Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pazario The Last Supper DVD koji koncert covece a ima i zanimljivih podataka.... :meshuggah:

cena 9.99$ bas sam dobro prosao... :da:

Black%20Sabbath%20The%20Last%20Supper.jpg

Edited by enclave
Posted
Pazario The Last Supper DVD koji koncert covece a ima i zanimljivih podataka.... :meshuggah:

cena 9.99$ bas sam dobro prosao... :da:

Black%20Sabbath%20The%20Last%20Supper.jpg

Zašto li je taj DVD tako loše ocenjen na amazonu?

BTW, kakav je koncert, koje su pesme?

Posted
Zašto li je taj DVD tako loše ocenjen na amazonu?

BTW, kakav je koncert, koje su pesme?

Pa to ustvari i nije samo koncert, kroz ceo dvd oni neshto prichaju izmedju pesama...tako da je polu koncert, polu dokumentarac...

• 4 weeks later...
Guest Autarkis
Posted

eo, posto sam se kasno ukljuchio u diskusiuju, bi li mogli da mi objasnite o kakvom dvd-ju pricate?

Posted

Dvd snimljen povodom ponovnog okupljanja Sabbatha u originalnoj postavi 1997. Ima pesama sa (te) turneje '98 i intervjua sa Sabbathima, sve je to izmešano. :)

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Jebo' mater ako jednom ne osnujem fan klub Tony Martin ere. Eternal Idol, Headless Cross, Tyr su savršeni albumi. Mogu da ih slušam svaki dan i da mi nikad ne dosade. Kad čujem Anno Mundi ili Devil And Daughter totalno odlepim. Naravno da su Cross Purposes i Forbidden dosta kvalitetni albumi iako mi je iz početka bilo teško da se priviknem na takvu produkciju.

Edited by Download_manager
Posted
Jebo' mater ako jednom ne osnujem fan klub Tony Martin ere. Eternal Idol, Headless Cross, Tyr su savršeni albumi. Mogu da ih slušam svaki dan i da mi nikad ne dosade. Kad čujem Anno Mundi ili Devil And Daughter totalno odlepim. Naravno da su Cross Purposes i Forbidden dosta kvalitetni albumi iako mi je iz početka bilo teško da se priviknem na takvu produkciju.

Rachunaj i mene hehe, da to je istina album Headless Cross je jebeno savrshenstvo, a i ostali albumi naravno...

• 2 weeks later...