J.J.Jesa Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Schaller Floyd Rose - gore dole, al ne moze levo desno.... :smoke: .... a za LesPaul-a.....evo cim prodam Marshalla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan_wtf Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Hm... ja sviram na jebenom Bullet-u, koji nema apsolutno nishta specijalno ni dobro na sebi... Chak ima puknuti prag od sviranja cannibal-a... Ali zato imam ok procesor, digitech rp7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ovaj gold top je sila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecomancer Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Kramer XL VI sa slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZYKLON_B Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Sa kakvom gitarom,procesorom,ili pedalom svirate? Zar je to bitno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 od juce i ovu: Dean Hardtail. mahagoni/javor, gibson skala, coil split elektronika iz fabrike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 danas sam uzeo RG321MH. Odushevljenje vlada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Koliko si dao? Kakva je, jel se oseti po tezini i zvuku da je u pitanju mahagoni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 BC rich, KKWT2, platinum edition I uopste nisam zadovoljan... magneti su uzas, vrat tu i tamo... ne znam koji mi kurac bi da je uzmem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Koliko si dao? Kakva je, jel se oseti po tezini i zvuku da je u pitanju mahagoni? pa pazi... i LTD i epiphone koje imam su mahagoni (jedna od razlika je to shto su oni set neck a ibanez je bolt on), a josh je nisam probao na nekom jachem pojachalu. U svakom sluchaju, odushevljen sam magnetima (infinity 3 i 4) tako da cu na ovoj gitari preskochiti kastomizaciju magneta jer mi se zvuk na manjem pojachalu dopao. platio sam je 320 ojra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Pre neku nedelju sam uzeo RG370DX! Dzitra mi se svidja skroz! BC rich, KKWT2, platinum edition I uopste nisam zadovoljan... magneti su uzas, vrat tu i tamo... ne znam koji mi kurac bi da je uzmem Ja sam svirao Virgin Platinum seriju sa string-thru i gitara je super! Magneti su bili sasvim solidni. KKW-a jos nisam probao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper_srbija Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 jel mislis na 370-icu sa Powersound magnetima? ili ovu noviju verziju sa infinitijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Moja je novija verzija i ima Infinity magnete. Nisu losi, rade poso'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 (edited) od juce posedujem ovo..... ....zajebavam se ... ali bih voleo da se ne zajebavam...lepotica Edited April 29, 2007 by MegaDex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Ovo je dzitra i po! Ha ha... evo bas slusam Panteru i "Im Broken"! Drugar kupio Dimmebuckera, nije ono lose!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Ne znam nisam probao...kakav zvuk...predpostavljam da je signal ubica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakato Momce Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 IBANEZ GRG 170 DX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) Ne znam nisam probao...kakav zvuk...predpostavljam da je signal ubica? Pazi, izlaz je ubica! Samo sto je on nesto jebavao elektroniku(splitovanje i ta sranja) pa i nije dobio full snagu magneta. Ali zvucalo je OK. Sada je ponovo nesto drndao elektroniku i kaze da je zvuk jaci. On puno filozofira, trebalo je samo da poveze kako treba pa da zvuci kao Dimme! Ali ne... morao je da pametuje pa sada pokusava da "nabode" Panterin zvuk. Na magnetu su svi tonovi jasni i cisti, magnet fenomenalno "oseca" zice. Mozda je zbog zica dobio malo slabiji zvuk... jebem li ga. Uzeo je one "Stay in Tune" zice koje se meni ne svidjaju, tj. imaju mi nekako previse mekan zvuk... nije mi to nekako za rokanje koje je meni potrebno. Edited May 6, 2007 by Wolflord Link to comment Share on other sites More sharing options...
High_Roller Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Yamaha Pacifica 112, nije mnogo, ali za moje apetite i za relatvno kratak svirachki vek odlichna Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Pazi, izlaz je ubica! Samo sto je on nesto jebavao elektroniku(splitovanje i ta sranja) pa i nije dobio full snagu magneta. Ali zvucalo je OK. Sada je ponovo nesto drndao elektroniku i kaze da je zvuk jaci. On puno filozofira, trebalo je samo da poveze kako treba pa da zvuci kao Dimme! Ali ne... morao je da pametuje pa sada pokusava da "nabode" Panterin zvuk. Na magnetu su svi tonovi jasni i cisti, magnet fenomenalno "oseca" zice. Mozda je zbog zica dobio malo slabiji zvuk... jebem li ga. Uzeo je one "Stay in Tune" zice koje se meni ne svidjaju, tj. imaju mi nekako previse mekan zvuk... nije mi to nekako za rokanje koje je meni potrebno. Extra...kolko je platio to zadovoljstvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Nesto malo vise od 9000 dindzi Iskreno, meni se cini da je Duncanov Invader bolji od Dimmebuckera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper_srbija Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 a koja je realna razlika izmedju tih lozana from hell magneta i normalnog evoltiona ili EMG-a 81/85 (HO magneta)? da zanemarimo cifre na papiru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) Khm khm. Edited May 8, 2007 by Dushan S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Jao barabo stara ne mozem da verujem sta si uzo!!! :) Ne brini necu nikome da kazem sta je u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts