darthmoog Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Kawai pianos na novom beogradu Bulevar Zorana Djindjica 73
Wild Child Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 zanimljivo skroz.lichi na novi marty friedman ibanez...sa srecom!
Rehabilitovani Bagrem Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 najzad si poslo chucka u penziju.przi debeli
ogisha007 Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 (edited) Evo malo pre sam se castio sa Schecterom Omen-7 Extreme sedmozicarom...veoma zadovoljan posle prve probe cak i sa magnetima i debljinom zhica..ali to ponovo mora da se menja da bi se dobilo potpuno iskustvo poshto je u svakoj poziciji zvuk malo blatnjav kada se odvrne distorzija...clean fenomenalan i prelep potpuno nisam ocekivao...sto je najbolje vrat lepo lezi uz ruku nisam osetio nikakave poteskoce poshto sam citao par recenzija omen seriji i svi se zale na shirinu vrata i tako nekih gluposti meni savrsheno leze...plus nije toliko teshka gitara kao sto je tezak obican omen 7 sto je weird potpuno...trebace mi vremena da se naviknem na ovaj trip ali za sada ide bash cool osim pronalazenja najosnovnijih akorda 30 sekundi nishta drugo mi nije smetalo hahaha Fak jeah, seven for the win! Mozda je to chak onaj isti Omen koji sam ja probao, jer je nestao iz Novog Sada ubrzo posto se otvorio Kawai u BG-u. Dobra djitra, nije vrh vrhova, ali sasvim sluzi svrsi dzangrljanja po toj sedmoj zici. Congrats Edited August 6, 2008 by ogisha007
Rehabilitovani Bagrem Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 kad vam pocinje korn tribute da pici?
Lunar Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Imam Aria STG series 3. Gitara ima pristojan zvuk na cleanu ali ako slucajno ocete distorziju da koristite ima tak ogavan i losh zvuk ili malo brzo da shredujete pocinje da se cuje ko helikopter i svaka 3-a nota se cuje. U svakom slucaju ova moja gitara je ekstremno losha ali sta ocete za 80 evra XD .
Lunar Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Evo svi da cujete moc Arie: Ovo je samo randum izdrkavanje Lead - sam koristio Ultrasonic Amp overdrive, Matched Cabinet i Quad Delay Gay - sve to isto sto i gore smao bez Quad delaya Gay Rock distorizja - Cat distorzija , Twang Reverb , Gain Booster , Lead 800 + Matched cabinet , 4x12 UK 60s Tall amp i 2 x12 Tweed Cream amp Gay metal distorzija - Ultrasonic AMP overdrive + 4x12 gratifier AMP. Ovo mozda nije tolko loshe za ovako malu sumu novca, ja mislim taman gitara za mene pocetnika. (sviram tek 2/3 meseca XD ) . evo link : http://rapidshare.com/files/135317619/New_...rchive.rar.html 10 mb-a je @Darth : Mogao bi sada neki Nevermore tribute da napravish. XD
darthmoog Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Mnogo si loshe posetio ove banke...Kapiram da je guitar rig 3 u pitanju...bash gadno zvuci...evo ti banka koju sam uradio za ovu sedmozhicaru ali toliko snage imam tako kapiram da ce lepo terati i shestozhicanu gitaru...ti malo ceprkaj ako se razumesh pa mozda i postignesh bolji zvuk...gomilu fora sam ukrao sa par drugih banki i nekih plugina za bass ali trebalo bi da radi sasvim taman..jedina primedba na high qualityju koristi 30% procesora i nakon par sati sviranja moze da pocne da secka zvuk...mnogo mocna naprava taj rig 3 stephen carpenter ga bash koristio u nenormalnoj meri za snimanje poslednjeg deftones albuma... http://rapidshare.com/files/135319534/Omen_7_Bank.rar.html
nerevarine Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Evo malo pre sam se castio sa Schecterom Omen-7 Extreme sedmozicarom...veoma zadovoljan posle prve probe cak i sa magnetima i debljinom zhica..ali to ponovo mora da se menja da bi se dobilo potpuno iskustvo poshto je u svakoj poziciji zvuk malo blatnjav kada se odvrne distorzija...clean fenomenalan i prelep potpuno nisam ocekivao...sto je najbolje vrat lepo lezi uz ruku nisam osetio nikakave poteskoce poshto sam citao par recenzija omen seriji i svi se zale na shirinu vrata i tako nekih gluposti meni savrsheno leze...plus nije toliko teshka gitara kao sto je tezak obican omen 7 sto je weird potpuno...trebace mi vremena da se naviknem na ovaj trip ali za sada ide bash cool osim pronalazenja najosnovnijih akorda 30 sekundi nishta drugo mi nije smetalo hahaha ha kuronjo mali da doneses to da probamo pod 'itno
darthmoog Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Donosim donosim obavezno...i ne jeff nikako ne svira ovu gitaru hahaha
ogisha007 Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) Donosim donosim obavezno...i ne jeff nikako ne svira ovu gitaru hahaha Pa i ne svira, on sad ima svoj signature model, pre toga je svirao Hellraisera, 007 i valjda josh neshto, samo ne mogu da se setim... Edited August 7, 2008 by ogisha007
darthmoog Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) Da da ali pre nego sto je dobio signature model svirao je hellraisera neki 007 i omena ovoga.. edit: Sto je potpuno isto sto si ti rekao samo me ubi mamurluk :S Edited August 7, 2008 by darthmaul
Tyler Durden Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 I ja pazario novu gitaru, sada sam ponosni vlasnik PRS-a, Ce 22
Jimmi Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 I ja pazario novu gitaru, sada sam ponosni vlasnik PRS-a, Ce 22 Jel mogu neke slike da se vide?
Tyler Durden Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Naravno da moze.... @ Wild Child Jel to ''deveti put'' bilo nesto na moj racun, posto nisam ukapirao bas najbolje..?
Wild Child Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 ...to je bilo bzvz,stalno kupujes i prodajes neke PRSeve pa zbog toga...
darthmoog Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Uf ako bih uzimao 6 zhica...a uzimacu kapiram...PRS sigurno...
Tyler Durden Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 @Wild child Ma opusteno, ali sta cu kad sam svirao sve gitare, i shvatio da su ovo najkompletnije i najbolje..... po meni....jos samo da kupim jos jednog customa 24, tj da odem u ameriku, u PRS, i da mi naprave kakvog ja zelim, i smiricu se... @darthamul samo napred, podrzavam te.... :DD
Wild Child Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 moracu da probam onaj plavi prs iz mix-a ,ima taman i neko ibanez lampa pojacalo koje je dojajno. straobalne gitare.
Vuk Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 darthmaule, shta sve ta radnja ima od schectera?
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 darthmaule, shta sve ta radnja ima od schectera? sve i nista Vise 3 dzitre na zidu, ali kao narucivanje sljaka..
Recommended Posts