Dead Man Drinking Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Danas je deseta godina od smrti Cozy Powell-a http://www.black-sabbath.com/news/index.html R.I.P. Quote
_powerslave_ Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Carina, legenda, majstor... eh beshe to nekad jedan od najboljih bubnjara, mnogo gotivim tog choveka a pogotovu zbog toga shto je svirao u mnogim legendarnim bendovima... R.I.P. Quote
enclave Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) Pazario The Last Supper DVD koji koncert covece a ima i zanimljivih podataka.... cena 9.99$ bas sam dobro prosao... Edited April 20, 2008 by enclave Quote
Angelystor Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Malo kasnim, al' skoro bilo 10 godina od smrti Cozy Powell-a. Kralj. Jedan od najboljih bubnjara koji je ikada svirao. Quote
RNA Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Неко је био поменуо то на тачан дан његове смрти. Quote
Angelystor Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Jes jes sad vidim, slep sam u ochi.. Svejedno, respect for the man. Quote
Totamealand Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Pazario The Last Supper DVD koji koncert covece a ima i zanimljivih podataka.... cena 9.99$ bas sam dobro prosao... Zašto li je taj DVD tako loše ocenjen na amazonu? BTW, kakav je koncert, koje su pesme? Quote
RNA Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Jes jes sad vidim, slep sam u ochi.. Svejedno, respect for the man. Увек и у свако доба! Quote
_powerslave_ Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Zašto li je taj DVD tako loše ocenjen na amazonu? BTW, kakav je koncert, koje su pesme? Pa to ustvari i nije samo koncert, kroz ceo dvd oni neshto prichaju izmedju pesama...tako da je polu koncert, polu dokumentarac... Quote
Totamealand Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Zvuči originalno... Mogao bih da kupim to ako slučajno naletim. Quote
Guest Autarkis Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 eo, posto sam se kasno ukljuchio u diskusiuju, bi li mogli da mi objasnite o kakvom dvd-ju pricate? Quote
Huszar Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Dvd snimljen povodom ponovnog okupljanja Sabbatha u originalnoj postavi 1997. Ima pesama sa (te) turneje '98 i intervjua sa Sabbathima, sve je to izmešano. Quote
Download_manager Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 (edited) Jebo' mater ako jednom ne osnujem fan klub Tony Martin ere. Eternal Idol, Headless Cross, Tyr su savršeni albumi. Mogu da ih slušam svaki dan i da mi nikad ne dosade. Kad čujem Anno Mundi ili Devil And Daughter totalno odlepim. Naravno da su Cross Purposes i Forbidden dosta kvalitetni albumi iako mi je iz početka bilo teško da se priviknem na takvu produkciju. Edited June 25, 2008 by Download_manager Quote
RNA Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Ако га икад оснујеш, јави да се одмах учланим! Quote
Download_manager Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 nikakav problem, biće ti javljeno. eto, već nas je dva Quote
Totamealand Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Ja nikada nisam slušao albume sa Martinom, ima vremena, dugačak je letnji raspust. Quote
_powerslave_ Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Jebo' mater ako jednom ne osnujem fan klub Tony Martin ere. Eternal Idol, Headless Cross, Tyr su savršeni albumi. Mogu da ih slušam svaki dan i da mi nikad ne dosade. Kad čujem Anno Mundi ili Devil And Daughter totalno odlepim. Naravno da su Cross Purposes i Forbidden dosta kvalitetni albumi iako mi je iz početka bilo teško da se priviknem na takvu produkciju. Rachunaj i mene hehe, da to je istina album Headless Cross je jebeno savrshenstvo, a i ostali albumi naravno... Quote
Angelystor Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 nikakav problem, biće ti javljeno. eto, već nas je dva +3 Nabavih skoro "Eternal Idol" na oridijanal, jure se i ostali TR kultovi.. Quote
Angelystor Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Da, naravno. Ne znam shta sam hteo reci sa onim TR Quote
Recommended Posts