Guest Dandelion Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Trenutno imam neku kopiju Gibsona - epiphone special sg i dobro služi
Volcano Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Fender Stratocaster Nordic. Sjajna gitara, baš po mom ukusu. Unikatni model. I Gibson Flying V. A u prošlosti su bili aktuelni Gibson Les Paul Standard, Gibson Explorer i Fender Telecaster.
nikolic025 Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) Evo,kurcenja radi da kazem da imam Gibson Les Paul antique artist Tom Morgan,koji je pravljen samo pocetkom 2007.god u samo 400kom i ja sam imao tu srecu da jedini u Srbiji (verovatno i sire) posedujem ovu gitaru.Nije to nesto preterano skup model,ali je mali limit,tako da ce jednog dana vredeti mnogo vise... Visit My Websitehttp://www.musicgadgets.net/2007/02/21/gib...-artist-series/ P.S. Evo i linka gde pisu detalji. Pozz Edited December 3, 2008 by nikolic025
Andrija Smith Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Gitara je prelepa, ali kako znas da je jedini posedujes u Srbiji? Mozda je bas sad glanca neki mali bubuljicavi klinac kome je tat kupio za 15ti rodjendan
Генеральный Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 зна јер управо цеди бубуљицу док једе рођенданску торту на којој је исписано XV.
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Zasto se neko hvali da ima gitaru lika koji svira u Bambino Koresh bendu?A i ruzna je u picku materinu:P
sale 3sm Larry Flynt Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Fender Stratocaster Nordic. Sjajna gitara, baš po mom ukusu. Unikatni model. I Gibson Flying V. A u prošlosti su bili aktuelni Gibson Les Paul Standard, Gibson Explorer i Fender Telecaster. Baci koju sliku Nordikovu.Pozzzzz
Vuk Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Boja tog LP-a je pregadna, a i ne dopada mi se to shto nema diamond inlay na glavi, kao standardni LP
Џрк Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Dobro, bar mu je bio rodjendan, a verovatno je i iscedio akne
M-16 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 I to stoji! Zna li neko cenu Epiphone Thundrebird bass gitare.Cuo sam da prodaju u Mitrosu
Dersu Uzala Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Djitra je ofarbana ruzno do bola, ali sto kaze Dzibsonka je Dzibsonka. Nije to nista sto se ne da sastrugati i prefarbati.
Dersu Uzala Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Treba da mi odradi ortak nesto ovih dana, pa ce vi postujem, a vi se onda izjasnite. Nije frka, kritike su dobrodosle. Jebes zivot bez kritike.
Vuk Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 kad smo kod farbe, onaj momak shto je uradio swirl se neshto ne javlja
nikolic025 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ako se sastruze boja,to vise nije ni gibson,a kamoli limited,a kakve veze ima ko je svira i u kom je bandu,kad je Gibson i limited od samo 400kom,a nije joj ni mala vrednost sada,a ted za 10-ak godina ili vise... Bio neki matori kod mene i umalo nije bacio kasiku koliko mu se svidela gitara,a ima pak i ljudi kao vi sto se loze na black,black i eventualno black... P.S. i nije 15,nego 18 u sredu,a ima i mladjih ovde,a ne verujem ni da je vecina vas mnogo starija...Da je neko od matorih imao ovu gitaru u ovim godinama,verovatno sad ne bi visio po forumima...
Dead Man Walking Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Da je neko od matorih imao ovu gitaru u ovim godinama,verovatno sad ne bi visio po forumima... Kakve sad to ima veze? Gde bi visio?
Wild Child Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 ispred dragstora... a sto se tiche generalno boje les polova ja sam se uvek lozio na skroz beli...Randy Rhoads
Infest Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Hitno i povoljno prodajem gitarsko pojacalo LINE 6 SPIDER 3, 75 W,400 W preset,12-tica zvucnik-selection,original pakovanje,kao novo,skoro nekorisceno!!! Displej na pojacalu sa svojim procesorskim distorzijama za blues,jazz,metal,rock! Digitalna elektronika,sjajan zvuk,kristalno jasni tonovi!!! 25000dinara Jackson gitara JS 30 sa DiMarcio magnetima!!!Svetlo sivo-crne boje!U odlicnom stanju!!! 21000 dinara 064/1440081
Baal Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 a sto se tiche generalno boje les polova ja sam se uvek lozio na skroz beli...Randy Rhoads A ja na ovaj kao što ima Buddha, Les Paul Studio, ova boja: Uglavnom, ta wine red boja mi se sviđa, takve boje mi je i akustara (Takamine eg260c), mada se pogodilo da su sve električne gitare koje sam imao (i ova koju sad imam) crne.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ako se sastruze boja,to vise nije ni gibson,a kamoli limited,a kakve veze ima ko je svira i u kom je bandu,kad je Gibson i limited od samo 400kom,a nije joj ni mala vrednost sada,a ted za 10-ak godina ili vise... Bio neki matori kod mene i umalo nije bacio kasiku koliko mu se svidela gitara,a ima pak i ljudi kao vi sto se loze na black,black i eventualno black... P.S. i nije 15,nego 18 u sredu,a ima i mladjih ovde,a ne verujem ni da je vecina vas mnogo starija...Da je neko od matorih imao ovu gitaru u ovim godinama,verovatno sad ne bi visio po forumima... Da li to znaci onda da ni legendarna Kleptonova gitara Gibson-fool,nije vise gibson,jer je sastrugana i prefarbana? Ma opusti se,vaznije je da li dobro zvuci od toga da li je neki limited edition,a boja je vec stvar licnog ukusa.
nikolic025 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Pa,moj gibson je poznat po njegovoj boji i sto ima potpis Morgana koji je dizajnirao.Kad bih prefarbao,mogla bi da prodje kao obican Classic,ali nije to to,jer onda nema tu vrednost. A,moj drug ima gibson koji je extra,ali je dobro oguljen (ne izudaran,nego oguljen),i jos spada lak sa njega,odneo ga je kod nekoliko majstora sa ciljem da mu vrate stari sjaj,ali su mu svi preporucivali da ne radi to,jer je gibson autentican i covek ih je poslusao i svira izguljenog gibsona koji odlicno radi,a bas je fazon sto je mator i izguljen...Stoji da lak utice na zvuk i da gibson ima svoju tehniku lakiranja,ali u detalje ne ulazim...
Dersu Uzala Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Ako se sastruze boja,to vise nije ni gibson,a kamoli limited,a kakve veze ima ko je svira i u kom je bandu,kad je Gibson i limited od samo 400kom,a nije joj ni mala vrednost sada,a ted za 10-ak godina ili vise... Vidi, u pravu si oko toga. Tak'i smo mi Srbi, zato nas i svrbi. Ja samo kapiram, mogao si za te pare da paznes stagod, ali ako ti to srce isti, o ukusima ne treba raspravljati, a obaska sto je raritet. Tako da, "more power to you". Jebiga, ja sam taj neki matorac, i mojih prva dva Les Paul-a su bili Tobacco Sunburst i Cherry Sunburst. Fakat nije bilo te tvoje farbe u to vreme, verovatno bi pogin'o da je nabavim. Sve u svoje vreme. Neka ti je sretna i bericetna .
Assignment Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Puh, imao sam mnogo gitara, ali za progressive power metal koji sviram, nisam nasao bolju od: ESP M II custom - kostala me je 2700 DM (nova, cekao 6 meseca da je Japanci sklepaju) Interesantno je da sam pre neki mesec bio na sajmu muzike i da ista gitara danas kosta 3700 € - WTF?!? Ako budem imao vremena, bacicu neke slike svojih mezimaca
Dersu Uzala Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Doneo mi ortak veceras, ostao sam bez teksta. I don't wanna give it back, ever.
Recommended Posts