Huszar Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 E ne znam to stvarno, kažu da je to bio bootleg "Paranoid at Reading" ako ti znači šta. Mislio sam na zvanichno izdanje. Znam da je bio neki bootleg, ali je bio dosta losh, ako se dobro secam. Quote
AstralliS Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Kako god, Gillan je pokidao na tom live-u. Quote
Лука Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 (edited) Baš juče skinuo taj remaster, Disturbing the Priest, fakjea, nije loš taj Born Again, bolji od onih Tyr i Eternal Idola. Edited June 2, 2011 by Лука 2 2 Quote
heavyervin Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Ne znam s cim sta uporedjujes, Disturbing je dobrar takav kakav je a nije bolji od Born Again, po mom ukusu, i sve u originalnom snimku. Prezirem remake i remaster kurac palac 1 1 Quote
heavybeatin`heart Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Tyr je vrhunski album!!! poslusaj jos koji put!!!! Quote
Divlji Tigar Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 "The Eternal Idol", "Headless Cross" i "Tyr" su najbolji albumi grupe. Quote
heavyervin Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 (edited) Ako neko nije razumeo, hteo sam da kazem da je Born Again pesma bolja od Disturbing the Priest pesme. A ne uporedjujem Ozzy eru sa Dio-Martin erom, ko ni sa Hughes ili Gillan, svi su dobri, nema losih, samo slabijih albuma Edited June 2, 2011 by heavyervin Quote
Night Prowler Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 WHOCARES - Out Of My Mind Lineup: Ian Gillan - Vocals Tony Iommi - Guitar Mikko "Linde" Lindström - Guitar Jason Newsted - Bass Nicko McBrain - Drums Jon Lord - Keyboards WHOCARES - Holy Water Lineup: Ian Gillan - Vocals Tony Iommi - Guitar Steve Morris - Guitar Michael Lee Jackson - Guitar Rodney Appleby - Bass Randy Clarke - Drums Jesse O'Brien - Organ Ara Gevorgyan - Duduk & Keyboards Arshak Sahakyan - Duduk Solo Do jaja su obe pesme, bilo bi kul da urade ceo album. Quote
Night Prowler Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Nisam ni gledao, sta ce tema za projekat sa 2 pesme... Quote
Huszar Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 WHOCARES - Out Of My Mind Lineup: Ian Gillan - Vocals Tony Iommi - Guitar Mikko "Linde" Lindström - Guitar Jason Newsted - Bass Nicko McBrain - Drums Jon Lord - Keyboards WHOCARES - Holy Water Lineup: Ian Gillan - Vocals Tony Iommi - Guitar Steve Morris - Guitar Michael Lee Jackson - Guitar Rodney Appleby - Bass Randy Clarke - Drums Jesse O'Brien - Organ Ara Gevorgyan - Duduk & Keyboards Arshak Sahakyan - Duduk Solo Do jaja su obe pesme, bilo bi kul da urade ceo album. Skupili se i snimili ovo iz zabave? Quote
Night Prowler Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Nesto humanitarno za Jermeniju. Valjda pare od prodaje idu za neku muzicku skolu tamo... Quote
Night Prowler Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 Iskreno...da ih vidim pre nego sto pomru, ali bih vise voleo da je reunion sa Tony Martinom ili Gillanom...Mislim da ce muzika na novom albumu biti super, ali ce Ozzy da je usere sa vokalima. Quote
Grobodan Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 Ma koga briga za novi album... turneja neka da svrati u okruženje i Bog da me vidi. Quote
Night Prowler Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 Pa svirali bi pesme sa njega, ne bih da budu sranje... Ali bih naravno voleo da ih ni ne snimaju uopste, nema svrhe. Quote
Lunar Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 (edited) Novi album nije potreban!!! Ali ovaj reunion, samo da ih uhvatim i milina. Edited August 15, 2011 by Lunar Quote
Grob Bez Dna Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 (edited) da ih uhvatis? Edited August 15, 2011 by Grob Bez Dna Quote
Lunar Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 (edited) Da dok su u prolazu da ih uhvatim uživo. Ne vidim svrhu mog odgovaranja na tvoj post, ali ajde... Edited August 15, 2011 by Lunar 1 1 Quote
Geralt of Rivia Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 Samo reunion, novi album je potpuno nepotreban. Quote
Dead Man Drinking Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 (edited) Tony Martin више не може добро да пева, а оно са Gillanom им није требало ни 83, али 'ајде. Ози је у овом тренутку једини могући избор. Али неће ово да изађе на добро. Ни турнеја, ни нови албум, ако га буде било. Душу сам хтео да продам 2005. иако је 100 марака било довољно. И даље ми је то најдражи концерт, и поново бих урадио исто, али објективно - нису више толико добри. Јурићу их опет, то ми је омиљени бенд, али знам да више не могу да направе концерт као што то још увек раде Alice Cooper или Judas Priest Edited August 16, 2011 by Dead Man Drinking 1 Quote
Totamealand Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 I ja kažem, samo nek svrate u okruženje, to se ne propušta. Quote
Night Prowler Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Rekao Rob Halford da bi voleo da kada Judasi zavrse ovu turneju, bude turneja Maiden/Priest/Sabbath/Zeppelin. Sada to i nije tako daleko od istine. Quote
Talvi Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Iommi potvrdio: oficijalno je. Aha, a potvrdio je i da će album da snimaju pa izdaju dogodine. Quote
Recommended Posts