Angelystor Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ja ovih dana odgledah nekih 3-4 koncerata sabbatha...dio i martin era Znachi nema niste bolje nego Dio kad radi live "Heaven And Hell" pesmu. Jeeeeeeebooteee...... Quote
_powerslave_ Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 sabbathi joj... sta reci.. ujak me zarazio s njima jos kad sam bio klinac pousudio mi je neku best of kompilaciju na kojem su bile pretezno pesme na kojima je ozzy pevao i tako je krenulio. navukao sam se hehe... inace puno mi je bolja i draza ozzy era od ostatka i nju najvise i slusam.. mislim naravno da je tu i heaven and hell i ostali albumi na kojima dio peva, koji su dobri ali meni vise leze ozzyevi... Ma i jedna i druga era su fantasticne, za mene ce Sabbath uvek biti jedan od top 10 bendova svih vremena. Quote
lemmy sixx Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Znachi nema niste bolje nego Dio kad radi live "Heaven And Hell" pesmu. Jeeeeeeebooteee...... Ima bolje.Kada se pojavi Ozzy na bini.I krene "Black Sabbath".I cujes onaj raspukli,jedinstveni glas kako peva:"What is this that stands before me? Figure in black which points at me..." E to je prava stvar. Quote
Angelystor Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Licni dojam. Doduse, jeste da ta pesma vishe lezi sa Ozzyem, za taj feelin' moram priznati. Sa Diom zvuci drugacije, i bolje otpevano, ali prvi album je prvi album. Quote
lemmy sixx Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Licni dojam. Doduse, jeste da ta pesma vishe lezi sa Ozzyem, za taj feelin' moram priznati. Sa Diom zvuci drugacije, i bolje otpevano, ali prvi album je prvi album. Po milioniti put,Dio moze da otpeva milion puta bolje,ali sve stare pesme zvuce mnogo bolje sa Ozzyem zbog njegovog jedinstvenog raspadnutog glasa.To je jebeni Sabbath. Jebiga,moze i Cune Gojkovic mnogo bolje da otpeva Motorhead od Lemmya,ali onda to nije to.Veze sa zivotom nema. Quote
Guest Demether-ka Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 mmmmm... I love Ozzy, but I love Black Sabbath, too! Album: Down to Earth Song: Facing Hell Quote
Night Prowler Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Black Sabbath mi je jedan od omiljenih heavy bendova. Najviše volim period sa Ozzyjem, zatim Martinov, pa na kraju Diov period u bendu...Omiljena pesma mi je Iron Man, a album Sabbath Bloody Sabbath. Quote
_powerslave_ Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ne znam ne mogu nikako da se odlucim koji mi je bolji period, dal sa Ozzyjem ili sa Diom. Quote
Guest Demether-ka Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Meni je bolji period sa Ozzy-em. On ima taaaako dobar glas, da cak zbog toga je i ta muzika postala popularna.... Ozzy the king. LET'S WAKE UP THE DEAD, OH YEAH, IT'S BETTER THAN NEVER YOU NOW, MORE TEARS ARE SHED OH YEAH, I'M PRAYING THAT YOU NEVER NOW, THAT I'M FACING HELL... Quote
lemmy sixx Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 LET'S WAKE UP THE DEAD, OH YEAH, IT'S BETTER THAN NEVER YOU NOW, MORE TEARS ARE SHED OH YEAH, I'M PRAYING THAT YOU NEVER NOW, THAT I'M FACING HELL... Ta pesma je stvarno odlicna...meni najbolja sa "Down To Earth". Quote
Guest Demether-ka Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Ozzy ima novi album: Black Rain 2007, nisam to poslusala, ali stvarno MOOORAAM! Ko ima taj album? Quote
lemmy sixx Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Album je zestoko sranje...totalno razocarenje.Nista neces propustiti ako ga ne cujes. Quote
Guest Demether-ka Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Nije valjda da ce Ozzy...... PRECI NA POP KARIJERU????!!!!!!! Da li je to istina, ako jeste, stvarno ne znam sta cu uraditi sa sobom. :-( Quote
lemmy sixx Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Ma nije...jednostavno,pesme su lose.Ima dve dobre,ostalo je krsh nad krshevima. Quote
_powerslave_ Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Danas sam citao na forumu Dio-a, otprilike ce Heaven & Hell nastaviti sa radom 2008, a mozda cak i snime studijski album mada jos nista nije sigurno, a sto se tice turneje sa Ozzyjem nece je biti tokom 2008 godine. Quote
djuk Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 do jaja, mozda jos uvek ima nade da ih vidimo sa diom. Quote
_powerslave_ Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Pa da postoje izgledne sanse da vidimo Heaven & Hell sledece godine. Quote
djuk Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 ta prica je bila i ove godine, a ja se zajebo pa poverovao, umesto da sam otisao u madjarsku da ih cujem. Quote
_powerslave_ Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Heh svi smo mislili da ce doci ali jbg. sta da se radi, nadam se da cemo to nadoknaditi sledece godine. Quote
Cranium Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Pored svih bendova koje volim Black Sabbath je jedan od najvecih i najzasluznijih sto metal postoji ovakav kakav je!!!!! Quote
almost honest Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 da li je neko cuo da dolazi sabbath sa Diom????? Quote
_powerslave_ Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Cekaj jel ti to nas pitas da li ce doci Heaven & Hell jer si negde cuo ili pitas cisto onako bezveze ? Quote
Recommended Posts