metal guru Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Black Sabbath u Beogradu "Ponovo okupljeni velikani žestokog rok i hevimetal zvuka „Black Sabbath“ ovog leta jedini nastup u regionu imaće upravo u Beogradu, saznaje “Blic”. Bend predvođen Ozijem Ozbornom koncert će imati narednog leta u sklopu svoje velike svetske turneje." Suvisno je reci da sam jos u soku, neverici... Quote
Guest Aleksa Sabbath Nikolic Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Koja vam je njihova najbolja pesma?? A album?? A pevac?? Jako je tesko reci koja je najbolja pesma jer sabbath nema losu pesmu a i albumi su svi jako dobri osim technical ecstacy koji meni licno ne pase...... Pevac je ubedljivo OZZY!!!!!!!!!!!! e ljudi , moze neko da mi kaze kad da ocekujem prodaju karata jer bice sranje za karte ..... Quote
Svart Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Jako je tesko reci koja je najbolja pesma jer sabbath nema losu pesmu a i albumi su svi jako dobri osim technical ecstacy koji meni licno ne pase...... Pevac je ubedljivo OZZY!!!!!!!!!!!! e ljudi , moze neko da mi kaze kad da ocekujem prodaju karata jer bice sranje za karte ..... Kad objave datum i mesto koncerta. Uskoro.. Quote
temper Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Potvrđeni datumi: maj 2012. 18 - Moskva, Rusija (Olimpiski) 20 - St. Petersburg, Rusija (New Arena) 23 - Helsinki, Finska(Hartwall Arena) 25 - Stockholm, Švedska (Stadium) 29 - Bergen, Norveška (Bergen Calling Festival) 31 - Oslo, Norveška (Spektrum) jun 2012. 02 - Malmo, Švedska (Malmo Stadium) 04 - Dortmund, Njemačka (Westfalenhalle) 10 - Donnington, Engleska (Download Festival) 12 - Rotterdam, Holandija (Ahoy) 15 - Bilbao, Španija (Azkena Rock Festival) 17 - Nantes, Francuska (Hellfest Festival) 19 - Pariz, Francuska (Bercy) 22 - Dessel, Belgija (Graspop Metal Meeting) 24 - Milano, Italija (Gods of Metal Festival) Mi smo valjda posle na redu Quote
BLAGOJE Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 kad bi kako moglo da se izbjegne da budu na egzitu to bi bilo sjajno 1 Quote
Grobodan Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Pa i neće, rekoše neki otvoren prostor, na JNA sto posto. Quote
Grob Bez Dna Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 (edited) naravno partizanov stadion. najbolji sa najboljima. i spanulis jos da svrati. Edited November 22, 2011 by Grob Bez Dna Quote
BLAGOJE Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 pa i egzit je na otvorenom,meni su ti termini nesto mnogo blizu tako da sam pesimistican,moracu zbog sabata da istrpim kilotone nadrogiranih mamlaza i decibele i decibele uzasne "muzike".i kako je sve skupo u krv,moguce je da sva ta eskurzija ispadne skuplja od slice u npr madjariji.sracunacu,ako bude tako mozda i zapalim za madjariju. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Ne verujem u ovaj koncert do dana pred isti... Quote
Demon Seed Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 @Blagoje: ne verujem da ce madjarija da ti ispadne jeftinija od exita... Quote
BLAGOJE Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 u svakom slucaju ne ispdne me ni mnogo jeftinije a kad uzmemo u obzir da bih tako izbjegao onaj prasarnik a otisao i vidio bih nesto plus kao covjek odgledao sabate sva ideja mi je mnogo primamljivija. Quote
BLAGOJE Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 nagadjas ili imas neku informaciju? Quote
Svart Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 (edited) Ne nagadjam, Avalon organizuje koncert, kao i Maidene i Judas Priest. Oni nemaju veze sa Exitom. Edited November 23, 2011 by Svart 1 Quote
Srlandand Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Kakav crni EXIT, jedino da se ne poklapa s njime, to bi bilo bezveze. Ne bi me cudilo da na Uscu bude koncert, posto ce beogradski izgleda biti za nas i celu okolinu, sto znaci- Bugare, Rumune, Madjare, Hrvate, Bosance, Makedonce itd, ima da bude sigurno pola ljudi iz inostranstva u publici. Quote
BLAGOJE Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 ako,ako,iz vasih u usi cije god bi trebalo. Quote
heavyervin Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Samo da nije exit i sve je u redu, mada ako se mora i nije tesko Quote
..charlie.. Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 kakav vas je exit spopao... koncert organizuje avalon, exit sa tim nema nista... kakve veze ima sto je u junu/julu? kad su judasi bili? Na kraju, cak i u novinama pise "Black Sabbath u Beogradu!", pa ako im je informacija tacna, tacna je za Bg... Quote
Xibir Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Ovo se ne sme propustiti, once in a lifetime chance Quote
metallicus Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Stigla dojava iz Vojvodine da će koncerta biti.Isti izvor rekao mi je da dolaze Judasi i Kreator.Na kraju odgledasmo oba benda u Srbiji. Quote
crusader84 Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Ja uz'o kartu za koncert u Stokholmu, pise da je pocetak koncerta u 18:30 (ulaz u 17), sto je poprilicno rano a Svedjani su dosta tacni sa tim satnicama, kontam da i to znaci nesto. Da svira samo Sabbath sa jednom "manjom" predgrupom, ne verujem da bi pocetak bio pre 20h. Quote
heavyervin Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Treci put Sabbath! \m/ I to ovaj put na domacem terenu. Mojoj sreci nema kraja... 1 Quote
Et in Arcadia Ego Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 (edited) http://www.facebook.com/event.php?eid=207212036023373 Thursday, 28 June 2012, Ušće Počnimo sa izlivima neobuzdane histerije...sad! PS: Takođe i na blacksabbath.com Edited November 28, 2011 by Et in Arcadia Ego Quote
Recommended Posts