Andrijana Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) Na Mob Rules jedine pesme koje mi se svidjaju su The Sigh Of The Southern Cross i Falling off the edge of the world.... Edited December 26, 2007 by Andrijana Quote
_powerslave_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) Uh... Falling Off The Edge Of The World... kako ta pesma jebe kevu... U sushtini ceo Mob Rules kida... ne razumem shto ti se samo te dve pesme svidjaju ? Edited December 26, 2007 by -powerslave- Quote
Andrijana Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ne znam...samo one.Mnogi vole istoimenu pesmu Mob Rules,ali meni nije nista posebno.... A da Falling off the egde of the world kao sto kazes kida.... Jel zna neko oce li Sabbath doci u BG?Bilo je pricanja o tome... Quote
_powerslave_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Heaven And Hell treba da izdaju sledece godine novi album pa ce biti i turneje sigurno, e sad ako neko bude hteo da ih dovede... u svakom sluchaju ima shanse da ih vidimo live. Quote
Andrijana Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Na 202 su rekli da ce mozda doci,ali nista odredjeno,a jedan ortak mi kaze da treba da dodju krajem februara..... Quote
_powerslave_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Pa ne znam bash dal ce tada praviti turneju... al opet ko zna... Quote
Cira Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) Ljudi Ozzy je vocal Sabbatha!!!!!!! Sa ozzy-jem je Sabbath imao onakav sablasan zvuk, dok s Diom ne moze da se kaze isto Edited January 8, 2008 by Cira Quote
enclave Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Ozy je narkoman i alkoholicar a Dio je kersme i vidi se da mu je muzika u srcu... Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Mislim da ce se stalno na ovoj temi raspravljeti o tome ko je bolji Ozzy ili Dio... Quote
enclave Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Realno, nema tu sta da se raspravlja. Ko je normalan videce da je Dio pravi pevac dok Ozi stenje i faca mu je ko da prdi kad peva ili kenja. Ima nekako speificno to stenjanje to je sve do jaja i legendarno ali... Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Realno, nema tu sta da se raspravlja. Pa nema, mislim da je milion puta do sad razjashnjeno da je Dio bolji pevach... Quote
Dead Man Drinking Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 ...а да је Ози већа фаца Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Nije faca nego je kreten ali to kakav kreten. Quote
Bata Trokrilni Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ko zna gde bi Ozzy-ju bio kraj da je Randy Rhoads ostao živ. Gitarska legenda. Možda bi Ozzy i dan danas pravio pesme poput Mr. Crowley, umesto što se zajebava na novim albumima. A onda mu Sabbath ne bi ni trebao. Ja odavno tvrdim (to je moje mišljenje, pa ga možete osporavati koliko hoćete) da jedan Blizzard of Ozz vredi više nego svi albumi koje je prethodno snimio u Sabbath-u. Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ko zna gde bi Ozzy-ju bio kraj da je Randy Rhoads ostao živ. Gitarska legenda. Možda bi Ozzy i dan danas pravio pesme poput Mr. Crowley, umesto što se zajebava na novim albumima. A onda mu Sabbath ne bi ni trebao. Ja odavno tvrdim (to je moje mišljenje, pa ga možete osporavati koliko hoćete) da jedan Blizzard of Ozz vredi više nego svi albumi koje je prethodno snimio u Sabbath-u. Tvoje misljenje nije tacno. Quote
djuk Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) vecu glupost u svom zivotu nisam cuo. da je tema ozi ne ti bi odgovorio, ali je ovo tema sabbat, tako da je ozi naspram sabata goli kurac! npr. mr. crowley naspram war pigs, ...smesno. Edited January 9, 2008 by djuk Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Auuuuuuuuuuuuu... Prince koj ti kurac ovo treba... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Covek bas ne zna o cemu prica!!!!!!!! Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) Meni barem Mr. Crowley smor...iskreno...Ali dobro.... Covek bas ne zna o cemu prica!!!!!!!! Zna covek o cemu prica samo jbg ne volimo svi isto jebo jeza... Meni je npr. Killers album od Meiden-a jedan od losiji dok se drugi ljudi kunu u njega i sta sad sam ja debil i nemam pojma? Edited January 9, 2008 by enclave Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ma to je drugo... to je vec stvar ukusa... ali ono shto Prince reche strashno... Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pa ako drka na Blizzard of Ozz..Nema veze...Ja drkam na Brave New world a ostali ga pljuju....I menjo bi ga za 2,3 Maiden albuma zajendo.... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pa ako drka na Blizzard of Ozz..Nema veze...Ja drkam na Brave New world a ostali ga pljuju....I menjo bi ga za 2,3 Maiden albuma zajendo.... Ja koji sam ih preslusao 1000000000000000000000X kazem da si lud ako ti je killers sranje ali za brave new world se slazem sa tobom. Nema nijednog njihovog albuma i pesme koja mi se ne svidja, valjda su mi zato omiljeni bend. Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ja koji sam ih preslusao 1000000000000000000000X kazem da si lud ako ti je killers sranje ali za brave new world se slazem sa tobom. Nema nijednog njihovog albuma i pesme koja mi se ne svidja, valjda su mi zato omiljeni bend. Pojescu TVOJA govna ako nadjes recenicu gde sam rekao da je Killers sranje. Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pojescu TVOJA govna ako nadjes recenicu gde sam rekao da je Killers sranje. Pa dobro jedan od losijih!!!!!!!! Jesi ti normalan Quote
enclave Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Definisi normalno pa cu ti reci da li sam? Quote
Recommended Posts