Totamealand Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Ja nikada nisam slušao albume sa Martinom, ima vremena, dugačak je letnji raspust. Evo, rešio sam da ispravim tu grešku. Mislio sam da krenem redom. BTW, mogao bih da pitam koji je najbolji, koji su slabiji, čisto da znam šta da očekujem. Mada primećujem da je Headless cross najhvaljeniji... Quote
Angelystor Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Pa ischekuj mjuzu vrlo slichnu Dio eri. Vokalno takodjer.. Martin je chovek koji i uzivo dooosta dobro skida Dia, i od svih onih tribjut pesama koje chuh, on ih zasenjuje sve. Sve u svemu, izuzetno kvalitetan pevach, krem hevi metala. Shto se tiche albuma, najslabiji definitivno "Forbidden", koji je i uradjen chisto da se ispuni ugovor chini mi se? Dodushe i on ima svojih svetlih trenutaka, ali u principu kanda dosadnjikav. Izmedju ostala 4...pa ne znam, izbor je stvarno tezak. Meni lichno je onako bash prirastao za srce "Eternal Idol" (i to josh vishe od kad ga imam na oridjinalu ), ali znam da ima dosta ljudi koji cene Headlessa, pa i Cross Purposes..jedino za "Tyr" nalazim manje rechi hvale, ali to nikako ne znachi da je slabiji od ostala tri. Ma obavezno preslushaj sva 4, niko drugi ti nece nishta drugachije preporuchiti, i uzivaj! Quote
Totamealand Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 OK, super. Ja sam prvo pogledao na metal archives kako je koji ocenjen (to mi se učinilo kao dobro merilo), i videh da je Tyr dobio najveći grejd. Preslušao sam par stvari sa njega, od kojih mi je Jerusalem ostala u glavi, dobra pesma. Quote
RNA Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Немој узимати оцене на метал архвиама као параметар за било шта. Послушај колегу, све је лепо рекао, сем што лично више волим "Tyr" од "Cross Purposes".Први трилинг албума са Мартином је закон! Quote
_powerslave_ Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Uh najbolji album sa Martinom je The Headless Cross ubedljivo, zatim sledi Tyr, pa The Eternal Idol...zatim Cross Purposes, i na kraju najloshiji Forbidden...heh najloshiji album a ima najbolji omot... E da to me podseti, kad sam bio pre neki dan u felixu gledam ja duxerice, i vidim Forbidden, i mislim se u sebi ovo cu vala da uzmem, kad okrecem da vidim shta ima pozadi, kad ono slika orginalne postave sa Ozzyjem Quote
Grob Bez Dna Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 (edited) i vidim Forbidden, jooooooooj, nije mi vlada rekao za to.nego, mogao si uzeti pa meni prodati.po nabavnoj ceni, naravno. Edited July 13, 2008 by Amon-Ra Quote
Totamealand Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 E da to me podseti, kad sam bio pre neki dan u felixu gledam ja duxerice, i vidim Forbidden, i mislim se u sebi ovo cu vala da uzmem, kad okrecem da vidim shta ima pozadi, kad ono slika orginalne postave sa Ozzyjem Au, kakav trip. Sećam se kada sam na ebay video majicu Maidena na kojoj piše Dance of death, a slika benda sa Blejzom. Quote
_powerslave_ Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 (edited) jooooooooj, nije mi vlada rekao za to.nego, mogao si uzeti pa meni prodati.po nabavnoj ceni, naravno. Dal ti sluchajno ne mislish na grupu Forbidden? hehe poshto znam da njih slushash... Au, kakav trip. Sećam se kada sam na ebay video majicu Maidena na kojoj piše Dance of death, a slika benda sa Blejzom. Heh ma imash takvih sluchajeva kolko ocesh... Edited July 14, 2008 by power slave Quote
Grob Bez Dna Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Dal ti sluchajno ne mislish na grupu Forbidden? hehe poshto znam da njih slushash... da.jbg, sjeb'o sam se, mislio da je dukserica benda forbidden, a ne album BS-a. Quote
_powerslave_ Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 E jbg deshava se... Sad videh na temi za gitarijadu neki lik je napisao da je prochitao valjda u blicu da se pregovara sa Tony Martinom, dal neko od vas zna neshto vishe o ovome? Kontam da bih bio jedan od srecnijih da je to zaista istina. Quote
F4R15 Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 E posto nisam pratio temu do sada... negdje sam procitao... Sabbathi su osnivaci stoner/sludge/drone rocka/metala.. e koliko je to istina? Meni samo nekada vuku na doom... i ima nekih rotsa u tome.. sta vi mislite? Quote
Totamealand Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Sabbath su osnivači metala. Malo da pojednostavim formulu. Quote
silentbob Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 e verovatno cu ispasti glupo sad posto sam novak, al kakav je taj bend Forbidden? Quote
Runner Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 E da to me podseti, kad sam bio pre neki dan u felixu gledam ja duxerice, i vidim Forbidden, i mislim se u sebi ovo cu vala da uzmem, kad okrecem da vidim shta ima pozadi, kad ono slika orginalne postave sa Ozzyjem Nista cudno, desava se svakome :) Ja imam Helloween majicu "Keeper of the Seven Keys pt II", a na zadnjoj strani slika benda sa Roland Grapow-om u postavi :) Ali opet mnogo volim tu majicu jer je ultimativni buvljak bootleg Quote
crusader84 Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 (edited) Ljudi bre, 'oće neko dovodi taj Heaven & Hell već jednom? 'Beš mi sve, veća mi želja da vidim njih nego AC/DC! Edited October 24, 2008 by crusader84 Quote
Aces High Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Daj sine Crusader, pa AC/DC mora da se vidi bre... Quote
-L- Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ehh, stari dobri Sabbath. Dan danas ti riffovi zvuče opako. Iako dosta spori u odnosu na većinu današnjih bendova, imaju popriličnu težinu. XD Quote
crusader84 Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) Daj sine Crusader, pa AC/DC mora da se vidi bre... Ma bre naravno, samo htedoh da slikovito opišem koliko želim da vidim H&H. Pustih posle dužeg vremena Live at Radio City... Edited October 26, 2008 by crusader84 Quote
F4R15 Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Da se i ja u raspravu ukljucim. Naravno Sabbath zadacha svakog nazovimo metalca. Kakvi Judasi, Maideni... Sabbath ftv! Quote
hypnos Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Quote
Recommended Posts