Huszar Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Jbg meni se gleda Sabbath live. Znam sve, Ozi je hodajuci les, nije to to ali hocu da vidim taj bend uzivo. Konachno sam gledao Ozzyja solo jesenas, i nije hodajuci lesh. Preshao je 60 godina i ko zna koliko alkohola o droge, a josh mrda. Chovek je lud. Skoro ceo koncert je bio mokre glave, a ni nanizhe do pojasanije bio suv . Odma'na pochetku koncerta je nabio glavu u kofu vode. Imao je neki vodeni top (penushava voda) i njim je gadjao i publiku, a i sebe u glavu i pevao takav, kao da ga je neko isterao iz kupatila u sred praja kose. Svakako bih najvishe voleo da vidim Ozzyja u originalnoj Sabbath postavi. A novi album... nisam siguran da im je to pametno, a i neshto ne verujem da ce to uraditi. Mada, one 2 pesme sa Reunion live albuma su mi se svidele onako. Quote
Bata Trokrilni Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Meni nije problem što je Ozzy raspad, čak je bila varijanta da ga vidim, ali solo. Ali novo obnavljanje Sabbatha, pa dokle bre više? Dok je Dio bio živ, Ozzy i Sharon im nisu dali ni da se zovu Black Sabbath, a sad kad je umro, sve je OK, može opet reunion i čak novi album. Ako je jedan Judas Priest shvatio kad je dosta i najavio oproštajnu turneju, toplo preporučujem isto i ovom bendu. Quote
Huszar Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 To shto im nisu dali da koriste Black Sabbath je pitanje brenda i para. Mada mi nije jasno kako su Ozzy i Sharon nosioci prava korishcenja imena kad je Iommy jedini koji nije napushtao Sabbath. Ja bih svejedno voleo da ih vidim uzhivo, jer nece biti josh mnogo prilika za to. Makar me razocharali, ali nekako mislim da se to ne bi dogodilo. Mislim da ako Ozzy mozhe da izdrzhi koncerte uz svo ludiranje i geganje, onda mozhe i ostatak benda. Quote
Sadomator Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Na stranu sve,i ja bih volio da ih gledam sa Ozijem.Dao bih sve bendove uzivo samo za to. 4 Quote
Oddball Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 ali samo prva cetiri kvlt albuma 1 Quote
salebghouse Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 obavezno overite ozijevu autobiografiju, vristao sam od smeha. bar pola dogadjaja je vec poznato iz ranijih intervjua, ali zatvorski i narkomanski momenti su priceless Quote
Grobodan Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 ali samo prva cetiri kvlt albuma Izadji napolje. 2 Quote
Grob Bez Dna Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 najbolji album ikad napravljen. nevezano za zanrove. u muzici. 1 2 Quote
salebghouse Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 ^o, da. ili kad su posmrkali MNOGO koksa na brzinu jer je policija bila pred vratima. ne zbog njih, zacudo Quote
M-16 Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) najbolji album ikad napravljen. nevezano za zanrove. u muzici. Da nisam slušao pa da ti poverujem Edited January 25, 2011 by M-16 Quote
Grobodan Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Svaki Sabbath album je kult. Meni ovih dana bas legao Seventh star. Quote
Grob Bez Dna Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) @em sesnes meni blek sabat bez ozija nije blek sabat. dobri su i dio i martin, al mi nije to to. Edited January 25, 2011 by Grob Bez Dna 3 1 Quote
Huszar Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 @em sesnes meni blek sabat bez ozija nije blek sabat. dobri su i dio i martin, al mi nije to to. Slazhem se 100 % 1 1 Quote
Dead Man Drinking Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Ne opet Mislim da je bolje što je Ozi otišao. Ionako su poslednja dva albuma sa njim bila prosečna. Black Sabbath je dobio najboljeg mogućeg pevača, Ozi drugog najboljeg gitaristu, a mi dva fenomenalna albuma. Quote
lemmy sixx Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 @em sesnes meni blek sabat bez ozija nije blek sabat. dobri su i dio i martin, al mi nije to to. Slazem se.Iako,ne zalim toliko za Ozijevim odlaskom,posto se meni licno njegovi albumi mnogo vise svidjaju od celog Black Sabbath opusa. Quote
Sadomator Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Heaven And Hell je klasik,ali nije to to.Nije to Sabbath koji je postavio temelje i objasnio neke stvari.Danas nema ni jednog tradicionalnog,stoner doom benda koji nema Sabbatha u sebi,jednostavno nemoguce.Master Of Reality je album daleko ispred svog vremena.Dovoljno je poslusati solazu sa Lord Of This Worlda,i skontati da su ljudi svirali jebeni doom metal,u vrijeme kad nije postojala etiketa doom,a bome ni metal 1 Quote
Zoidberg Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Posle tone reuniona beznacajnih bendova, konacno pravi reunion Quote
Oddball Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Izadji napolje. ok, prvih sest albuma Quote
Huszar Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Ozzyjeva autobiografija. http://www.mediafire.com/?g5p47rzl0aco2ke Quote
Totamealand Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Plusčina za Sabotage, jedan od mojih omiljenih. Quote
metal guru Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Ipak je tu Symptom of the Universe, Megalomania, The Writ Mada je meni licno Vol. 4 omiljen Quote
Bata Trokrilni Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Posle tone reuniona beznacajnih bendova, konacno pravi reunion Od svih reuniona koje znam da su napravljeni u novije vreme, ne znam ni za jedan beznačajan bend. Možda nisam dovoljno obavešten? Quote
Recommended Posts