Sabbath_Priest Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Pa, čekaj, jel su svirali Neon Knights ili nisu? Ako nadjes verziju pesme Neon Knights koju peva Ozzy ja cu ti prepisati kucu i sve sto imam!!! TOLIKO Quote
Queen of the Damned Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 e šta ti sabbath_priest radiš u ovo doba noći! Quote
Sabbath_Priest Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Stvarno je bilo odlicno. Ne mogu da verujem, ali sada nemam zelju ni da idem na Slayer. Nemam zelju ni da idem na bilo koji koncert vise u zivotu, osim ako ne bude njihov. Stvarno bi bila beda ako ne bi nastavili da sviraju. Nadao sam se da ce Sweet Leaf, Sabbath Bloody Sabbath i Symptom Of The Universe odsvirati skroz. Nadao sam se i da ce biti Lord Of This World i Snowblind. Sleeping Village je bilo dobro, ali ne znam sto su svirali uglavnom sa prva 3 albuma. Da mi je samo jos jednom da odem. Ja definitivno necu na Slayer ili na bilo sta drugo!!!Cekam opet povoljnu priliku da ih ponovo vidim i cujem (npr. sledece godine...). Potpuno su me skenjali!!!Stvarno su THE BEST u svakom pogledu!!! Kad rasformiraju bend necu vise da slusam takvu muziku nego cu da predjem na klasicnu i da se secam ovog (ili mozda jos nekog na koji cu otici) sabbathovog koncerta!!! Quote
Sabbath_Priest Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) e šta ti sabbath_priest radiš u ovo doba noći! Download-ujem nesto pa visim ovde! Ti? Edited June 26, 2005 by Sabbath_Priest Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ja definitivno necu na Slayer ili na bilo sta drugo!!!Cekam opet povoljnu priliku da ih ponovo vidim i cujem (npr. sledece godine...). Potpuno su me skenjali!!!Stvarno su THE BEST u svakom pogledu!!! Kad rasformiraju bend necu vise da slusam takvu muziku nego cu da predjem na klasicnu i da se secam ovog (ili mozda jos nekog na koji cu otici) sabbathovog koncerta!!! Seres krec,pravis malter,i mesas sa soda bikarbonom. Quote
Sabbath_Priest Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Seres krec,pravis malter,i mesas sa soda bikarbonom. bla bla bla!!! ne seri!!! Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Momak,procitaj svoj prethodni post pa ces skontati koliko je to proseravanje. Quote
Sabbath_Priest Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Momak,procitaj svoj prethodni post pa ces skontati koliko je to proseravanje. Dobro ako ti to tako vidis!!!Ja sam stavio taj post da bih opisao kako mi je bilo super i koliko je Sabbath dobar... Ako ti nisi cuo za stilske figure ili slicne stvari, nemoj da dajes komentar na moje postove!!! P.S. Nemoj da se tripujes nisam toliki ludak ali pripazi na davanje komentara OK??? Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 A ako ne pripazim onda ces da me bijes.je li? Quote
Sabbath_Priest Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ma neeee!!! Sta ti je!!! Nismo varvari!!! Stay Cool Quote
blondie Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 joj lemmy.. spamujes svaku dobru temu ovdje Quote
lemmy sixx Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Ma neeee!!! Sta ti je!!! Nismo varvari!!! Stay Cool Imas strava sliku u potpisu. Quote
lemmy sixx Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 joj lemmy.. spamujes svaku dobru temu ovdje To nije spamovanje...odnosilo se na temu. Quote
Angelystor Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Josh chujem "Children Of The GravE" u glavi... Mlogo dobar koncert bio! Quote
Mr. Smarty Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Vid ti malog ...gde si sedeo u busu? Quote
Angelystor Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Jes je...a meni je josh extrastiji video snimak "Black Sabbath"a koji sam captureovao..dodushe posle prelaza se nishta ne vidi...jebiga..ko ce da stoji bre na ono Quote
Queen of the Damned Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 evo upravo odlazim da se ubijem!!! farewell!!! Quote
Angelystor Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 BTW ste provalili WARDa! Metuzalem metala! Al josh bije bolje od 3/4 bubnjara... Quote
Sabbath_Priest Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Imas strava sliku u potpisu. Thanx Je l' ti treba? Quote
Sabbath_Priest Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 BTW ste provalili WARDa! Metuzalem metala! Al josh bije bolje od 3/4 bubnjara... Naravno!!! Zar si sumnjao u njega??? Quote
Angelystor Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Ma ne, nego pohvalih choveka, straiji od mog dede bre A sa druge strane..Ozi izgleda mladje od mog caleta Quote
Recommended Posts