drasticni_taxista Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 ?????????????????????????? Quote
Guest Morbidarius Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 O cemu bre vi boksujete?Znate kad ce da dodju?MALO MORGEN!stoli ih bojko!!!! Quote
Dead Man Drinking Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Дошли би они за паре, као и свако други. А то што немамо пара да их доведемо, то је наш проблем. Quote
mig Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 ala bi bilo do jaja da dodju ali vise bih voleo da dodju sa Ozzy-jem, na neki način mi je bolji od Dia imam jedan snimak od emisije the story of heavy metal tačnije o istoriji metala i prvo pominju sabbath-e i pominju kako je gitarista Tony Iommi otkrio đavoljevu tercu (devil's third) u pesmi black sabbath jel može neko da mi objasni šta je to? BLACK SABBATH ROOOOOOOOOCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Andrija Smith Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Devil's third iliti Tritone je neki "djavolski" zvuk koji stvara tensiju i jezivu atmosferu. Taj zvuk su, koliko ja znam koristili u srednjem veku za prizivanje Djavola. Ukucaj na google "tritone" , ispasce ti gomila podataka Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 c i fis, u pesmi yyz od rusha najupečatljivije Quote
ProgressiveR Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Reših da ostavim post ovde, iako retko kad zalazim u ove delove ... Sabbath su jedan od bendova koje sam prve čuo i koje najduže slušam. Kad sve saberem i oduzmem ... to je valjda oko 12-13 godina Za mene je omiljeni period Sabbatha kada je Tony Martin pevao. Ta tri albuma su mi najomiljnija iz opusa BS, prvenstveno zato što stvarno obožavam Martina (on mi je jedan od 5 naj pevača ikada), a i zato što su pesme nekako više raznovrsne, melodične, šta znam ... Quote
Andrija Smith Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 c i fis, u pesmi yyz od rusha najupečatljivije Uf kakva pesma! Jedan od najboljih instrumentala! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 e pa ono odmah posle morzeove yyz na zvonu - ono pre glavne teme, to je triton, poenta je da treba da zvuči spookey Quote
mig Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Devil's third iliti Tritone je neki "djavolski" zvuk koji stvara tensiju i jezivu atmosferu. Taj zvuk su, koliko ja znam koristili u srednjem veku za prizivanje Djavola. Ukucaj na google "tritone" , ispasce ti gomila podataka ukuco sam na google-u i jebote toliko nisam očekivao linkova thanks Quote
DragonHeart Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Za mene je omiljeni period Sabbatha kada je Tony Martin pevao. Ta tri albuma su mi najomiljnija iz opusa BS, prvenstveno zato što stvarno obožavam Martina (on mi je jedan od 5 naj pevača ikada), a i zato što su pesme nekako više raznovrsne, melodične, šta znam ... Moj co'ek Quote
mig Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 ma brate OZZY je KRALj i više od toga!!!! ja mislim da nema njega da sabbath-a ne bi ni bilo!!! Quote
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 ma brate OZZY je KRALj i više od toga!!!! ja mislim da nema njega da sabbath-a ne bi ni bilo!!! Mislim da si izvalio zeshcu glupost... Quote
mig Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Mislim da si izvalio zeshcu glupost... nisam mislio nikog da vređam ***iga svako ima svoj ukus i mišljenje ne kažem ja da je Dio loš (ne da Bog) ili Tony Quote
Andrija Smith Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Meni je Dio car, jedan od najboljih vokala u Heavy metalu! Quote
mig Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Meni je Dio car, jedan od najboljih vokala u Heavy metalu! kao što sam rekao svako ima svoje mišljenje Quote
Sandman Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 nisam mislio nikog da vređam ***iga svako ima svoj ukus i mišljenje ne kažem ja da je Dio loš (ne da Bog) ili Tony Ja mislim da ni Powerslave ne kaze da je Ozzy losh vec to da bi billo Sabbath i bez Ozzy-ja,jer je Sabbath osnovao Iommi koliko ja znam. Quote
ThePowerhead Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Albumi sa Ozijem i sa Diom imaju dosta različit šmek, lično volim i jedan i drugi period (mada nisam odslušao Dehumanizer-a, jbg nemam), pa čak i Born Again sa Gilanom mi je simpatičan, ali ovi posle... ne znam, kao da im fali karaktera... Quote
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Mislim da me je Sandman u potpunosti razumeo, upravo na to sam mislio ThePowerhead: Preslushaj obavezno Dehumanizera necesh se pokajati, pravi jebeni heavy metal. Edited December 3, 2007 by -powerslave- Quote
DragonHeart Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 ma brate OZZY je KRALj i više od toga!!!! ja mislim da nema njega da sabbath-a ne bi ni bilo!!! Slazem se da je "kralj", jer je odgrizao shishmishu glavu Za ovu drugu konstataciju cu ti reci - ne lupetaj! Quote
mig Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Slazem se da je "kralj", jer je odgrizao shishmishu glavu e jbg, nisam mislio zato to je slučajno uradio (mislio je da je gumeni) http://www.youtube.com/watch?v=G6g4MpUepPM Quote
mig Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ja mislim da ni Powerslave ne kaze da je Ozzy losh vec to da bi billo Sabbath i bez Ozzy-ja,jer je Sabbath osnovao Iommi koliko ja znam. dobro zajebao sam se nisam mislio sabbath-a nego stila muzike tj. heavy metal inače na prvih nekoliko strana teme i drugi ljudi su rekli ovo što sam rekao da bez OZZY-a...bla,...bla... Quote
mig Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 @DragonHeart kad smo već kod otkidanja glava imaš scenu (smešniju) iz filma Little Nicky http://www.youtube.com/watch?v=FMvdZhm06pc...feature=related Quote
Andrijana Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Pesme : Born Again,Computer God,Die Young..... Album : Heaven And Hell Vokal : Ronnie James DIO Quote
_powerslave_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 DIO je definitivno najbolji vokal Sabbatha, ali kad je omiljeni album u pitanju ne mogu da se odluchim...dal Heaven And Hell il Mob Rules. Quote
Recommended Posts