AC/DC Posted July 25, 2002 Report Posted July 25, 2002 Posle Ozzy-a Sabbathi i nisu vise bili Sabbathi (isto se moze reci i za Judas Priest, pomalo i AC/DC)... Najbolje stvari su iz vremena dok je on bio clan grupe... Izdvojio bih albume Black sabbath, Paranoid, Sabotage i Sabbath bloody sabbath. SVE pesme sa navedenih albuma su strava. Hteli mi to ili ne, svi veliki bendovi se vrte oko jednog (eventualno dva) coveka. Tako ni novi "Guns"-i nisu nista bez Slasha (makoliko neupuceni smatrali da je vodja Gunsa Axl). Pogledajte i (sadanadohvatrukenam) Motorhead ... Quote
Jaymz Posted July 26, 2002 Report Posted July 26, 2002 Pesma... Mozda Fluff? Jako tesko pitanje... Evo nekoliko: Sweet Leaf, Tommorow's Dream, A National Acrobat, pa kako da ne kazem i Iron Man, Paranoid i HIMNA Nativity In Black!!! Album... Tu vec nisam u tolikoj dilemi. Najvise mi prija Black Sabbath Vol. 4 Pevac... Pa kako da kazem, Sabbathi bez Ozzya bas i nisu Sabbathi tako da... Quote
Hail Metal Posted July 26, 2002 Report Posted July 26, 2002 OD prvih sest albuma jako je tesko odluciti se koji je bolji,a naravno i Hedless Cross,Cross Purposes,i jos poneki kasniji.Saglasan sam sa tobom Quote
Srki Posted July 27, 2002 Author Report Posted July 27, 2002 Boze na cemu li sam ja bio kada sam napisao prvi odgovor na svoju temu!?! Pevac: R.J. DIO Album: Heaven & Hell Pesma: ne mogu da se odlucim Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 17, 2002 Report Posted August 17, 2002 PA ovako najbolji album po meni je PARANOID. Najbolji pevac Ozzy i Dio. Najbolja pesma:Sign Of The Cross,Heaven&Hell,Iron MAn,Paranoid, i dr. Quote
fighter Posted August 19, 2002 Report Posted August 19, 2002 pjevac: Dio pjesma i album: Heaven & Hell Quote
Eurinoma Posted August 19, 2002 Report Posted August 19, 2002 Pesma: Paranoid, Iron Man, Children Of The Sea Album:Paranoid Pevac:Ozzy Quote
Pagan Saviour Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Pesma-Paranoid,Electric Funeral,Iron Man,Sabbath blodie Sabbath Album-Paranoid,Mob Rules, Pevac-OZZY i Dio Quote
RNA Posted April 28, 2003 Report Posted April 28, 2003 i Sabotage naravno Gde nađe taj omot od Tarkusa? Quote
Hail Metal Posted April 29, 2003 Report Posted April 29, 2003 pa imam na jednom cd,verovatno ima na sajtu Emerson,Lake & Palmera. Odlicna pesma,progresiv rock Quote
Calacronianno Posted April 29, 2003 Report Posted April 29, 2003 Paranoid Paranoid Ozzy (naravno) Quote
Nixx Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Za najbolji album Black Sabbath-a se ne mogu odluciti jer su prvih 6 odlicni. Iako je Dio odlicna zamena za Ozzy-a,Sabbath bez Ozzy-a vise nije Sabbath.Omiljena pesma Black Sabbatha:Symptom Of The Universe Quote
Mr.Torture Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 Pesma: Sabbath Bloody Sabbath (ujedno i prva pesma koju sam cuo od sabata) mi je omiljena, a pored nje Paranoid, NIB, Iron Man, Symptom.. Album: Pa ... Paranoid je najbolji definitivno ali tu je i vol 4 Pevac: Ozzy Quote
Kai Hansen Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 Come to me u Paranoid to visit the Black Sabbath. Dont try to Sabotage cuz they Never say die.So just stay home listen to Vol.4 and see the Sabbath Bloody Sabbath cuz Mob Rules and HEAVEN AND HELL WILL NEVER MEAT! Quote
Grim Reaper Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Dobar je i Ronnie James Dio ..........iako je Ozzy bolji a pesmice Paranoid ,The Wizard,Symptom of the Universe....sto je posle obradila, Sepultura i sjajno je obradila.........Rat Salad,Meglomania.......i ne dirajte Ozzy-ja da ne bijem......... Quote
RNA Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Nije smešno. Tako se zove jedan američki Black Sabbath cover bend koji je svirao na nekoliko Black Sabbath tribute albuma. Quote
Kai Hansen Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 Ma smesno mi je ime benda Slack Babbath, a inace BLACK SABBATH RULZZZZZZ! Quote
Ludi Burekdzija Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 Nije smešno. Tako se zove jedan američki Black Sabbath cover bend koji je svirao na nekoliko Black Sabbath tribute albuma. U pravu si za Slack Babbath,ali nije smesno,ma daj!ali dobro! Sustina je d su Sabbathi bogovi i osnivaci mnogih metal pravaca i ujedno i metala!Nijedan njihov album nije los svi su ono zakon! a: Paranoid,Paranoid,Paranoid,Paranoid! Quote
Mr.Torture Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 Oh yeah Paranoid. Niko nikad nece tako genijalan album da napravi Quote
hooker with a penis Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 Prvi albumi su mracni i najvise mi se dopadaju Quote
Kai Hansen Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 Period sa ozzijem i dio je pravi BLACK SABBATH, a posle kako se kome svidja... Quote
Recommended Posts