Helle Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 (edited) I ti nesto pametno da kazes...bilo je i vreme. A jel',pa hvala brate,hvala! A zar nije naj-pogledaj ga uh' mamaaaa! Naj bolji dio kad je pri kraju koncerta-ostao sam (solo performance) pa nasred bine pocHeo da svira jao'oooooooooo kako je samo dobar,koje umijece, lik je legenda! Edited May 4, 2005 by Hellenoranotos Quote
Hail Metal Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 A jeli ljudi jal istina da su predgrpe Velvet Revolver & Black Label Society??? mislim da Velvet revolver nece svirati,Zakk hoce Quote
Zakk Fade To Black Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 A zar nije naj-pogledaj ga uh' mamaaaa! Naj bolji dio kad je pri kraju koncerta-ostao sam (solo performance) pa nasred bine pocHeo da svira jao'oooooooooo kako je samo dobar,koje umijece, lik je legenda! Quote
Sabbath_Priest Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Zna li neko da li ce Sabbath snimiti novi album?? Quote
Sabbath_Priest Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 (edited) ANYBODY??? Edited May 8, 2005 by Sabbath_Priest Quote
Hail Metal Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 bilo je reci prosle godine da ce snimiti ove,ali neverujem,nista nisam cuo u vezi toga Quote
Demonizer Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 a na jednom od njih cu biti i ja :rockdevil:bicemo svi valjda Quote
Hail Metal Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 mi cemo biti,samo da ovi birmingemski starci izdrze josh malo Quote
Demonizer Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 mi cemo biti,samo da ovi birmingemski starci izdrze josh malo ne brini se izdrace...valjda Quote
Sabbath_Priest Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 mi cemo biti,samo da ovi birmingemski starci izdrze josh malo STARCI???????????????????? Je l' neko video Iommi-jevu ribu? Ako moze nju da kreshe, onda ce ziveti jos 100 godina!!!!!!!!! JEDVA CEKAM 23/06 Ko ne ide, MAGARAC!!! Quote
acanikolic Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Jebem ti zivot bas u dane ispitnog roka!!! Quote
Sabbath_Priest Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) LJUDI!!!!!! Imam ispit 22-og pa 25-og !!!!!!!! I sad kao sreca ne postoji !!!!!! MA DAJJJJJJJJ Edited May 12, 2005 by Sabbath_Priest Quote
lemmy sixx Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 LJUDI!!!!!! Imam ispit 22-og pa 25-og !!!!!!!! I sad kao sreca ne postoji !!!!!! MA DAJJJJJJJJ Jebali vas ispiti,ko da ne mozete propustiti jedan jebeni ispit zbog omiljenog benda. Quote
lemmy sixx Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Inace,ako ste citali novi Metal Hammer,mogli ste primetiti da je Iommy rekao da je novi album u planu,da imaju 7 gotovih pesma od kojih su 5 odlicne a 2 sranje,i da ce album biti snimljen sigurno i ti u originalnoj postavi. Quote
Sabbath_Priest Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Inace,ako ste citali novi Metal Hammer,mogli ste primetiti da je Iommy rekao da je novi album u planu,da imaju 7 gotovih pesma od kojih su 5 odlicne a 2 sranje,i da ce album biti snimljen sigurno i ti u originalnoj postavi. U PRAVU SI!!!! JEBALI NAS ISPITI A TO STO METAL HAMMER PISE MOZES OKACITI MACKU O REP Quote
lemmy sixx Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Pa momak,pre cu verovati metal hammer-u nego nekom underground fanzinu. Da li ce se to desiti neznam,ali tako je Iommy rekao.Jebem li ga. Quote
Sabbath_Priest Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Pa momak,pre cu verovati metal hammer-u nego nekom underground fanzinu. Da li ce se to desiti neznam,ali tako je Iommy rekao.Jebem li ga. Slushaj!!! Ja to nisam rekao zbog toga sto smatram da jedino ja pricam aksiome o novom Sabbath albumu, nego zato sto je taj shit iz metal hammera datira od jeseni prosle godine.u medjuvremenu se mnogo toga izdesavalo, pa moje tvrdnje poticu iz toga sto sam se informisao u skladu sa vremenom i procitao sam mnogo novijih stvari o toj temi pogotovo ovog meseca. znaci nisam underground fanzin, nego pricam ono sto sam procitao hvala na napushavanju Quote
*nitro* Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 jel ide neko iz BGDa u Sofiju? /me goezzz !!! Quote
Hail Metal Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 koliko sam ja obavesten ide oko 50 ljudi iz Beograda,medju njima i 4 nas iz Subotice Quote
Nixx Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Sto se tog albuma Sabbatha tice, svejedno kad je pisalo i gde, ipak, Iommy je to rekao...po nekoj logici vec ako stara postava opet radi turneju zajedno, moguce je da imaju neke ambicije za novim materijalom. Koliko je to moguce, ostaje da se vidi. Bilo bi lepo da od toga bude nesto, s danasnjom produkcijom...pa zamislite samo. Quote
Recommended Posts