Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ostalo dva, mi smo presli na 8 :P

do jaja gitara neso btw, sedmice baritone ili nista :)

Edited by azal
  • 2 weeks later...
Posted

Daj sliku tog LP-a, taman sam hteo da pitam posle odgledanog spota :D

Koliko para za hetfilda?

dobio sam je brutalno jeftino iz razloga koje nema smisla sad da navodim (long story), al nije ni bitno.

treci sam vlasnik, gitara je odlicna, rucni rad kikija iz ns-a (ako si cuo za njega, jedan od boljih majstora),u super stanju.. samo bridge pup da promenim i to je to.

eo ti LP closeup

37321_403414471446_620796446_4860856_894887_n.jpg

• Upvote 1
Posted

Vrlo dojajna djitra :D

Pretpostavljam ad ti je i hetfild ruchni rad, poshto vidim custom inlaye, a daska izgleda seksualno (lichi mi malo na mog ruchnog Jacksona) + su potovi na (meni) neobichnom mestu :D

Posted

Nijedno ni drugo zato sto ako sviras metal sa mudima uvek ces jako pritiskati dlanom kad mutujes i on ce ti bezati na unutra ,orginal i samo orginal floyd i nista drugo

Brate, i ja bih najradije original flojd, ali neam 700 evra za gitaru...

Posted (edited)

Vrlo dojajna djitra :D

Pretpostavljam ad ti je i hetfild ruchni rad, poshto vidim custom inlaye, a daska izgleda seksualno (lichi mi malo na mog ruchnog Jacksona) + su potovi na (meni) neobichnom mestu :D

da da, ono gore sam napisao za explorera.. a lp-a sam ja prvi vlasnik, to mi je radio robi iz krizevaca(kod zagreba), covek radi vrhunski.

mos videti skoro sve sto je radio u poslednje vreme ovde: http://www.glazbeni-forum.com/showthread.php?t=30085&page=32

oprez: bacanje sline je neizbezno:)

Edited by Buried in Smoke
Posted

mislis na lp-a ili explorera? explorer je honduras mahagoni, a za lp znam samo da je mahagoni. mozda neka druga podvrsta mahagonija jer je jebeno duplo, ako ne i troduplo tezi. full body naravno, bez rupa. a i par mm je deblji od standarda. ko god je uzme u ruke, prvo se iscudjava kolko je teska. krmaca :D

to je i meni bilo sranje kad sam uzeo lp-a, jer sam pre toga imao explorera, pa deana ml-a, isti djavo sto se tice pozicioniranja ruke, al ajde kao privikao sam se.. nakon godinu i po :D

Posted

Ja to vishe radi poredjenja sa mojim majstorom. Hiljadarka+ sa sve hardverom i strujom ili je to samo za drvo i ruke?

Posted

Ok je onda :D

Fala za info, popamtilo se i bukmarkovalo :pivopije:

Valjda cu jednom i na zivo da chujem, ukoliko budete prolazili kroz Bg ili ako me ne bude mrzelo da se cimam do NS :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...