darthmoog Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 @tesha Jel ti zivish u strahu od svih stvari koje mogu da naprave nekakvu zavist pa ne zelish ni da probash? Ono kao ne jedesh cokoladu,ne gledash televizor,ne jebesh nishta itd.?
КЈО Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 (edited) isti je slučaj i sa internetom ali jbg..ja sam fan Warcrafta, WoW nikada nisam igrao, iskreno, jer mi je sve to nekako komplikovano Treba imati granicu i živeti život, razume se, ali ima i gorih stvari od gaminga. Mnogo je toga što bi trebalo zabraniti pre wow-a. Izvini sto cu ovo pisati, jer ne volim da namecem mishljenje, ali igrica (kao i WCTFT ili ROC) nije zahtevna, a sto je najbolje mozes sebi napraviti server (ako znash, naravno ) tako da ne moras igrati igricu preko mreze (sto i nije neka poenta, al' dobro). Meni se svidela jer tumaranje po eronomnoj mapi uvek predstavlja zadovoljsvo (pogotovo kada si sopstveni game master XD i level 255 hahaha). Postoje delovi price (knjizice) koje se nalaze po "inn"-ovima tako da je ponekad vrlo zabavno istrazivati i samu istoriju Warcraft-a. Inace, licno smatram da u WOW-u nema nekog posebnog redosleda, pogotovo na piratskim serverima... Igrica je odlicno zapakovana, izgleda tako komplikovano na pvi pogled, a ustvari je jako jednostavna. jedina, ali jedina mana je ta shto zahteva previshe zhivota (ne govorimo o satima ili danima ispred monitora). U neku ruku, najveca droga koja trenutno postoji u obliku igrice. (Mada, nije prevazishla CS po ''shirini'' ) Inace - Najsmeshniji dozivljaj je kada lik od trideset i kusur godina u igraonici pochne da se dere i nervira " NESTALO MANE, NESTALO MANE, NEMAM MANE" :) Edited August 6, 2008 by Onime no Kyo
Elldamar Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Inace - Najsmeshniji dozivljaj je kada lik od trideset i kusur godina u igraonici pochne da se dere i nervira " NESTALO MANE, NESTALO MANE, NEMAM MANE" Heh...brate chega sam se ja sve nagledao po tom WoW-u Meni je i dalje najjacha ona pricha,kada je Blizzard organizovao sahranu u WoW-u onoj ribi koja je umrla ( u stvarnom zhivotu ) ... Riba je bila jedan od najboljih igracha tamo i jako su je gotivili,a onda je iznenada umrla od neke bolesti...i onda se dosetili ovi iz Blizzarda i organizovali sahranu u Wowu... stavili su njen lesh na obalu,a sve hordashe koji su doshli tamo obukli u kukuljice ... zaista jeziv prizor ... I onda se naravno nashao neko pametan od alijanse,organizovao raid i pobio celu sahranu ... Uzhas ... http://www.youtube.com/watch?v=53ROsCDft80
Uruk Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 I onda se naravno nashao neko pametan od alijanse,organizovao raid i pobio celu sahranu ... Uzhas ... meni je ovo smesno, iako znam da ne bi trebalo biti. Inace ne igram ali par mojih dobrih drugova su pravi zaludjenici za ovo. Cim se skupe bar dvojica njih i krenu da pricaju o WoW-u, ja se totelno iskljucim iz sveta, meni cela ta konverzacija zvuci ko da je ne kineskom...
Novaliis Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Heh...brate chega sam se ja sve nagledao po tom WoW-u Meni je i dalje najjacha ona pricha,kada je Blizzard organizovao sahranu u WoW-u onoj ribi koja je umrla ( u stvarnom zhivotu ) ... Riba je bila jedan od najboljih igracha tamo i jako su je gotivili,a onda je iznenada umrla od neke bolesti...i onda se dosetili ovi iz Blizzarda i organizovali sahranu u Wowu... stavili su njen lesh na obalu,a sve hordashe koji su doshli tamo obukli u kukuljice ... zaista jeziv prizor ... I onda se naravno nashao neko pametan od alijanse,organizovao raid i pobio celu sahranu ... Uzhas ... http://www.youtube.com/watch?v=53ROsCDft80 haha carevi
КЈО Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Heh...brate chega sam se ja sve nagledao po tom WoW-u Meni je i dalje najjacha ona pricha,kada je Blizzard organizovao sahranu u WoW-u onoj ribi koja je umrla ( u stvarnom zhivotu ) ... Riba je bila jedan od najboljih igracha tamo i jako su je gotivili,a onda je iznenada umrla od neke bolesti...i onda se dosetili ovi iz Blizzarda i organizovali sahranu u Wowu... stavili su njen lesh na obalu,a sve hordashe koji su doshli tamo obukli u kukuljice ... zaista jeziv prizor ... I onda se naravno nashao neko pametan od alijanse,organizovao raid i pobio celu sahranu ... Uzhas ... http://www.youtube.com/watch?v=53ROsCDft80 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!! !!! !!! Pwnage forever ! Evo jedna fina pesmica ne zamerite vovashi JINGLE BELLS, UNDEAD SMELLS, TAUREN LOST A LEG !!! O|2CS ARE NOO|3S, AND TROLLS HAVE BOOBS, ALL THE ALIANCE IS GAY..HEY !!!
Elldamar Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Pa da...Undeadovi,Taureni,Orkovi i Trolovi su simbol alijanse :)
Novaliis Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 (edited) wierd Edited August 8, 2008 by Egil Skallagrimsson
将軍 Bleskimon Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Alijansa je gej. Horda ftw. Jingle bells, night elf smells, dwarf is short and yells. Gnome cast spell but on himself, and humans go to Hell. xD Inache, ja igram na Burning Legionu, Undead Shadow Priest lvl 70.
silentbob Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 ja sam gledao par mojih drugara kako propadaju igrajuci wow, ali cim je doslo leto prestali su :S wow je opasan za slaboumne i one koji nemaju nekog drustva
Kratkovidi Magarac Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Igrica je bolest. Ja sam to igrao i nije mi bilo nesto posebno. A moj drugar je morao da lomi CD-ove da bi se otarasio. :/
Rle Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 jedan geek koga znam je instalirao linux da ne bi mogao vishe da je pika samokazljavanje je odlika svakog navuchenog
hypnos Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 moze li mi ko dati cd key za reign of chaos posto je skinuo sa neta
Limunovo_Drvo Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 nabio sam 70 na US serverima... prodao lika... Sad kupio EU i nabijam, ovaj put alijansa, prvi put uplaćeno do decembra... laganica sada... i da, nisam zavisnik, bio sam 10 dana afk i ništa, sad mi se ne igra
Kratkovidi Magarac Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 ne znam, ali ja nikad ne bih dao pare za igricu koju cu igrati neko vreme i prekinuti kad me smori. Za to sluzi piraterija
Baal Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 jedan geek koga znam je instalirao linux da ne bi mogao vishe da je pika samokazljavanje je odlika svakog navuchenog Radi WoW i na linuxu.
Vitamin K Experience Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 (edited) ...U prevodu: ortak mu je n00b. Edited September 16, 2008 by Vitamin K Experience
Elldamar Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Haha to je to Nego....Lich King izlazi za 2 meseca
dimmu1 Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 ako ishta mrzim onda je to igranje wow-a na piratskim serverima..chesto je lag preko 1000+,serveri opasno pucaju,i ofc sve vishe i vishe je u modi da likovi lvl 70 ubijaju lvl 20..zato kad god imam kinte,a igra mi se wow platim original jer pirati nisu vredni tolikog nerviranja..
Novaliis Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Artas je jedan od najjacih likova iz sveta igara. Likovi iz Warcrafta su mnogo mocni. Prica je extra. Ja volim Warcraft.
Elldamar Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Juche prso Twisting Neither Blizzardov totalno...odesh u AV ( lvl 51-60 ) i ladno hordi lvl 70 koliko hocjesh Bilo je onako...krajnje zanimljivo...
Ivan_Creed Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Piratski su samo dobri ako ti daju status GM-a, i pregledas sha ima od oruzja i oklopa (mis'im, Ledzendari kualiti), malo se teleportujes i rokas bossove (one-shottujes Ilidana i sl.), ostalo su sitnice i gubljenje zivaca/vremena sa ostatkom bagre sto voli da gankuje lowbies... :) Majku im cigansku.....
Limunovo_Drvo Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Imam doplaćen WoW do 27. marta 2009. godine Još uskoro treba da mi stigne još jedan game card Nisam potrošio ni banku na to, dobio free US WotLK beta key koji sam prodao za 115$ i prebacio pare na drugov paypal u Džermaniju, i on mi tamo kupio GC
Recommended Posts