Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo da ja okacim ovo moje sranje...dok sam se setio kako da snimim vec sam se bio smorio i poceli su da me bole prsti (11-ice, E stim icon_smile.gif ) tako da sam bio prinudjen da okacim najgori "take"  icon_smile.gif ...snimao sam foto aparatom i nisam uspeo da izbacim sliku i ostavim samo zvuk jer me je mrzelo da trazim program za to icon_smile.gif ...jebiga...bilo kako bilo njesra je, ali je dojaja! icon_smile.gif

http://rapidshare.de/files/21137970/Retardswitch.wmv.html

jebem ti mikrofon iz fotoaparata... no.gif

jel ti sad jasno zasto moras da kupis shure-ku...???

zvuk je wenzek stil... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by darijus
Posted
Nije do toga icon_smile.gif ...morao sam da smanjim kvalitet...na originalnom snimu se dojaja cuje icon_smile.gif ...aparat je keva icon_da.gif

Daj, lebati nadji mi neki program...

shrederu... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Evo da ja okacim ovo moje sranje...dok sam se setio kako da snimim vec sam se bio smorio i poceli su da me bole prsti (11-ice, E stim icon_smile.gif ) tako da sam bio prinudjen da okacim najgori "take"  icon_smile.gif ...snimao sam foto aparatom i nisam uspeo da izbacim sliku i ostavim samo zvuk jer me je mrzelo da trazim program za to icon_smile.gif ...jebiga...bilo kako bilo njesra je, ali je dojaja! icon_smile.gif

http://rapidshare.de/files/21137970/Retardswitch.wmv.html

dobro je sve, samo mi ja ne vidim sliku/klip? wallbash.gifwallbash.gif

(iz gornje poruke sam skontao da fajl sadrzi sliku i zvuk)

Posted
Možda ima i neki manji ili jednostavniji program koji je all in one. Ovako mora da se snimi u Camtasia-i, pa onda je fajl povelik jer nije velika kompresija, pa ga tek onda kompresujem u AVI ili WMV, što na slabijem kompjuteru ume da uzme vremena. Ako neko zna neki jednostavniji i efikasniji program sa kojim može da se snimi nešto sa ekrana kao video nek se prijavi.

Resenje za snimanje video-a sa youtube, google i ostalih mesta gde je to malo zeznuto imate na ovom siteu automatizovano :

http://keepvid.com/

Takodje imate i uputstvo kako se koristi , lako je , ukratko skinete taj video file preko ovog sitea i snimite ga na komp, skinete program FLV player i pustite ga..

Uzivajte.. icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted
jebem ti mikrofon iz fotoaparata... no.gif

jel ti sad jasno zasto moras da kupis shure-ku...???

zvuk je wenzek stil... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

koju shure-ku ce da kupi???

Posted
shure-ku koja se zove jsx cabinet... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ima zivi izlaz za snimanje... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

ahahahhaha, zmaci ja josh u prvom trenutku, pomislih koji je to majk... lol

pa uzmi ga.. mada kontam da bi ti bolji zvuk bio da josh pazarish neki majk opak! icon_smile.gif neku shurku tipa sm57... icon_da.gif

Posted

Ovo ja posedujem.

American Stratocaster

user posted image

Samo sto je moj stratocaster crn i vrat je maple neck.

Uz njega ide Marshall JCM 800 50 Watt Lead

user posted image

i

Ibanez GRG270b

user posted image

a uz njega ide

user posted image

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Gitara je mozda kich po necijem ukusu, ali je zato pojacalo verovatno najlepse dizajnirano. Trip je kad se upali testira softver jedno 2s, a za to vreme se pale diode s'leva na desno prvo zelene, zatim crvene (ispadne neka narandzasta boja posto ne gasi zelene) a ima oko 30 dioda. al jebes ga nisam ga zbog toga kupio nego sto stvarno zvuci i ne zahteva dodatne pedale ili procesor ( a ima i stimer icon_mrgreen.gif , a i noise gate i distorsion boost funkciju icon_da.gif i svasta jos da ne nabrajam) Slip Knot koriste ovakvo pojacalo (samo verziju od 75w, moje je 150 jer je stereo), naravno suvo jedino sto oni imaju futsvic od od 200& a ja onaj sto dobih uz njega, pa mogu samo 4 preseta da prebacujem.

Edited by blackbite
Posted

Cek, to je Californian model. Sad si me dobio kume icon_da.gif .

Jedina zamerka mu je taj tanucni quilted maple top. Sledeci put deblje to da pazaris laugh.gif .

Ostalo je sve po P.S.-u a gvozdjurija se uvek da prebudziti.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...