tek onda kompresujem u AVI ili WMV, što na slabijem kompjuteru ume da uzme vremena. Ako neko zna neki jednostavniji i efikasniji program sa kojim može da se snimi nešto sa ekrana kao video nek se prijavi. Resenje za snimanje video-a sa youtube, google i ostalih mesta gde je to malo zeznuto imate na ovom siteu automatizovano : http://keepvid.com/ Takodje imate i uputstvo kako se koristi , lako je , ukratko skinete taj video file preko ovog sitea i snimite ga na komp, skinete program FLV player i pustite ga.. Uzivajte..
Imenjak Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 jebem ti mikrofon iz fotoaparata... jel ti sad jasno zasto moras da kupis shure-ku...??? zvuk je wenzek stil... koju shure-ku ce da kupi???
darijus Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 koju shure-ku ce da kupi??? shure-ku koja se zove jsx cabinet... ima zivi izlaz za snimanje...
Mr. Smarty Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 (edited) Yep. Edited May 24, 2006 by Marty F
Imenjak Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 shure-ku koja se zove jsx cabinet... ima zivi izlaz za snimanje... ahahahhaha, zmaci ja josh u prvom trenutku, pomislih koji je to majk... lol pa uzmi ga.. mada kontam da bi ti bolji zvuk bio da josh pazarish neki majk opak! neku shurku tipa sm57...
Morphy Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Ovo ja posedujem. American Stratocaster Samo sto je moj stratocaster crn i vrat je maple neck. Uz njega ide Marshall JCM 800 50 Watt Lead i Ibanez GRG270b a uz njega ide
blackbite Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) Gitara je mozda kich po necijem ukusu, ali je zato pojacalo verovatno najlepse dizajnirano. Trip je kad se upali testira softver jedno 2s, a za to vreme se pale diode s'leva na desno prvo zelene, zatim crvene (ispadne neka narandzasta boja posto ne gasi zelene) a ima oko 30 dioda. al jebes ga nisam ga zbog toga kupio nego sto stvarno zvuci i ne zahteva dodatne pedale ili procesor ( a ima i stimer , a i noise gate i distorsion boost funkciju i svasta jos da ne nabrajam) Slip Knot koriste ovakvo pojacalo (samo verziju od 75w, moje je 150 jer je stereo), naravno suvo jedino sto oni imaju futsvic od od 200& a ja onaj sto dobih uz njega, pa mogu samo 4 preseta da prebacujem. Edited June 22, 2006 by blackbite
Dersu Uzala Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Cek, to je Californian model. Sad si me dobio kume . Jedina zamerka mu je taj tanucni quilted maple top. Sledeci put deblje to da pazaris . Ostalo je sve po P.S.-u a gvozdjurija se uvek da prebudziti.
Arch Enemy Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 ja imam kopiju Gibsona, Les Paula Black Beauty '57!
Recommended Posts