crusader84 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Bez starca nema udarca, kažem ja! ;-) Ko je bio na Hipodromu, video je šta radi Điđi Jankelić! Quote
Sabbath_Priest Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Bez starca nema udarca, kažem ja! ;-) Ko je bio na Hipodromu, video je šta radi Điđi Jankelić! Na hipodrom idu konji a Jankelic sux!!! Quote
Holy Diver Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 E da koncert u bugarskoj je bio stvarno mnogo dobar, samo mi se ne svidja shto je sve to planski uradjeno koliko smo se drali za bis i nishta i nisu svrali SBS Quote
Nixx Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Ono sto ja nisam primetio je bio klavijaturista negde tamo sa strane za koga sam pomislio who gives a fuck... A ako mi je za nesto krivo, mada nemam za sta da se bunim, to je sto nisu svirali Sabbra Cadabra ili A National Acrobat...to bi tako odzvanjalo! Quote
Hail Metal Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 A ako mi je za nesto krivo, mada nemam za sta da se bunim, to je sto nisu svirali Sabbra Cadabra ili A National Acrobat...to bi tako odzvanjalo! Mislim da te pesme nikad nisu ni svirali uzivo,ili vrlo retko,slicno kao sto Metallica retko svira Unforgiven,tako da nisam ocekivao te pesme,ali bilo bi dobro Quote
Jaymz Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 A zar si ZAISTA zeleo nesto posle Children-a? Pa reci da nije genijalan KRAJ: So you children of today are the children of the grave YEAH!!! Quote
Swarthyard Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 (edited) Ljudi sinoc sam ih gledao i jos sebi ne mogu doci! Na ovoj planeti postoji samo jedan pravi i true heavy metal band! Njihovo ime je BLACK SABBATH... A svi ostali takozvani metal bandovi su samo fake! SABBATH su pocetak i kraj, ne ide dalje, mislim to je to!!! HAIL BLACK SABBATH!!! Edited July 8, 2005 by Swarthyard Quote
Distributor of Pain Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ljudi sinoc sam ih gledao i jos sebi ne mogu doci! Na ovoj planeti postoji samo jedan pravi i true heavy metal band! Njihovo ime je BLACK SABBATH... A svi ostali takozvani metal bandovi su samo fake! SABBATH su pocetak i kraj, ne ide dalje, mislim to je to!!! HAIL BLACK SABBATH!!! Slazem se u potpunosti , carevi su, pravi heavy metal band! nego ljudi, jel vi svrstavate Black Sabbath (one prve albume) u Doom Metal? i jel ih smatrate zacetnicima doom-a bas me interesuje! Ja ne bih rekao Quote
WS Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Pre neki dan sam prvi put preslušao Born Again i mogu samo da kažem - never again! Quote
crusader84 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 (edited) Pre neki dan sam prvi put preslušao Born Again i mogu samo da kažem - never again! Ali zato je onaj Born In Hell - Live In Warchester Gillan jebe keve na tom 'certu, više mi se svidja kako je on pevao neke pesme nego Ozzy (što i nije nešto novo ) i Dio (eeeee, toje već nešto )! A treba pomenuti i Iommy-jevo izvođenje Smoke On The Water! Edited July 28, 2005 by crusader84 Quote
Hail Metal Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Gillan jebe keve na tom 'certu, više mi se svidja kako je on pevao neke pesme nego Ozzy (što i nije nešto novo ) i Dio (eeeee, toje već nešto )! Ma Ozzy je car,volim kad zaboravlja tekstove i kad ih menja, Poslusati:Live at Last inace imam jedan koncert Ozzyja,gde je zaboravio citavu strofu Paranoida Quote
dr.lecter Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Ima Perkinsovu bolest pa zaboravlja i djuska malo previse Quote
dudi Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Svaka čast Ozziju ali sada ga već dvojca drze dok peva Čak su morali otkazati i nastup negde u USA na Ozzfestu pa su hedlajneri bili Mejdeni. Dobro što je izdrzao i toliko... pre svakog koncerta primi nekoliko inekcija u kičmu da bi mogao da izdrzi gig, Na turnejama vuku čitavu apoteku za njim . Quote
blondie Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 i umjesto da ostari u krugu prijatelja i normalne porodice, daje s vremena na vrijeme intervjue, i uziva u tim parama.. on se lijeci, i dalje zaradjuje za svoju alavu djecu a zena pravi monstruma od njega. tuga stvarno. bas steta za takvu legendu.. Quote
lemmy sixx Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Ali zato je onaj Born In Hell - Live In Warchester Gillan jebe keve na tom 'certu, više mi se svidja kako je on pevao neke pesme nego Ozzy (što i nije nešto novo ) i Dio (eeeee, toje već nešto )! A treba pomenuti i Iommy-jevo izvođenje Smoke On The Water! Kakav bre Gillan,kakav Dio,kakvi bakraci....svaka njima cast,ali zna se ko je the man...njegovo velicanstvo,Ozzy Osbourne. Quote
Hail Metal Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Svaka čast Ozziju ali sada ga već dvojca drze dok peva da si bio na koncertu u Sofiji drugacije bi pricao,odrzao je javni cas svim mladjim bendovima,ludovao je kao u mladim danima. Quote
Jaymz Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 E da, toliko je ludovao da mi je palo na pamet da je to mozda bio neki lik sa maskom Ozzya Shala mala Quote
Sabbath_Priest Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 s obzirom da je ozzy krajnje psihicki labilan i poremecen lik, tako da njegovo dovljanje i pod stare dane ima opravdanje!!! samo malo zapazanje Quote
Recommended Posts