Tomislav Sawyer Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Ouoou sto je lepa Kakva je to elektronika uzidana?
Dersu Uzala Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Videces. Magneti su JB (bridge) i Jazz (neck). Duncani.
Tomislav Sawyer Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Ajde, kad se nasviras okini koju sliku.
Assignment Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Ja sam pokupio neke slike moje kolekcije: Plava mi je gitara #1 - ESP M II custom Ova crna je Jackson Dinky rev, izmenio sam humbucker-e i stavio Dimazrio Doubble Whammy-s, very hard bitch Ovo je za sada apsolutni insider - BO EL, hand made in Holland, value for money - 7 string, ovo ce sevnuti na sledecem Assignment albumu Check out link: BO EL guitars POSING ESP M I - George Lynch serpent - Seymore duncan´s otkidaju, veoma ostri... Oduvek sam hteo da imam belu gitaru: IBANEZ JEM 555 - verovali ili ne, nisam svirao dva sata na njoj, niti je koristim uzivo - mnogo je lepa A sledeca gitara je dokaz da na Ebay-u ponekad jos moze da te usere: ESP (ltd) KH 502 (USA version), neck through, EMG 81, neki lik je profisionalno lakirao kao JEM seriju od Vai-a za neverovatnih 280 € Ista takva stoji kao nova, crna za 1399,00 - unreal, ali stvar ukusa - verovatno prodajem da uzmem neku kintu - zvuci meeega evil
Лука Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 (edited) Svaka čast jbna! Edited January 22, 2009 by johndoe
Tomislav Sawyer Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Ja neko vreme sviram uglavnom ovu tetku.
Tomislav Sawyer Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Khmm. Pa sta je ovo? Korvinova gitara? Ono, hronika ambera? Hoces iskreno? Skoro sam zaplakao, ozbiljno. Svaka cast, totalni respect, nisi ti blesav Bez teksta sam ostao.
Dersu Uzala Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 (edited) Ko je Korvin? Gitara se zove "Coeur de Lion" (srce u lava) sto je i francusko, tojest originalno ime Ricarda Lavljeg Srca (koji je Francuz u stvari, a ne Englez). Taj izudarani, u stvari oljusteni zlatni finish je inspirisan ruskim pravoslavnim ikonama gde je Leo proveo nekoliko godina i ima najlepse uspomene od Rusa (iako nije uopste religiozan covek). To je neki omaz. Dalje, i Leo je Lav, a gitaru je pravio sebi pre par meseci za jubilarni rodjendan. Vidis lava izmedju magneta. Volume pot i glavni pickup switch su radjeni u fazonu drske i glave topuza. Ova druga dva mikroprekidaca obrcu faze svakom magnetu i menjaju rezim rada za svaki iz serijskog u paralelni. Imala je pocasno mesto na njihovom standu na NAMM show-u. Telo je mahagoni, mislim da je jedno parce, vrat je wenge, hvataljka je Macassar ebony. Lako pronadjes gitaru u totalnom mraku jer sve dok je gitarski kabl ukljucen, onaj back plate gde pise Coeur de Lion pulsira crvenim svetlom...kao i tvoje srce u lava. Bez teksta sam ostao. Mos misliti kako je meni, moracu da je vratim. Ipak je pravio sebi za rodjendan. Neopisivo svira. Da ne budem nepravedan, jednu je napravio i meni za rodjendan (tu su nam odma' rodjendani) ali je jos na farbanju. Ili susenju. A i bila je frka oko NAMM show-a. Trebalo bi da je dobijem any day now, dog gone it. Edited January 23, 2009 by Kalif nad Kalifama
Tyler Durden Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Ja neko vreme sviram uglavnom ovu tetku. Svidja mi se jel lici na PRS-a!!! A mislim da svi ovde znaju koliki sam fan tih gitara. LOL Cool, lepa gitarica.....
Tomislav Sawyer Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Ko je Korvin? Korvin je glavni lik u "The Amber Chronicles", knjizi Roger Zelazny-ja. Kraljevska porodica, velika umetnost, vojevanje, fantastika, apstraktno i tradicionalno u jednom zalogaju. Podsetila me gitara. Gitara se zove "Coeur de Lion" (srce u lava) sto je i francusko, tojest originalno ime Ricarda Lavljeg Srca (koji je Francuz u stvari, a ne Englez). Taj izudarani, u stvari oljusteni zlatni finish je inspirisan ruskim pravoslavnim ikonama gde je Leo proveo nekoliko godina i ima najlepse uspomene od Rusa (iako nije uopste religiozan covek). To je neki omaz. Dalje, i Leo je Lav, a gitaru je pravio sebi pre par meseci za jubilarni rodjendan. Vidis lava izmedju magneta. Volume pot i glavni pickup switch su radjeni u fazonu drske i glave topuza. Ova druga dva mikroprekidaca obrcu faze svakom magnetu i menjaju rezim rada za svaki iz serijskog u paralelnje pocasno mesto na njihovom standu na NAMM show-u. Telo je mahagoni, mislim da je jedno parce, , hvataljka je Macassar ebony. Lako pronadjes gitaru u totalnom mraku jer sve dok je gitarski kabl ukljucen, onaj back plate gde pise Coeur de Lion pulsira crvenim svetlom...kao i tvoje srce u lava. Masterpiece. I koncept i izrada. Ludilo. Kako je inlay-e fino ubacio. I taj topuz pot Bas sam se napal`la, ne secam se da sam gledao lepsi komad, ikada, majke mi. vrat je wenge Vrat me je bash dobio Mos misliti kako je meni, moracu da je vratim. Ipak je pravio sebi za rodjendan. Neopisivo svira. Da ne budem nepravedan, jednu je napravio i meni za rodjendan (tu su nam odma' rodjendani) ali je jos na farbanju. Ili susenju. A i bila je frka oko NAMM show-a. Trebalo bi da je dobijem any day now, dog gone it. Zamisljam pakao Ali znaci bice dabogda nem`o pa im`o Svaka mu cast, kakva pokloncina. Bice ista ili? Zamolio bih te da me informises a njegovoj proizvodnji, mozda se jednog dana obrne karta pa nesto napravimo Svidja mi se jel lici na PRS-a!!! A mislim da svi ovde znaju koliki sam fan tih gitara. LOL Cool, lepa gitarica..... To je Dean Hardtail. Jeste da lici na prs, ali je pod rukom i uvcetom vise na LP stranu, onako nosato zvuci, kraca skala i malo puniji vrat.
Генеральный Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Evo. интересантно. супер је фора са ''пикгардом''. мало ми је ''равно'' овако када су цела гитара + ''пикгард'' + магнети у истом фазону. требо је црне магнете д' удари.
Kalash46 Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Posedujem Peavey predator gitaru (H H) ZA pare koje sam je uzeo preporucio bih je svakom (oko 2oooodin) Magneti su malo"masniji ali meni su ok, floyd inace mrzim ali mi je ovaj super Imam i GNX1 koji inace prodajem i uskoro cu da uknjizim Marshall avt20
METAL Man Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 (edited) Evo. jednom lepa gitara.. savrseno. :'( @Assignment: Super gitare! Pogotovo onaj beli ESP i onaj LTD. Edited January 29, 2009 by Chicken Hunter
Assignment Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 (edited) @Assignment: Super gitare! Pogotovo onaj beli ESP i onaj LTD. Aha, gotivis kada je gitara malo crazy swirl lakirana Ovo nazalost nisu moje, ali su stvarno lepe: Jebi ga, stvar ukusa - po meni Steve Vai ga ima Edited January 29, 2009 by Assignment
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Dersu brate gitra ti je fes!
Wild Child Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 eo ja moju uskoro nosim na airbrush pa cu da kachim slike kad bude gotovo
Dersu Uzala Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Odneo je Leo sinoc gitaru. Dolazi mu neki mali Ruja koji ju je svirao na NAMM show, pa hoce Leo da mu radi nesto slicno. Uzimaju meru sta li. Mali Ruja, Anton cuce se za njega, nepismen je muzicki ali svira vec sa 12-13 godina kao Jason Becker. Ubiva mali. Zakiva. Svira klasiku suludom tehnikom, a malecke mu jos sake, tek ce da poraste. Bio je zvezda na NAMM show, Gibson i Ibanez mu poklonise po gitaru. Medjutim, on i cale se primili na Lea, ovaj em zna ruski em ih je ispostovao em je eto napravio nesto u ruskom fazonu as well. Tog malog treba potpisati na ugovor smesta. Okacicu negde video kad Leo prebaci sa trake u komp.
METAL Man Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Assignment: :smajli koji balavi: ona plava i ona zelena su extra. Elem, evo moje gitarice: http://i110.photobucket.com/albums/n91/kirk84_pa/git1.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kirk84_pa/gitr2.jpg onaj Ibanez je od gitariste, ali kad se vec nasla reko da je turim.
Dersu Uzala Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 U planu je saradnja sa ovim likom koji bi dizajnirao i eventualno zavrsavao grafiku (mada mu drvo nije specijalnost) na djitrama za ove moje drugare. Ovaj pomalo namrsteni baja ide prvi na djitru:
Rle Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 super grafika , bash bih voleo da vidim kako ce izgledati na djitri
Draža Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Odneo je Leo sinoc gitaru. Dolazi mu neki mali Ruja koji ju je svirao na NAMM show, pa hoce Leo da mu radi nesto slicno. Uzimaju meru sta li. Mali Ruja, Anton cuce se za njega, nepismen je muzicki ali svira vec sa 12-13 godina kao Jason Becker. Ubiva mali. Zakiva. Svira klasiku suludom tehnikom, a malecke mu jos sake, tek ce da poraste. Bio je zvezda na NAMM show, Gibson i Ibanez mu poklonise po gitaru. Medjutim, on i cale se primili na Lea, ovaj em zna ruski em ih je ispostovao em je eto napravio nesto u ruskom fazonu as well. Tog malog treba potpisati na ugovor smesta. Okacicu negde video kad Leo prebaci sa trake u komp. To je garant ovaj mali http://www.youtube.com/watch?v=ok3EjsCmIu0 Dumreš kako dečko svira. Mogu misliti kakav je sad sa 12 godina
Jimmi Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ne mož' kasti, mali ima skill-a Racer X ftw!!!
Dersu Uzala Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Jebo maatrr ako nije. Mada neko rece Volgograd. Ja kao Kozak kapiram samo jedno....Don. Ne....Volga....Sana......
Recommended Posts