STARSHOOTER_SUPREME Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Oce dok ja ne uzmem 36zicanu:P 1
Vuk Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 To bi onda bio treci sedmozichani tandem u zemlji u poslednjih 10 godina
azal Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 (edited) ostalo dva, mi smo presli na 8 do jaja gitara neso btw, sedmice baritone ili nista Edited October 11, 2011 by azal
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 mislim da vas nije ni racunao, nikad nije bio tandem 1
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Da i deseti bend na sceni koji kuburi sa basistima:P
Highway Star Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Sta je bolje, ljudi? Egde III ili Edge Zero II?
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Nijedno ni drugo zato sto ako sviras metal sa mudima uvek ces jako pritiskati dlanom kad mutujes i on ce ti bezati na unutra ,orginal i samo orginal floyd i nista drugo
Vuk Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Daj sliku tog LP-a, taman sam hteo da pitam posle odgledanog spota Koliko para za hetfilda?
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 E sad pitanje je sad dal je elektricna ili magnetna:P
Buried in Smoke Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Daj sliku tog LP-a, taman sam hteo da pitam posle odgledanog spota Koliko para za hetfilda? dobio sam je brutalno jeftino iz razloga koje nema smisla sad da navodim (long story), al nije ni bitno. treci sam vlasnik, gitara je odlicna, rucni rad kikija iz ns-a (ako si cuo za njega, jedan od boljih majstora),u super stanju.. samo bridge pup da promenim i to je to. eo ti LP closeup 1
Vuk Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Vrlo dojajna djitra Pretpostavljam ad ti je i hetfild ruchni rad, poshto vidim custom inlaye, a daska izgleda seksualno (lichi mi malo na mog ruchnog Jacksona) + su potovi na (meni) neobichnom mestu
Highway Star Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Nijedno ni drugo zato sto ako sviras metal sa mudima uvek ces jako pritiskati dlanom kad mutujes i on ce ti bezati na unutra ,orginal i samo orginal floyd i nista drugo Brate, i ja bih najradije original flojd, ali neam 700 evra za gitaru...
sale 3sm Larry Flynt Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Pa u tom slucaju najpametnije uzeti hardtail.
Buried in Smoke Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 (edited) Vrlo dojajna djitra Pretpostavljam ad ti je i hetfild ruchni rad, poshto vidim custom inlaye, a daska izgleda seksualno (lichi mi malo na mog ruchnog Jacksona) + su potovi na (meni) neobichnom mestu da da, ono gore sam napisao za explorera.. a lp-a sam ja prvi vlasnik, to mi je radio robi iz krizevaca(kod zagreba), covek radi vrhunski. mos videti skoro sve sto je radio u poslednje vreme ovde: http://www.glazbeni-forum.com/showthread.php?t=30085&page=32 oprez: bacanje sline je neizbezno:) Edited October 29, 2011 by Buried in Smoke
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 E a od kog drveta ti uradio telo?Bice ti frka balans ako si uradio po esp specifikacijama,ja pa suprotno ceo zivot svirao explorer i sad nemogu da se naviknem da ne drzim laktom gitaru:(
Buried in Smoke Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 mislis na lp-a ili explorera? explorer je honduras mahagoni, a za lp znam samo da je mahagoni. mozda neka druga podvrsta mahagonija jer je jebeno duplo, ako ne i troduplo tezi. full body naravno, bez rupa. a i par mm je deblji od standarda. ko god je uzme u ruke, prvo se iscudjava kolko je teska. krmaca to je i meni bilo sranje kad sam uzeo lp-a, jer sam pre toga imao explorera, pa deana ml-a, isti djavo sto se tice pozicioniranja ruke, al ajde kao privikao sam se.. nakon godinu i po
Vuk Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Za koje pare brat Hrvat pravi te LP kopije?
Buried in Smoke Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 zavisi od drveta, hardwarea, pickupa, svega. od cirka soma evra pa nadalje. ako si zainteresovan, mogu ti poslati mail ili telefon pa se cuj sa covekom, za njega imam samo pohvale.
Vuk Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Ja to vishe radi poredjenja sa mojim majstorom. Hiljadarka+ sa sve hardverom i strujom ili je to samo za drvo i ruke?
Vuk Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Ok je onda Fala za info, popamtilo se i bukmarkovalo Valjda cu jednom i na zivo da chujem, ukoliko budete prolazili kroz Bg ili ako me ne bude mrzelo da se cimam do NS
Buried in Smoke Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 no problemo. ganjamo sad neku svirku u bg, pa naleti kad bude
Recommended Posts