ElDiablo Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 (edited) Vintage SG (preko 30 god.) i Dean ML Knight. Hail to Dime & Zakk! Edited January 15, 2010 by ElDiablo
Ranis Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 (edited) Jaaako bih voleo da posedujem ovo - Jos samo 3000 evra i moja je Edited January 16, 2010 by Ranis
bojan j. Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Sta, u minusu si 1000? Lepa gitara, probao, ne svidja mi se finishirani vrat i zvuk JB-a. @ Cewa - pa kupio jebote
Ranis Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 hahaha...taj rad probao si dzitru? gde ?
Routasydän Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Ja bih bio presprecan i sa jednom Jacksonom RR3 ili pak Dinky DK2M
Ranis Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Ovo je mamara gitara za pare za koje se prodaje...jes da malo podseca na onog pederka iz COB, al ko te pita.. alder body,maple neck through, ebony fingerboard, emg, FRO...
bojan j. Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 hahaha...taj rad probao si dzitru? gde ? Ima u mitrosu u beogradu. Mislim da je oko 225k dinara, svakako preskupo cak i za novog soloista. @ Routasydan - ako ti je prva dzitra da. Inace ne vidim svrhu...
Routasydän Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Ima u mitrosu u beogradu. Mislim da je oko 225k dinara, svakako preskupo cak i za novog soloista. @ Routasydan - ako ti je prva dzitra da. Inace ne vidim svrhu... Ma naravno da nije prva, samo nisam je probao pa me zanima misljenje onih koj jesu. Moracu da odem do Mitrosa pa da isprobam malo jacksonke, da vidim na sta to lici Za sad ostajem na Ibanezu
sale 3sm Larry Flynt Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Nije nova,al bas danas slavi drugi rodjendan,pa da joj pozelim sve najbolje i da se cuje jos bolje nego do sada. 1
Vuk Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Danas sam skontao da cu morati da uzimam nov nulti prag za vipera, istroshio se, a djitra puni pet godina tek za tri meseca Dodushe, neki quick fix je radio, pa ce da se drzi josh neko vreme. Jedan Jackson COW ili DKMGT ili DK2T i to je kraj za mene
dimmu1 Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 (edited) ja bih bio zadovoljan samo sa DKMG-om ,a bilo bi lepo posedovati i KE3 nisam alav,samo mi 1100eura treba za njih dvoje Edited January 16, 2010 by dimmu1
Ranis Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 (edited) kellyjii su pain in the ass za svirati...nemash gde da naslonish ruku kad trzash...a sama gitara je loshe balansirana...tako da bezi vrat na dole kad svirash u stojecem stavu(sa kaishem)... Jedan Jackson COW ili DKMGT ili DK2T i to je kraj za mene chemu tolka averzija prema gitarama sa Floyd roseom? Edited January 16, 2010 by Ranis
bojan j. Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 kellyjii su pain in the ass za svirati...nemash gde da naslonish ruku kad trzash... Nije bas tako. Nije kao strat oblik ali svakako se ruka ne umara. a sama gitara je loshe balansirana...tako da bezi vrat na dole kad svirash u stojecem stavu(sa kaishem)... E pa sad... Zavisi kako koja. Moja npr ne Ima veze samo sa time gde je tacno strap button itd. (izvinjavam se na engleskom ali ne mogu da se setim kako se kaze). I naravno ako imas malo kvalitetniji kais da ti pomogne da ti gitara "ne bezi"
Џрк Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 (edited) COW i to je kraj za mene kellyjii su pain in the ass za svirati...nemash gde da naslonish ruku kad trzash...a sama gitara je loshe balansirana...tako da bezi vrat na dole kad svirash u stojecem stavu(sa kaishem)... chemu tolka averzija prema gitarama sa Floyd roseom? Mislim da nije averzija. Jednostavno, ako cepas floyd, onda treba samo original, ili varijacije na temu (edge pro, kahler, schaller). Nema poente koristiti licencirane. A sve te dzitre do 1000e ga nemaju, sem izuzetaka (mh1000 i poneki schecter). Edited January 16, 2010 by Џ.P.K
dimmu1 Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 kellyjii su pain in the ass za svirati...nemash gde da naslonish ruku kad trzash...a sama gitara je loshe balansirana...tako da bezi vrat na dole kad svirash u stojecem stavu(sa kaishem)... problem sa balansiranjem se moze resiti tako sto se usrafi taj strap button (ko sto kaze decko dva posta ispod mog) na plocicu kod vrata.mozda izgleda ruzno i mozda onda imas rupu na plocici (neki zato kupe drugu pa je zamene i tada buse) ali opet vidjao sam to na par kelly-ja i posle toga vrat nije toliko vukao ka dole..ja nisam imao tih problema oko naslanjanja ruke,naravno prvi put kada sam svirao kelly-ja bilo je uzasno cudno i nisam se nikako mogao navici(bilo mi je cudno svirati gitaru bez gornjeg roga),ali kasnije nikakvih problema nije bilo...
bojan j. Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Vidjao sam cak da umesto jednog od 4 srafa koji drze plocicu iza vrata ide strap button.
SinSkinner Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Ne vadi se taj sraf, nego se na njega stavi strap button sa malo sirom rupom, jer bi 3 srafa bilo premalo(?) za bolt-on. A kozni kaish reshava taj problem
Rehabilitovani Bagrem Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Danas sam skontao da cu morati da uzimam nov nulti prag za vipera, istroshio se, a djitra puni pet godina tek za tri meseca Dodushe, neki quick fix je radio, pa ce da se drzi josh neko vreme. Jedan Jackson COW ili DKMGT ili DK2T i to je kraj za mene Imah DK27 to ti DKMGT samo baritonka,jebao je al imadeh male prstice(a i dalje ih imam) pa tradeovah za Ibanec IC 300(Iceman)
Recommended Posts