Routasydän Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 Sta mislite o DK2M? I recimo, ako moze, neko ko je poznavalac Jacksona, da mi uporedi sa RR3
Dersu Uzala Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 опа, Гара се аутсорсово... Odavno. ...колко кошта та џитра, кад није џабе? Pe'sto dzindzi $US. п.с. под обавезно да им сугеришеш да редузајнирају сајт Cuj sugerisao. It's war over here.
Mr.Murray Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Imam vrlo losu ariu! Sada treba da uzmem novu gitaru jer sviram tek 9 meseci. E sada voleo bi da neko od vas "strucnjaka" mi prporuci sta da uzmem do 40.000 Nudite sve sto je dobro, ramizljsam se da li da uzmem Jacksona ili Dean(Dave Mustaine Sig) Ja mislim da cu uzeti jackosnna od 37000 , ali ako imate neku bolju ideju ili neko od vas da prodaje nesto polovno ... A necu uzimam loseg fendera, osim mozda preko oglasa. Videcu...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) Frst predji na temu gitare i oprema. Seknd Znaci uzeo bi loseg fendera,al samo preko oglasa.Pa imas ih po kupujem/prodajem Probaj sve pre nego sto kupujes,pa nece biti lose(vazi sa svaku djitru,ne samo za fender) Dave Dean je super(cak sam se nameracio i d'uzmem,al onda neki izdase i signature jednog drugog Davea ),ali VMNT,ne onaj sa sufiksom X,on jedinu slicnos' sa VMNT-om ima u obliku i potpisu Dejva. Trd Djeksoni i LTD ovi su na nekom silnom popustu u Mitrosu,pa skokni Edited April 29, 2010 by METAL Man
BLAGOJE Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Sta mislite o DK2M? I recimo, ako moze, neko ko je poznavalac Jacksona, da mi uporedi sa RR3 pff,sve je to tu,alder,bolt on,dankani,najveca razlika je u estetici i sto strat tijelo bolje rezonuje neg' rr,i vratovi nijesu isti,moj savjet ti je da zapucas u mitros i probas obije,i uzmi onu ciji ti vrat bolje lezi.doduse,meni se postojanijim pokazao rosewood vrat nego maple,mada je ovo vec subjektivno.
tier_mfkr Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 (edited) Jolana Iris Bass, iz 1976. Samo old-skul Edited April 2, 2010 by tier_mfkr
Triad_1 Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 (edited) @azal To novi bass? Cestitam kolega American deluxe je u pitanju koliko vidim. Ja sam moju cetvorku am. deluxe uzeo pre 6 meseci i prezadovoljan sam. Neka te sluzi dobro Edited April 2, 2010 by Triad_1
BLAGOJE Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 pff presizn ol d vej. mada,dobra ti je ta baroness maja.
Hamsun Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 (edited) ja bih majicu radije edit: brišite mi post slobodno, glup je. Edited April 2, 2010 by (kinetic) 1
Hamsun Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 eto, još sam i ultra ekonomičan šalim se naravno, nek je srećan
BLAGOJE Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 auuu,dje se to blazo opari,ocu i ja studio?koja godina?
Hamsun Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 (edited) kladionica, naravno. uletjelo 700eur ove nedjelje, iz dva puta, nakon pola godine. kupio sam ga za 10eur praktično iz prošle godine je gitara... i nemam ovaj fensi kofer Edited April 4, 2010 by (kinetic)
BLAGOJE Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 nadam se da si zakacio dobar primjerak,srecna bila,dugo je koristio,boljom zamijenio!
Bahamut Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Bog otac i njegov caca za metal! DF7 + Digi Delay + Randall + ova gitara = Bog otac za metal, a i sire...
METAL Man Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Uzeh ovo cudo. Gitara je stvarno EXTRA! Jes da kosta samo 21000 ali je komad odlican. Nek tru, lep vrat, OK akcija. Flojd je odlican, svidja mi se ona fora sto ima da se zasrafi rucka da ne ide levo desno. Planiram da malo sredim gtr (ukrasim pragove, magneti, mozda jos neki kiceraj na vratu:)) ima da bude skroz fensi.
FreaK_ Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Evo moje kolekcije Svaka ima svoj fazon, za sve sto volim ! Blues na elektricnoj, ova...samo da je opravim...moja je Crno-Bela Onda ESP LTD F-100 FM...za metal i alternativu Akusticna za Slide Blues - Ibanez V-50, podignuta je zadnja kobilica i stavljene 13. I Akustara Morgan za akordazu, blues, i snimanje, kako je ozvuchena. Imam jos jednu rastavljenu koju sam uzeo za DZ, ali sastavicu je, onda ce najverovatnije zavrsiti u spotu, u vise delova XD
QQQ Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Ja imam Ibaneza Ergodyne-X EXR-170. Sta god to sve znacilo. Za klin mora da se farba, distorzija skroz ok.
Recommended Posts