Holy Diver Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Dehumanizer je po mom mishljenu najbolji. Quote
Agarth Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 E, jok! ''Volu me četri'' je najbolji! Quote
Angelystor Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Dehumanizer je po mom mishljenu najbolji. I meni je to vremenom postao omiljeni album Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Dehumanizer je po mom mishljenu najbolji. nece moci.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Ko je Tony Iommi debilu Quote
SlaughtererFaca Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Metal... Genijalno zamisljena ideja! Genijalno ostvarena... Ali ideja koja ce genijalno unistiti tvoj i svaciji zivot ukoliko dozvolis da se usadi u tvoje uho! Strastveno sam slusao metal i hard rok (Metallica is the best), ali shvatio sam da zivot koji sam ziveo nije bio moj izbor. Stvarali su ga rifovi, melodije a po najvise tesktovi pesama (pa i oni cije znacenje mozes razumeti ukoliko pesme odslusas u nazad ili si pod dejstvom droga)... Muzika treba da budi pozitivne emocije u coveku, a ne one koje motivisu na zlodela, agresivnost i nasilje! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Vazi brate, aj sad idi kuci... Po meni su najbolji Vol.4 i Paranoid. Na trecem mestu je Sabotage Quote
Hail Metal Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 . Meni su omiljene N.I.B., Paranoid, Sweet Leaf, A National Acrobat, Sabbra Cadabra, Electric Funeral i Hole In the Sky dobar izbor samo bih ja tu dodao jos i Into The Void,Lord of this world,S.Bloody sabbath,Magalomania,writ...tj sve sa prvih 6 albuma Svi koji kazu da je sabbath bolji u periodu sa Diom nego sa Ozzyjem nemaju pojma Quote
Hail Metal Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 vesti sa Ozzyjevog sajta The original lineup of BLACK SABBATH has confirmed their appearance at the 2005 edition of the Roskilde Festival, set to take place June 30-July 3 in Roskilde, Denmark. Also scheduled to perform at the festival are AUDIOSLAVE and GREEN DAY, among others. Quote
greeter of the rising sun Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 ja sam na strani dia...volim ozzija, ali covek stvarno nije za pevanje...ozzija ne mozes da ne volis sto se tice pesama, ne bih da ponavljam neke gore vec navedene.mislim da se ljubitelji sabbatha uglavnom slazu oko istih pesama. Quote
Holy Diver Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 vesti sa Ozzyjevog sajta The original lineup of BLACK SABBATH has confirmed their appearance at the 2005 edition of the Roskilde Festival, set to take place June 30-July 3 in Roskilde, Denmark. Also scheduled to perform at the festival are AUDIOSLAVE and GREEN DAY, among others. Na to ne bih ishao ni da mi plate! Volim ja ozzy-ja, ali sad ga ne bih slushao uzivo jer zvuchi, pa malo je reci uzasno Mislim verovatno ste slushali Reunion pa recite sami... Dehumanizer jeste najbolji Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Metal... Genijalno zamisljena ideja! Genijalno ostvarena... Ali ideja koja ce genijalno unistiti tvoj i svaciji zivot ukoliko dozvolis da se usadi u tvoje uho! Strastveno sam slusao metal i hard rok (Metallica is the best), ali shvatio sam da zivot koji sam ziveo nije bio moj izbor. Stvarali su ga rifovi, melodije a po najvise tesktovi pesama (pa i oni cije znacenje mozes razumeti ukoliko pesme odslusas u nazad ili si pod dejstvom droga)... Muzika treba da budi pozitivne emocije u coveku, a ne one koje motivisu na zlodela, agresivnost i nasilje! aj' ne smaraj da te ne izbacim iz benda.... to se odnosi na black i mozda death metal, generalno metal nema nikakvu 'zLu' ideju u svom korenu, vremenom je to izvrnuto, a nemoj me zajebavati za to slusanje unazad.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ja ne znam za tebe, al' ja nemam obicaj da pustam pesme unazad, da to volim slusao bih death metal, tamo svuda zvucce pesme k'o da su pustene unazad.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Jel' se on to zajebava? bosanac, ne smaraj, nego shalji neke kurve da pridodamo kolekciji.... Quote
Vlaja Buraz Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ja ne znam za tebe, al' ja nemam obicaj da pustam pesme unazad, da to volim slusao bih death metal, tamo svuda zvucce pesme k'o da su pustene unazad.... Jes' ti to nešto zap'o u emocije? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ma jOk up'o si k'o kurac u podmazanu bulju, usred interne zajebancije al' slobodno join in.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ma slobodno.... Quote
SlaughtererFaca Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ko koga? Ja cu ostati po strani ovaj put ovije dana imam nesto manje talasne duzine zbog hladnoce Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Vazi brate, aj sad idi kuci... Sjajna recenica Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ja cu ostati po strani ovaj put ovije dana imam nesto manje talasne duzine zbog hladnoce a jes' hladno.... Quote
Recommended Posts