Jump to content

Recommended Posts

Posted
@tesha

Jel ti zivish u strahu od svih stvari koje mogu da naprave nekakvu zavist pa ne zelish ni da probash?

Ono kao ne jedesh cokoladu,ne gledash televizor,ne jebesh nishta itd.?

ne zivim u nikakvom strahu,jedem cokoladu kada mi se jede mada je ne volim nesto preterano,televiziju ne gledam jer smara i zato sto je gubljenje vremena ali uvek moze da se pogleda neka emisija ako u njoj gostuje velja ilic a ovo sto se tice jebanja je vec licna stvar

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odlican gif, iskreno i sa pravim greskama koje se cine u kucanju! :) :) :) :)

WoWScrnShot_060108_180600.jpg

WoWScrnShot_052908_210953.jpg

I rule (iako nEsam na WoWu od karaj jula jos, vrnucu se mozda kada izadje WotLK)! :P

Posted (edited)

Hahha što Magtheridona? Mogu da linkujem Champion of Naaru titulu umesto toga?

Što se Ilidana tiče, jebiga, mogu da ti linkujem screenove vajpova sa Gurtogga. Nisam u hardkor raiding gildu. :)

EDIT: Onaj screen sa Akame sam linkovao jer sam ovnovao u DPSu pola "pure DPS" klasa kao feral. Jebiga, suptilno kurčenje. :)

Edited by Vitamin K Experience
Posted

Moj guild nije dosao do Ilidana jos, jer smo previse casual i zajebavamo se mnogo (idemo nas 3-4 i rejpujemo preBC content)... Kada se vrnem mozda i postujem nesto lepo...

A ono sa feral je najjaci fazon (mislim, smatrajuci da imas u redovima i rogues i locks i mages - barem pretpostavljam) - sta imas equipped za 1h/2h/oh?? Moze i linAk...

Posted (edited)

Taj fazon, i ja sam u friendly/casual guildu. Evi moj armory profil pa inspectuj da ne smaram po temi šta imam od opreme. Izlogovaću se u DPS gearu svaki put ovih dana da ne smaram sa tenking sranjima. :)

EDIT: Čisto da dovršim sa kurčenjem-screenshot. Ispred mene je samo rog za dlaku, ispod mene enhancement šaman, DPS warriori, hunteri, warlock, magevi.. itd itd :)

Edited by Vitamin K Experience
Posted

Mislim da njega cuvaju za Emerald Dream exp, ili neki naredni... mozda i za patch, kao sto su Kil'Jaedena! :rockdevil: Neki fazon sa summoningom i sl... tamo kod Maelstrom-a, ona razbijena ostrva... :da:

Posted (edited)

Pre toga bi valjalo ukrstiti maceve sa Artasom :rockdevil:

Meni je cela ta prica jako zanimljiva, iako nisam jos igrao WoW, mada sam planirao ranije.

Ja vise volim da posmatram samu igru i citam o njenim likovima, predelima i dogadjanjima :) I koliko sam shvatio taj Sargeras je jedan od najmocnijih u Univerzumu, Titan, i bice zaniljivo videti kako ce izgledati njegova pojava u igri. I kako ga uopste pobediti :)

Verujem da je i Artas mnogo jak, i opasniji od dosadasnjih ''bossova''.

Edited by Hvit Varg
Posted (edited)

Pa u WotLK Artas ce biti end-game (barem po planiranom contentu za sada), bice to raid encounter kao i sa Ilidanom (po pojavi), sto znaci najjaci boss... Sto se tice BC-a, iznenadili su sve sa Kil'Jaedenom (po jacini), koji je zamenik Sargerasov, plus imas i Highlor Kruul-a, itd itd...

Inace, Sargeras je upravo najveca snaga u WoW-u, unistava choek svetove i tako... kao sto si rekao, bivsi titan (postavljen od strane drugih da ih nadgleda), al isu uspeli da ga satru.... Ne mogu da se setim detalja, ali ima jos planeta u WoW-u koje nisu implementirane u igri.... Prevelik je lore, ne mogu sad da ukratko serem, ali mozes da saznas sve na netu ili preko knjiga...

Bice frke.... :rockdevil:

Najbitnije je da ce moci da se igra u ulozi Death Knight-a - to je ono kaj sam cekao svo vreme. Pre nego sto je izasao WoW, bio sam ubedjen da ce DK biti igriva klasa, kao i Dreadlord, ali sam debelo promasio.... I sto je najjace bice na svome, znaci prica pocinje tako sto se oslobadjas volje Scourge-a... :rockdevil:

deathknight1.gifdeathknight.jpg

Edited by Ivan_Creed
Posted

Kako je mocan ovaj Artas. Meni je bio dobar i dok je bio cist Paladin, bas je bio faca. A sad je tek jebac svetova. :rockdevil:

Citao sam ja celu istoriju tog sveta (Azeroth?), o tim Titanima, zmajevima, nastanak rasa itd, i moram da priznam da mi se jako svidja prica. Toliko je tesko napraviti nesto originalno danas a Warcraft ima svojih specificnosti. moze komoton da se napise trilogija, ili snimi vise filmova :da:

Posted

Naravno.... Arthas je inace muvao kcerku Admirala Proudmora, Jainu, ali nije mu se dala.... dok je drugu, Sylvannas WIldrunner, inace elf-kucku-ranger pretvorio u banshee.. :) :) :) Zaista jebac, on sada kontrolise Scourge uz pomoc Kel-Thuzada... :rockdevil:

Sto se tice price, moram da kazem da su kreatori podosta uzeli od LotR-a i uopste fazona iz dosta kultura, ali svejedno odlicna prica (dodje ti kao LotR + madjija i fantazija). Film se planira, ali nema jos izjava o skripti i kastingu, osim da ce radnja biti posle borbe za orcima, da bi izbegli jos jedan The Two Towers, a Arthas je najavljen da se ne pojavljuje u prvoj delu (neki drugi humanoid ce biti zvezda), mada lista je podugacka sto se tice likova iz lore... :rockdevil: Mislim, na obe strane i Alijanse i Horde - mislim, sam Thrall i Grom su fakin ubice, imas i Broxigar the Reda koji je fakovao ap mnoge demone... itd itd... sa druge strane imas Uthera Lightbringera, Arthasovog mentora i najveceg paladina Azerotha, pa onda lozu Tiriona Fordringa i ostale vitezove.... ma ima ih koliko oces... ;)

Materijala ima za DOSTA filmova, jer je prica razvijena i pre tokova igara - mislim, originalno potapanje Azshare i kreiranja Maelstroma itd.... i postanak Nage... fak, pocecu da pisem eseje ovde.. :) :)

Posted
Sto se tice price, moram da kazem da su kreatori podosta uzeli od LotR-a i uopste fazona iz dosta kultura, ali svejedno odlicna prica (dodje ti kao LotR + madjija i fantazija).

Da, znam to, ali opet nekako lepo sve izgleda i zvuci. Evo, provalio sam da se Drvo zivota zove Nortrasil (tako nekako), a kopija je nordijskog Igdrasila :)

Izuzetna plejada likova. Uter je faca i po sa onim brcinama :) covece kakvi bi se tu filmovi mogli snimiti, samo da ne useru sa komercijalizacijom, sto ce biti vrlo verovatno. :rolleyes:

Jos jedan dobar lik je onaj ''konanovski'' Beastmaster, sa medjedom Mishom. ekstra faca. :rockdevil:

covece ovako mogu do sutra da se przim..bolje da prestanem.

Posted (edited)

Pocni da igras WoW - ja sam se uzdrzavao do novembra 2006-te, kada sam ga dobiJo kao poklon, i posle gledanja i pracenja (intezivnog) poceo da igram!! Nesam vise mogao, droga je to...

Rexxar je orc-ogre hibrid, i on takodZer jebe majku (sa Mishom)!! :rockdevil:

Inace, u igri je davno bejahao problem (ne bas, ali fun fact): najjaci lik je bio Saurfang (lvl 70 elite), i on stoji inace kada udjes u Ogrimmar (glavni grad orka) i alijansa dodje, dovede priesta i MC-uje ga (mind control) i JEBE MATER svima jer je imao madafakin nenormalan AttackPower+Crit (mislim da je to kombinacija bila, mozda je bio Hit Rating, ne secam se) - kidao je ljude sa 1 udarcem!!!! :) E to treba da se vidi, mozda ima i dalje na YouTube snimci... :rockdevil: PvPing navuce ljude ako nista drugo...

Nordrassil se zove drvo zivota, i tu obitavaju Nightelf-ovi u gradu Teldrassil-u - previse slicno Yggdrassilu... ;) Ima se u igri, moz poc tamo... :da:

HighOverlordSaurfang.JPG

Edited by Ivan_Creed
  • 2 months later...
Posted

chuo sam, a i video da zbog wowa propadaju ljudi na faxu, u shkoli, na poslu, ostavljaju ih devojke, prestaju da se druze...tako da ne pada mi na pamet da ga igram...mada, ne mogu reci da me ne vuche :mrgreen:

Posted
U, jebote, Sremac i Banaćanin o WoW, gde ide ovaj svet? Moj klinac je vukovac,treći razred Gimnazije, igra 4-5 sati dnevno i ne fali mu ništa. Sad pokušava i mene da zarazi...

svaka chast...retki su takvi...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...