Uruk Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Jedan od mojih najomiljenijih basista... Quote
lemmy sixx Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Dakle,pogledajte ovo!!!Jes' da nema veze sa Sabbathom,ali... http://www.youtube.com/watch?v=ie4sQpQuAHc JEBOTE!!!!!! Quote
Totamealand Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Ja mislim da strava zvuči. Quote
The Trooper Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 (edited) vrh vrh VRH bend! mislim da si malo omanuo, tema o saxonu je malo ispod shalim se malo Dakle,pogledajte ovo!!!Jes' da nema veze sa Sabbathom,ali... http://www.youtube.com/watch?v=ie4sQpQuAHc JEBOTE!!!!!! mozda samo peva na britanskom engleskom... Edited November 23, 2008 by The Trooper Quote
crusader84 Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Auh, 'bem ti sunac. NarkOZa... Quote
The Trooper Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 jel ume neko da mi objasni, sta je Jana Gilana nateralo da snimi Born Again sa Sabbathom? Quote
Totamealand Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ništa, priča se da su se Iommi, Geezer i Gillan napili jedno veče i da prvo što su sutra ujutru saznali je da su potpisali ugovor za snimanje Sabbath albuma dok su tumarali pijani. Quote
The Trooper Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 pa verovatno u su u slicnom stanju i pravili album Quote
Totamealand Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 A kad smo već kod toga, da ja malo oživim temu... Ima li još neko da misli da je Born Again jedan od najboljih Sabbath albuma? Ja ga prosto obožavam, rangirao bih ga odmah posle Master of reality i Heaven and hell. Quote
Angelystor Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Nemam nista protiv albuma, solidan Sabbath rad, ali rangirano sa svim ostalima, u donjem delu liste bi mi bio. Quote
agaston Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Nemam nista protiv albuma, solidan Sabbath rad, ali rangirano sa svim ostalima, u donjem delu liste bi mi bio. Delim tvoje mišljenje. Takodje mislim da SABBATH više nije BLACK, od kako je OZZY left the STAGE!!! Quote
F4R15 Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ozzy je bio najbolji pjevac BS, kakav Dio, kakav Gillan. Quote
Patriarch Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ozzy je bio najbolji pjevac BS, kakav Dio, kakav Gillan. Quote
Bata Trokrilni Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Jeste kurac. Ozzy je realno jedan od najslabijih pevača u heavy metalu. Ne kažem da nije dobar, ali ja sem možda Blaze Bayley-a slabijeg od njega ne mogu naći. Kakvo crno poređenje s Diom, jeste li ludi. Dio je aždaja, taj ko može njegov glas da skine, odmah može za filharmoniju da se prijavi. Ozzy-jeve pesme i ja mogu da pevam bez većih problema. Quote
F4R15 Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Muzika KISS-a ne valja, pa su opet svjetska atrakcija. Ozzy je dosta uradio u stvaranju imidza Sabbatha, a po vokalnim mogucnostima...opet se ja i ti kachimo a Ozzy ima catchy voice Quote
Patriarch Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 svi mi znamo da je Ozzy slab kao pevač, ali albumi koji su snimljeni sa njim, bar po meni, daleko su bolji nego sa drugim pevačima... Quote
F4R15 Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Has he lost his mind?Can he see or is he blind? Quote
Totamealand Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ne kažem da nije dobar, ali ja sem možda Blaze Bayley-a slabijeg od njega ne mogu naći. Blaze? Mora da se šališ. Jesi li ti uopšte slušao njegove albume posle Maidena, a naročito poslednji? Quote
Sandman Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Realno,Dio je najbolji Sabbath pevač,a i jedan od najboljih metal(a i uopšte) vokala. Ozzy odlično pristaje uz tu ranu Sabbath fazu(koja mi je takodje odlična)ali je objektivno nikakav pevač. A kad pominjete Blejza,možda on po nekim standardima nije nikakav pevač,ali meni se dopada kako peva,pogotovo na solo albumima. Muzika KISS-a ne valja, Valja.Evo,upravo ih slušam. Quote
hypnos Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 sinoc sam gledao ozzijev bend zajedno na turneji sa def leppardom,judasima,i maidenima ,to je bilo u njemackoj ne mogu se sjetiti koja godina mozda '81 nisam siguran,i hocu reci kako me odusevljava njegov glas i stvarno je pjevac.mr crowley ! Quote
agaston Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Mr. Crowley je i više nego dobra stvar... Quote
The Trooper Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 A kad smo već kod toga, da ja malo oživim temu... Ima li još neko da misli da je Born Again jedan od najboljih Sabbath albuma? Ja ga prosto obožavam, rangirao bih ga odmah posle Master of reality i Heaven and hell. pa onako, album je dobar, ne smatram ga za najbolji, cak mi je ponekad i antipatican jedino sto me stvarno bas nervira je cover... ali pesma Born Again, je stvarno(doom) prokleto genijalna i vadi prosek albumu samo tako najbolji albumi su za mene Heaven and Hell i Mob Rules Ozzy je bio najbolji pjevac BS, kakav Dio, kakav Gillan. izbacivanjem Ozzija za mene trenutak kada Black Sabbath pocinje da se bavi muzikom ... jeste da imaju mnogo klasicnih pesmica sa Ozijem, ali ipak nisu to pesme nekog prevelikog kvaliteta sve sto je Iommy mogao da iscedi iz Ozzija, to je iscedio, Ozzi bi samo nastavio da koci sazrevanje black sabbatha Quote
Night Prowler Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Meni je Tony Martin omiljeni pevac Black Sabbatha, ali vise volim albume sa Ozzy-em. Quote
Recommended Posts