DragonHeart Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 HEAVEN AND HELL, featuring BLACK SABBATH guitarist Tony Iommi and bassist Geezer Butler, singer RONNIE JAMES DIO, and drummer Vinny Appice (Black Sabbath, DIO), has been announced as the headliner of the Kaliakra Rock Fest, taking place in Kavarna, Bulgaria from June 28th - 30th. Heaven And Hell will headline on June 28th. Quote
Download_manager Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Prvi trash rif Neko kaze da je Children Of The Grave prvi thrash rif. (Master of Reality 1972.) Quote
Angelystor Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 HEAVEN AND HELL, featuring BLACK SABBATH guitarist Tony Iommi and bassist Geezer Butler, singer RONNIE JAMES DIO, and drummer Vinny Appice (Black Sabbath, DIO), has been announced as the headliner of the Kaliakra Rock Fest, taking place in Kavarna, Bulgaria from June 28th - 30th. Heaven And Hell will headline on June 28th. prijatelju..propustio si da kopiras najbitniji deo: The event will take place from June 28 to June 30. Also rumored to appear at the festival is MOTÖRHEAD. HEAVEN AND HELL will play only two concerts on the Balkans — one in Kavarna and another one in the Greek capital of Athens. DAKLE ISPUSILI SMO GA!!!! Ja jos gore..jer mi je ovaj kraj juna termin za prijemni...jaaaaoo...jebem ti sve zivo, mrtvo, pakosno, obradjeno, nedovedeno...glupa zemlja!!!! Quote
Grobodan Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 ne sipaj coveku so na ranu... nego,meni datum mozda i odgovara...razmisliti o ovome...mada,tesko. Quote
Angelystor Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Ne znam koj mi je kurac..al danas sam raspolozen...Suocavanje sa realnoscu je mocna stvar. p.s. valjda ces reci a ne recices Quote
RNA Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Moze i jedno i drugo, znas kako se gradi futur u srpskom. Quote
Angelystor Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Moze? Hah, lep ti se osusi..sad vise i nisam siguran...ide mi se u Bugarsku.. Moze? Hah, lep ti se osusi..sad vise i nisam siguran...ide mi se u Bugarsku.. Quote
Angelystor Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 A low-quality video clip of HEAVEN AND HELL performing the song "After All (The Dead)" at the opening night of the band's world tour Sunday night (March 11) at the Pacific Coliseum in Vancouver, British Columbia, Canada has been posted online at YouTube.com. The group — which is made up of BLACK SABBATH guitarist Tony Iommi and bassist Geezer Butler, singer Ronnie James Dio, and drummer Vinny Appice (BLACK SABBATH, DIO) — played the following songs at the Vancouver gig: 01. E5150 02. After All (The Dead) 03. The Mob Rules 04. Children of The Sea 05. Lady Evil 06. Ear In The Wall 07. I 08. The Sign of The Southern Cross 09. Voodoo 10. The Devil Cried 11. Vinny Appice Solo 12. Computer God 13. Falling Off The Edge of The World 14. Shadow of The Wind 15. Die Young 16. Heaven and Hell --------------------- 17. Neon Knights Check out pictures from the show at Metal-Rules.com. According to several people that attended the concert, Dio announced towards the end of the band's performance that the show would be cut short due to a curfew, resulting in one of the two planned encores — "Lonely is the Word" — getting dropped from the final setlist. link za jutub - http://www.youtube.com/watch?v=14QdWqMqERo metalrulz - http://www.metal-rules.com/bb/viewtopic.ph...903334f79d698fa skinite/gledajte ovaj video sa jutuba...znaci los zvuk..ali Dio..Dio zvuci kao nikad pre jebote!!!! A setlista..prelepa..prosto...predobra...zelim da mi deca budu takva..barem upola lepa kao ova setlista...kuka mi se...moram da gle'm negde ovo... kralj Quote
RNA Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Добра листа, само фали 'Master Of Insanity'! Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Jebiga,meni to nije nikakva lista.Al' bas nikakva.Kvazi Black Sabbath.Zao mi je sto nisam pogledao pravi Black Sabbath,ovo me uopste ne interesuje. Quote
darkonet Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 sviraju Falling of the edge of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omiljena pesma sa Mob rules!!!! samo da izadje neki video pa da se to odmah nabavi!!!!!! Quote
Bata Trokrilni Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Odlična lista, samo ne znam što preskočiše Country Girl? Quote
RNA Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Jebiga,meni to nije nikakva lista.Al' bas nikakva.Kvazi Black Sabbath.Zao mi je sto nisam pogledao pravi Black Sabbath,ovo me uopste ne interesuje. Као што видиш из имена, ово и није Black Sabbath. Да су садржали то име, људи би очекивали да изводе и песме које су правили са Озијем, а овога пута то није случај, па могу лепо да свирају више песама које Дио изворно и пева. Quote
Angelystor Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Jebiga,meni to nije nikakva lista.Al' bas nikakva.Kvazi Black Sabbath.Zao mi je sto nisam pogledao pravi Black Sabbath,ovo me uopste ne interesuje. Nikakva? A sta to fali? Dobro...od ukusa do ukusa..i ja bih voleo da chujem Master Of Insanity...al posle ovih 2 sata mislim da bih zaboravio na tu pesmu...a i na kraju krajeva, ovo nije Black Sabbath..vec Heaven&Hell hehe... Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Pa to ti kazem...meni to nije Black Sabbath...sve posle Ozzy-a za mene nije Sabbath.Sabbath zavrsava sa "Never Say Die".Ima tu dobrih stvari ("Heaven And Hell","Neon Knights","Computer God"),ali na taj koncert definitivno ne bih otisao. Jebiga,nemaju ima Black Sabbath,ali cim je Iommy na bini,to je Sabbath i ocekujes "Into The Void". Quote
Angelystor Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Cuo sam "Into The Void"..sad ocu "Mob Rules" Ma ne mozes tek tako da odbacujes tu muziku...ja potpuno podrzavam ovaj potez, jer zasto da te pesme ne chuje narod uzivo? Kvalitet je prejeben, legendarn albumi bre. A i sam kazes, cim ljudi vide Ajomija na bini ocekuju Sabbath, I, Computer God, Heaven And Hell..su za mene Black Sabbath isto koliko i Sweet Leaf, Snowblind etc... Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Pa ja je ne odbacujem,samo mi se ne svidja.Par pesama i to je to.Ali ako ima ljudi koji to vole,onda je to ok.Ti bi isao zato sto ti se svidja,ja ne zato sto mi se ne svidja...stvar licnog ukusa. Za tebe su te pesme Black Sabbath,za mene nisu.Uporedi "Neon Knights" sa recimo "After Forever" ili "Children Of The Grave".Nema veze sa vezom.To nije onaj pravi Sabbath.Jeste Iommy alfa i omega u bendu,ali ne cini samo on ovaj bend. Quote
Grobodan Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 two-minute, 35-second video clip of HEAVEN AND HELL — the band made up of BLACK SABBATH guitarist Tony Iommi and bassist Geezer Butler, singer Ronnie James Dio, and drummer Vinny Appice (BLACK SABBATH, DIO) — performing the song "Die Young" at the first show of the group's world tour on Sunday, March 11 at the Pacific Coliseum in Vancouver, British Columbia, Canada has been posted online at http://www.youtube.com/watch?v=C5QI__1DS48 dio...jebote bog Quote
Angelystor Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Evo linka za blabber..pa tu imate linkove za 7-8 video sa koncerta od pre par dana.. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=68769 Ja sam se znaci raspametio..Dio peva, pa ne da peva, nego kao da su iskopirali na neki plejbek sve originalne vokalne snimke sa H&H i Mob Rules...znachi chovek ima 60ikusur godina i otkida!!!! Najbolji vokal ikada. Who is Ozzy Osbourne? Ima i nove pesme, Devil Cried je kul, al ova "Ear In The Wall" me je stvarno odusevila! Fini riffovi, ali vokali su strava! Postace klasik pesma : ) Na After All me je 'vatala jeza..pozeleo sam da sam u kompjuteru, heh..children of the sea, 'kvlt', kome se ova pesma ne svidja, taj covek nema dusu i bezosecajno je kopile. Il je gluv. No excuses, no "ukusi su razliciti'. Sign Of The Southern Cross.. zvuci predivno..prosto...hteo sam da zaplacem... Nada umire poslednja!!! Ohhhhhhh-nooo! Here it comes again... ;( p.s. lemmysixx@ Skini brate, barem, "After All", pa mi reci da ovo ne zvuci kao BLACK SABBATH. Quote
Grobodan Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 ma brate,sto ovo nije sabat?po kom kriterijumu?nema ozija?boli me kita.rifovi ko zemlja,bas odvali bubrege,dio je...dio.hocu i ja ovo bre! Quote
RNA Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Пред Мејдене су лепили на бандере најаве за неки фестивал у Грчкој, где ће свирати почетком августа, па ко воли и има пара нек' изволи. Quote
Hail Metal Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 skinuo sam par onih clipova,znacvi extra,Dio je najbolji heavy pevach,jer sviraju u Bugarskoj i kad? Quote
Angelystor Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 NA festivalu koji traje od 28. do 30. juna. Potvrdjen je danas i Motorhead.. Quote
crusader84 Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Odlična lista, samo ne znam što preskočiše Country Girl? To je i mene iznenadilo... Koncerta u Bugarskoj više nema na onom kao ofic. sajtu! Ma hajde mi lepo da spamujemo po mail-u Komune, možda se zajebu pa ih dovedu! Sad kad su ih Makedonci sprcali za Maiden a ni od ZZ Topa izgleda nema ništa, ovo bi moglo da ih izvadi! Quote
Recommended Posts