The Trooper Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 opet ne razumes... sto se tiche pevanja itd. dio je najbolji pevach koji je pevao u blek sabatu(mislim uporedi dia i ozija), verovatno se samo ne razumemo jezicki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 bez obzira, dio sam maltene vredi vise od celokupnog black sabbatha jedan bambi za najgluplji post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 pff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 sto se tiche pevanja itd. dio je najbolji pevach koji je pevao u blek sabatu(mislim uporedi dia i ozija), Stevane, najbolji pevac koji je pevao u tom bendu je Tony Martin, posle njega Glenn Hughes, a Dio mu dodje tek na trece mesto ako se ne racuna Ray Gillen, lik koji je snimio "The Eternal Idol", koji nije objavljen sa njim u bendu, vec je, tada mladi junosha, Tony Martin, dosao i nasnimio vokal p.s. Svrati na neku svirku kad budes u gradu ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 nema veze dio je car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 izgleda da ce seron da ih nagazi 2008. da se druze sa ozijem, valjalo bi da ih neko dovuce dok su jos sa diom, jer kapiram da su 20x jeftiniji bez ozija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 tu si upravu, ozi stoka, samo pare gleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 tu si upravu, ozi stoka, samo pare gleda kako samo odvratno izgleda Ozijevo proseravanje na pocetku "The last supper" kad prica kako je eto sanjao da se Sabbath ujedinio pa rekao zeni, ona pozvala Gizerovu zenu....a u stvari je stocar shvatio da bi zaradio ogromne pare na tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Naravno,i sta je tu lose?Da ne bi trebali da rade u humanitarne svrhe?Ili da vama dvojici pametnjakovica daju kesh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Naravno,i sta je tu lose?Da ne bi trebali da rade u humanitarne svrhe?Ili da vama dvojici pametnjakovica daju kesh? Vidis nije ti losa ta ideja, valjda bi nas dvojica uspeli nekako da podelimo te pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Ili da vama dvojici pametnjakovica daju kesh? uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) http://www.black-sabbath.com/news/2007/07/..._cover_art.htmlnice, black and simple Edited July 13, 2007 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Аууу, како изгледа блекерски, поготово са оне три шестице у круни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Cover je tesko sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 http://www.black-sabbath.com/news/2007/07/..._cover_art.htmlnice, black and simple kakav kic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Meni se svidja cover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 svakom svoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 nema teme o oziju, evo ovdje cu okaciti slike s ozzfesta.. drago mi je sto konacno vidjeh ozija.. i zak vajlda.. ozi zamalo da umre dva puta.. Zakk je smorio za medalju. izdrkavo se na gitari jedno 7-8 minuta solo. bolje da ga je obriso od zavjesu nego sto mi je uzeo te nikad neprezaljene minute. ono, dobar je za priplod amerikanki, i ovako malo da odsvira nesto, ali nista vise od toga. naravno, ventilator mu je bio u guzici svo vrijeme, kosa se vijorila i sl. znam ja da on zna svirati ali solo koji je imao, jedan je od najgorih ikada.. toliko buke i skripanja, i sviranja kurcu.. bezveze. Ozi jadnicko, znao sve pjesme sreca, cak i djuskao onako ispadajuci iz takta redovno.. napravio par kikseva.. tipa, odsvirali su Crazy Train, i najavljuje drugu pjesmu i kaze - A SADA SAMO ZA VAS CRAZY TRAIN.... ) prso co`ek. nije mu Seron upucala injekcije. svirali War pigs i Paranoid od Sabbatha.. i tako poneku noviju i nije bilo lose. trajalo od 12 do 11 uvece. evo jedan kratki snimak - Paranoid.. simpatican hor bio http://rapidshare.com/files/43921238/Can_t...ear_Ya.zip.html i slike: http://smg.photobucket.com/albums/v673/blo...nt=IMG_1750.jpg http://smg.photobucket.com/albums/v673/blo...nt=IMG_1757.jpg http://smg.photobucket.com/albums/v673/blo...nt=IMG_1761.jpg http://smg.photobucket.com/albums/v673/blo...nt=IMG_1768.jpg inace, uvod je bio strasan.. jedan mini film u kom se ozi pojavljuje kao glavni junak svih aktuelnih filova, tipa Pirati, Wedding Crushers i sl.. do jaja uradjeno. slike ostalih bendova pogledati na temama za te bendove, a to su: Lordi, Lamb of God, Hatebreed, Static X.. svirali jos i behemoth, 3 inchez of blood, daath itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ima tema o Ozzy-ju na podforumu za hard rock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Who gives a fuck. Nego, sto sam ja cuo neke lepe vesti u gradu sinoc... Frubi brate, tachno li je?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Подели вести и са остацима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 I'm too excited to type : ) ali nade ima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Надам се не са Озијем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 dio ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 To me neko sinoc nalozio..al sad videh crno na belo na netu da od toga tesko..al ja mlad, zaludjen zvukom, nezasit koncertima..kad sam se vratio iz grada sinoc, dva puta sam pustio zaredom "Mob Rules"...albumchina breeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts