Jump to content

Recommended Posts

Posted

Blago njemu, ali je Dio 15x veca faca, samo zarad glasa dobrih pesama i muzike i nikakvog drukcijeg eksponiranja. Za njega nikada nisu bili vezani nikakvi skandali i slicne gluposti.

Posted

Pa, reci da nisam u pravu... je li neko nekad cuo neki skandal vezan za Dija, osim sto ga optuzuju da je satanista zbog znaka 'urokljivog oka' i onog 'devil' kad mu se logo okrene naopacke? Toga i cinjenice da je pevao u bugi ili kakvom vec bendu, kog se i sam stidi danas... :)

Posted

Blago njemu, ali je Dio 15x veca faca, samo zarad glasa dobrih pesama i muzike i nikakvog drukcijeg eksponiranja. Za njega nikada nisu bili vezani nikakvi skandali i slicne gluposti.

Niko nije uporedjivao glas Dia i Ozzyja,sto se muzike tice,Ozzy je snimio mnogo bolje albume nego Dio,kako sa Sabbathima tako i solo,a sto se tice skandala,pa ljudi to je rock and roll,sta ima lose u tome.

Ja veoma volim i postujem Dia,ali zna se ko je ko u svetu heavy muzike.

Posted

Niko nije uporedjivao glas Dia i Ozzyja,sto se muzike tice,Ozzy je snimio mnogo bolje albume nego Dio,kako sa Sabbathima tako i solo,a sto se tice skandala,pa ljudi to je rock and roll,sta ima lose u tome.

Ja veoma volim i postujem Dia,ali zna se ko je ko u svetu heavy muzike.

Pogresio si u svakoj bogovetnoj postavic, iz moje tecke gledista. Dio je snimio mnogo bolje albume nego ozi sa kojim god bendom, pa i solo... i tako ce se tacno zno ko je od njih dvojice sta u svetu metala. Ozi je pop zvezda...

Posted

Zapravo, pre je pop deda, nego pop zvezda. Zalosno ga je videti na sta lici u toj emisiji. Dio je za svoje godine ekstremno vitalan, a o glasu da i ne govorim.

Kaze, Diju samo nikako ne mogu da oprostim izjavu iz sredine 80-ih da ne vidi thrash metal (tada) kao buducnost metala i da mu je on doneo vise stete nego koristi.