RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Blago njemu, ali je Dio 15x veca faca, samo zarad glasa dobrih pesama i muzike i nikakvog drukcijeg eksponiranja. Za njega nikada nisu bili vezani nikakvi skandali i slicne gluposti. Quote
DragonHeart Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Blago njemu, ali je Dio 15x veca faca, samo zarad glasa dobrih pesama i muzike i nikakvog drukcijeg eksponiranja. Za njega nikada nisu bili vezani nikakvi skandali i slicne gluposti. Quote
RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Pa, reci da nisam u pravu... je li neko nekad cuo neki skandal vezan za Dija, osim sto ga optuzuju da je satanista zbog znaka 'urokljivog oka' i onog 'devil' kad mu se logo okrene naopacke? Toga i cinjenice da je pevao u bugi ili kakvom vec bendu, kog se i sam stidi danas... Quote
Hail Metal Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Blago njemu, ali je Dio 15x veca faca, samo zarad glasa dobrih pesama i muzike i nikakvog drukcijeg eksponiranja. Za njega nikada nisu bili vezani nikakvi skandali i slicne gluposti. Niko nije uporedjivao glas Dia i Ozzyja,sto se muzike tice,Ozzy je snimio mnogo bolje albume nego Dio,kako sa Sabbathima tako i solo,a sto se tice skandala,pa ljudi to je rock and roll,sta ima lose u tome. Ja veoma volim i postujem Dia,ali zna se ko je ko u svetu heavy muzike. Quote
Dead Man Drinking Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Sada ce RNA da kaze da je Dio Bog, a Ozzy obicna svinja :) Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Da nije bilo Ozzy-ja ne bi postojao Black Sabbath! Meni je on super. Naravno DIO je legenda. Black Sabbath dosta drugacije zvuci sa Dio-m nego sa Ozzy-jem (glasnije ) Black Sabbath je Black Sabbath !!! Quote
DragonHeart Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Da nije bilo Ozzy-ja ne bi postojao Black Sabbath! Da nema Tony Iommi-a, ne bi bilo Black Sabbath-a. Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Da nema Tony Iommi-a, ne bi bilo Black Sabbath-a. Da ali ne i bez Ozzy-ja !! Quote
DragonHeart Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Da ali ne i bez Ozzy-ja !! Valjda znas da je Black Sabbath godinama egzistirao i bez tog supljeglavca. Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Nemoj tako. Nije on supljeglavac. Ali to je valjda sto ga volim Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Nego, sto je? Mrsavi dugokosi blesavi covek Quote
DragonHeart Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Nije mrsav, a dugokos i blesav-jeste Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 huhehehehe jeste mrsav Quote
DragonHeart Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Daj mi tu fotografiju gdje je mrsav, jer ga kao takvog ne znam Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 hahahaha. Ne kazem ja da je on neki od kosti i koze samo kazem da je mrsav ...a ti vidi koju god hoces sliku nemam potrebu da ti ja pokazujem Quote
DragonHeart Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Ono sto vidim, ne poklapa se sa onim sto ti kazes Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Ko zna sta ti vidis Quote
RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Niko nije uporedjivao glas Dia i Ozzyja,sto se muzike tice,Ozzy je snimio mnogo bolje albume nego Dio,kako sa Sabbathima tako i solo,a sto se tice skandala,pa ljudi to je rock and roll,sta ima lose u tome. Ja veoma volim i postujem Dia,ali zna se ko je ko u svetu heavy muzike. Pogresio si u svakoj bogovetnoj postavic, iz moje tecke gledista. Dio je snimio mnogo bolje albume nego ozi sa kojim god bendom, pa i solo... i tako ce se tacno zno ko je od njih dvojice sta u svetu metala. Ozi je pop zvezda... Quote
DragonHeart Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Ozi je pop zvezda... Ovo je prokleto tacno! Quote
RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Zapravo, pre je pop deda, nego pop zvezda. Zalosno ga je videti na sta lici u toj emisiji. Dio je za svoje godine ekstremno vitalan, a o glasu da i ne govorim. Kaze, Diju samo nikako ne mogu da oprostim izjavu iz sredine 80-ih da ne vidi thrash metal (tada) kao buducnost metala i da mu je on doneo vise stete nego koristi. Quote
DragonHeart Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Procitao sam prije dvije godine njegov intervju za http://www.metal-rules.com , gdje je ponovio to za Thrash Metal. Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Kaze, Diju samo nikako ne mogu da oprostim izjavu iz sredine 80-ih da ne vidi thrash metal (tada) kao buducnost metala i da mu je on doneo vise stete nego koristi. Ruzna izjava Quote
Recommended Posts