mig Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 sunce mu je**m , je li vama to, ko je bolji pevač, jedina tema Quote
Andrija Smith Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Paaaa, mislim da je bolji Dio Quote
Pagan Saviour Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Istina da Ozzy nema neke velike vokalne sposobnosti ali njegov glas je karakteristican i zato je tako dobar. Mislim da niko ovde ne moze da porekne da Ozzy legenda metala i rock n roll muzike uopste.Ko zna gde bi RNR bio danas da nije bilo Sabbatha i Ozzy-ja. Ludak je to. Kome jos moze da padne na pamet da odgrize glavu beloj kolubici na koncertu Dobar je i Sabbath sa Diom ali ipak nije to to... Ozzy legenda Quote
Huszar Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Istina da Ozzy nema neke velike vokalne sposobnosti ali njegov glas je karakteristican i zato je tako dobar. Mislim da niko ovde ne moze da porekne da Ozzy legenda metala i rock n roll muzike uopste.Ko zna gde bi RNR bio danas da nije bilo Sabbatha i Ozzy-ja. Ludak je to. Kome jos moze da padne na pamet da odgrize glavu beloj kolubici na koncertu Dobar je i Sabbath sa Diom ali ipak nije to to... Ozzy legenda I agreeeeeeeeeeeeeeee... Quote
mig Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Istina da Ozzy nema neke velike vokalne sposobnosti ali njegov glas je karakteristican i zato je tako dobar. Mislim da niko ovde ne moze da porekne da Ozzy legenda metala i rock n roll muzike uopste.Ko zna gde bi RNR bio danas da nije bilo Sabbatha i Ozzy-ja. Ludak je to. Kome jos moze da padne na pamet da odgrize glavu beloj kolubici na koncertu Dobar je i Sabbath sa Diom ali ipak nije to to... Ozzy legenda konačno neko sa kim mogu da se sporazumem i slaže, hehehehe Quote
mig Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 hellooooooo.....!!!!!!! Sabbath is still alive u know? Quote
mig Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 (edited) ALLLLLOOOOOOOOOO LJUUUUUUUUUUUDIIII! Šta ste zabagovali???!!! Jeste li vi zaboravili na sabbathe? Edited February 8, 2008 by whirligig Quote
Andrija Smith Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Jeste li vi zaboravili na sabbathe? Slon nikad ne zaboravlja Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Kad sam video sliku pomislih da ju je enclave ubacio....hehe Quote
mig Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Kad sam video sliku pomislih da ju je enclave ubacio....hehe kad smo već kod slika, je li mogu da ubacim sliku sa kompa? Quote
enclave Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 A sta da pisemo kad se nista ne desava?? Quote
mig Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 A sta da pisemo kad se nista ne desava?? ma pitam za slike jbt!!! Quote
Andrija Smith Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Pa idi na www.imageshack.us i uploaduj sliku tamo, oni ce ti dati link i ti ga iskopiraj u svoj post. Quote
Melodicus Deathus... Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Nikad cuo za taj "BLACK SABBATH"... Quote
RNA Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Nikad cuo za taj "BLACK SABBATH"... А си чуо за Slack Babbath? Quote
Dersu Uzala Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Gledao sam ove u Petak, tu u kraju. Havarija. Quote
SabbathSerbia Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Poštovanje, mi smo Black Sabbath tribute band iz Pančeva. Možete nas čuti/videti klikom na link: http://www.youtube.com/watch?v=Usrl2MeqHOM Fala! Quote
The Trooper Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 bash fin zvuk... ovo nije unplugged? Quote
Totamealand Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Dobri ste. Pevač vam je odličan. Basista pušta brkove ko Butler. Doći ću vam na svirku, samo javite kada budete u BG. Quote
Recommended Posts