lemmy sixx Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 To bi bilo zaista lepo...cetiri oca na jednom mestu,radeci na novim pesmama,ostavljajuci jebenu pustos za sobom.Ali samo sa Ozzy-em,niko drugi. Ocevi su ocevi! Quote
lemmy sixx Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 hvala na napushavanju Ti to smatras napusavanjem?Tvoj problem. Quote
-Abraxas- Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 CHILDREN OF THE SEA JE SJAJNA PESMA1A I DIO MI JE BOLJI BIO OD OZZYA.sinoc su imali koncert u dortmundu Quote
lemmy sixx Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Objektivno,Dio je kalitetniji pevac od Ozzy-a.Ali Ozzy ima jebeno jedinstven glas,i neverovatnu harizmu.Jedini Black Sabbath je onaj sa Ozzy-em.Sve posle toga vise nije bilo to. Quote
*nitro* Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 apsolutno se slazem sa prethodnim postom Quote
Prinzessin Tinea Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Objektivno,Dio je kalitetniji pevac od Ozzy-a.Ali Ozzy ima jebeno jedinstven glas,i neverovatnu harizmu.Jedini Black Sabbath je onaj sa Ozzy-em.Sve posle toga vise nije bilo to. u pravu si, isto ti je i za Deep purple, mada ja se lozim i na Coverdala ali obrati paznju na album Dehumanizer iz 1992. meni je to jedan od najjacih albuma gde ne peva Ozzy i stvarno su pesme kul! Ne mora da znaci nista populacija, jbt Ozzy je doveo Sabbathe na onaj nivo na kom su bili tada, ali Dio je napravio kvalitetnije albume i pesme Behind the lies you will see The master of insanity Under the mask there will be The master of insanity Quote
Nixx Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Od kad se Dio pojavio u bendu, textovi su krenuli putem "Dragons and kings". Ne mogu se oteti utisku da je to onda postao Diov bend. Quote
Prinzessin Tinea Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 nemas pojma... nista se nije promenilo, textovi su skroz normalni i Ozzy je imao dosta reci "God"... Quote
Nixx Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Neon Kights Cry out to legions of the brave... ...Circles and rings, dragons and kings Weaving a charm and a spell Blessed by the night, holy and bright Called by the toll of the bell Lady Evil There's a place just south of Witches' Valley Where they say the wind won't blow And they only speak in whispers of her name There's a lady they say who feeds the darkness It eats right from her hand With a crying shout she'll search you out And freeze you where you stand... Lady Evil, evil She's a magical, mystical woman... Falling off the Edge of the World I should be at the table round A servant of the crown The keeper of the sign To sparkle and to shine ---------------------- Evo ti pa citaj, ako ne osetis neki element epike u ovom... Ima jos dosta elemenata koje me sad stvarno mrzi da navodim. Quote
blondie Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ozzy ne moze da stoji na bini duze od 5 min Quote
Ozziris Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Pa ne bi bas rekao da je tako...imam na kaseti Live in budokan...covek se bas iscimao na bini...samo sam cekao da padne i da odeljenje za reanimaciju dotrci na binu! Quote
blondie Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 na celu sa sharon!! ok zezamo se malo.. ali slazem se s lemmyijem da je ozi taj koji ima harizmu i zna znanje. sabbath s diom nije sabbath. Quote
Ozziris Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) Sto li se ona ne izvrne majke joj ga!!! ona ih je i rastrurila! Edited June 11, 2005 by Ozziris Quote
Jaymz Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 E Blodnie, to sto kazes, ja sam se plasio da zbog Ozzya nece ni biti turneje ali cuo sam se sa Davidom danas i kaze da je proverio i da definitivno idemo u Sofiju... Uf jos samo 12 dana i onda BLACK SABBATH LIVE!!!! Quote
Ivan_Creed Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Postoji negde na Ozijevom sajtu valjda obavestenje da svaki koncert moze biti otkazan zbog Ozijevog zdravstvenog stanja. Nista se ne zna do pocetka samog koncerta. Quote
Prinzessin Tinea Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 @Antichrist Superstar- uuu...mnooogo mi je razlika... bre nemas pojma Quote
Nixx Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 CCC...sve sto vidim je da nemas argumenata, a sad vidim i s kim se jaaa raspravljam , imam pametnija posla. Quote
blondie Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 E Blodnie, to sto kazes, ja sam se plasio da zbog Ozzya nece ni biti turneje ali cuo sam se sa Davidom danas i kaze da je proverio i da definitivno idemo u Sofiju... Uf jos samo 12 dana i onda BLACK SABBATH LIVE!!!! sljedeci tvoj avatar - Jaymz i Ozzy sa sve srecnim facama Quote
Jaymz Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 E pa toliki ludak vec nisam Meni ove 4 slike dosta za ceo zivot pa makar bio i Ozzy u pitanju... A posebna prica sto do kraja zivota necu menjati avatar (osim ako ga "ne sretnem" jos koji put pa imam noviju sliku) Quote
blondie Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 koja si ti faca........... to se zove iskrenost! Jaymz, kroz koju deceniju..... trazi slova po tastaturi i chuchi na yumetalu rekoh hailu: ponesite neki aparat na svirku i sibnite slike! Quote
Jaymz Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Pazi kad SUTRA ujutru kupujem digitalca a jedan od razloga za to je... cik pogodi! Quote
lemmy sixx Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 @Antichrist Superstar- uuu...mnooogo mi je razlika... bre nemas pojma Slazem se sa Antichristom,a ti ili si nepismena ili gluva. Quote
blondie Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 ili oboje ajde ljudi bez vrijedjanja, ali antichrist jeste u pravu.. otislo je dosta u zmajeve i bajke. Quote
lemmy sixx Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 "Neon knights"...sta vise reci. Ozzy je kralj. Quote
Recommended Posts