Shix Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Cuti ti tamo,ne brises prasinu sa gitare,a kacis slike ... To je dokaz da ne vezbam Lepa ti je gitara, Jel' to neki 1960. reissue? Imam ja JCM800 (2203) i LP, cisto da ti potekne voda na usta, ali svirao sam LP i na drugim Marshall pojacalima (JTM, JMP, JCM900, cak i na MGX ili tako nesto, kineskim tranzistorcima) i odmah da ti kazem da LP radi posao na SVIM tim pojacalima, u zavisnosti od kutije na koju se steka glava. Ne znam kakvu trenutno kombinaciju imas, ali ja sam pre par dana u Sky Music-u kupio 2x12" (pre toga sam je dobrrrro iznjakao u radnji) za 17,900 i neki dinar (navodno je Engleska, ali je Kina 99%) i vise mi se svidja kako JCM zvuci na njoj nego na JCM kutiji 4x12". Nadam se da ti se ne cini da nesto pametujem; pisem o onome sto sam svirao, video i cuo. I toplo ti preporucujem da, ako nisi, isprobas LP na svim mogucim pojacalima. Mozda te neko drugo prijatno iznenadi... Mislim da jeste. Ako nadjem povoljan JTM, JMP, JCM900 kupicu sto da ne. Probao sam Gibsona i na Mesa Boogie Mark II i Caliber 40+ i do jaja radi ali ko zna kad cu da skupim pare za takva pojacala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 To je dokaz da ne vezbam Mislim da jeste. Ako nadjem povoljan JTM, JMP, JCM900 kupicu sto da ne. Probao sam Gibsona i na Mesa Boogie Mark II i Caliber 40+ i do jaja radi ali ko zna kad cu da skupim pare za takva pojacala. JMP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 JMP! Jeeeaa Thin Lizzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock City Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Probao sam Gibsona i na Mesa Boogie Mark II i Caliber 40+ i do jaja radi ali ko zna kad cu da skupim pare za takva pojacala. Da, zaboravio sam da napisem Mesa i VOX jer sam mislio da su oni preskupi za ono sto ti treba. Ej, a da probas kineskog VOX AC15? On je nov oko 550e, ali cuo sam da opasno radi. Ja bih ga probao da nemam ovo kod kuce... Mada za te pare mozes (malo teze) da nadjes i dobru staru englesku glavudzu. S tim da retko ko prodaje i savrsenom stanju za te pare. No, to verovatno i sam znas. Inace, moju kutiju JCM800 su obletali razni preprodavci, spustali mi cak i na 250e, ali jos uvek je kod mene za 450e koliko sam ti javio kad smo se culi oko Nove godine. Tek da znas ako si jos uvek zainteresovan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ma zasto da kupuje neka kineska sranja za 500 eur...bolje da bude strpljiv i da kupi ozbiljnu stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock City Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ma zasto da kupuje neka kineska sranja za 500 eur...bolje da bude strpljiv i da kupi ozbiljnu stvar. Ma potpuno se slazem. Samo sam mu spomenuo da ga ne mrzi sve da isproba. Kada ja nisam imao para za kupovinu instrumenata, a to je bilo dobrih starih '90-tih, onda su emigranti i narkomani nudili dobre sprave za male novce. Vecinu toga je pokupovao neki Adam, odneo preko i posle nazidao 2 kuce. Sad ljudi ljubomorno cuvaju ono sto im je ostalo i samo muka moze naterati coveka na prodaju dobrog pojacala. Svakako neka se strpi da nekom pripadne muka ili da nekom ozedni vena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 E sad jebi ga, tako je kad kupim skupu gitaru pa posle fali za pojacalo, mora da se i cenka i tako to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Kad dodjem sledeci put u BG ovo moram da probam, ponecu i svog les paula pa da detaljisemo Nije problem možeš preko Lexe da me nadješ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 E sad jebi ga, tako je kad kupim skupu gitaru pa posle fali za pojacalo, mora da se i cenka i tako to Ako si pametan,uzeces 5150 pojacalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 E bre ovo je metal forum dajte malo DZ DZ DZa jebeni glameri u helankama:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 DZ DZ DZ Gde ces vise DZ DZ DZ od 5150...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 U mudima imenjace u mudima ako nosis helanke stegnuces muda Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Ne nosim ja helanke,vec suknju...lepo ide uz Strata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Inace,Shix,tebra,nemoj vise da stavljas JMP,JTM i JCM 900 u istu recenicu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 neso, stavi belu masku na ovog strata,uradi scallop ,stavi YJM magnete,skrati siske i obuci helanke i idi kod ivana u mix da vidis ko je bolji:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Hahaha to je meni nesto sumnjivo kad Shrederi nazovu bend Leonardno,Donatelo itd:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Pa sta? Moj bend ce se zvati Splinter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 de je moje nooovooo teeeeeeloooo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Inace,Shix,tebra,nemoj vise da stavljas JMP,JTM i JCM 900 u istu recenicu . JMP i JTM moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Posedujem Jackson KE3, Kelly Japanac, original Duncanovi magneti, a ne Duncan Designed... Vrh džitrica, 700 eura plaćena, BEZ carine. *naqrč* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Daj neku sliku! Obozavam Jackson-e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Posedujem Jackson KE3, Kelly Japanac, original Duncanovi magneti, a ne Duncan Designed... Vrh džitrica, 700 eura plaćena, BEZ carine. *naqrč* Pogresna tema brale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Daj neku sliku! Obozavam Jackson-e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Ajooooj prvo se uplasih a onda :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts