BLAGOJE Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 kao sto rekose ljudi prije,nista se ja ne sjekiram hoce li ovo biti propraceno,ako nece domaca publika da ispostuje bice stranaca dovoljno.najveca briga je oko fan pit karata,bar po nekom mom misljenju,to ima da plane za dan dva. Quote
Svart Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Ajd i to da se desi u Srbiji na metal koncertu. Quote
Night Prowler Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 (edited) Uzimam prvog dana prodaje kartu za fan pit, koliko god da kosta. Edited November 29, 2011 by Night Prowler Quote
Novaliis Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Vec vidim naslove u pojedinim novinama - satanisti sviraju na vidovdan, tajna zavera masona i iluminata da uniste Srbiju itd itd. 4 Quote
Talvi Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Pitanje da li će se isplatiti ušće, možda bi arena bila optimalna... Rekli su da će biti ograničeno na 20.000, a to ti je i kapacitet Arene. Quote
soul wandering Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Vredi ici samo videti Ozija. Samo idolopoklonstvo, slepi misevi i lazni bogovi. i svinje http://www.youtube.com/watch?v=Hd6ISmCPHgg Quote
Srlandand Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Rekli su da će biti ograničeno na 20.000, a to ti je i kapacitet Arene. To da ljudi pozure s kupovinom, sigurno ce siriti sve dok bude zainteresovanih Quote
metallicus Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Kao i uvijek.Fanpit karata biće u neograničenom broju. 1 Quote
heavyervin Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Pa sto vise ljudi trazi fanpit karte, tako pomeraju ograde, tj. povecavaju kapacitet fanpita, pa na kraju bude ko na Maiden da je pola prostora fanpit Quote
dudi Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Ovo će biti TOP koncert sigurno. Izgleda organizatori su ih uspeli uhvatiti na vreme da bude u BG. Quote
Demon Seed Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Pa sto vise ljudi trazi fanpit karte, tako pomeraju ograde, tj. povecavaju kapacitet fanpita, pa na kraju bude ko na Maiden da je pola prostora fanpit Ja sam mislio da je uvek fan pit na pola Quote
Skullwrecker Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Jebo mater, mislio sam da ovo neću da doživim. Ja i digo ruke da će ikad da se okupe. Kakav će to pičvajz da bude! Još taman i album izađe... Ma bombonca! 1 Quote
Јарослав Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 http://www.vesti011.com/2011/11/black-sabbath-nastupa-u-beogradu-na-vidovdan-sledece-godine/ Сатана нас гледа, у руци му је бич. Quote
BLAGOJE Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 polako,stante dok kurir ukopca,tek onda krece zurka 1 Quote
Skullwrecker Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Al što su izvikipedisali diskografiju da nađu najgrđe nazive. XD trebali su da stave Narodni Cirkuzant i Izvrnuti Arhitekta da se narod malo zapita... 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Sabbath je poznat po pesmama u kojima se veličaju nemoral, okultizam, narkomanija, asocijalno ponašanje i rituali koji su obeležje satanističkih kultova. Samo neke od poznatih pesama, kao što su Đavo i kćerka (Devil and Daughter), Umri mlad (Die Young), Električni pogreb (Electric Funeral), Psihofobia (Psychophobia) ili Čarobnjak (The Wizard) upućuju na sistem vrednosti koje promoviše ova grupa. Karleusa,Ceca,Goga Sekulic,Dara,Ana Nikolic,ona kraljica splavova,Mile Kurcic,Keba svaler,Nino,Rodja Raicevic,Aca Lukas,EKV,Bora Corba,Natasa Bekvalac i ostale ikone i vedete srpskog moralnog nadasve andjeoskog,kultnog,nenarkomanskog estradnog i umetnickog neba i socijalnog ponasanja vrste ekstra beprekornog.Poznati po pesmama Antihrist( Antichrist ),Magija ( Magic ),Prevari ga nocas sa mnom( Cheat him with me tonight ),Babaroga(Granny with horn ),Gacice( Panties ),Brushalter( Bra ),Seksi biznismen( Sexy Businessman ),Belo( White ),upućuju na sistem vrednosti koje promovišu ovi "umetnici". 9 1 Quote
Lou Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 (edited) Tvoji postovi su u poslednjih par dana sve bolji i bolji. Upade Blagoje. Edited December 3, 2011 by Lou Quote
fanatx Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 (edited) Glupi hejteri sa odredjenom dozom brain dmg-a koji nisu sposobni ni za sta drugo osim da lupaju kontru.Svako ko je posvetio minut vremena Black Sabbathu i Roniju Diu pozna smisao njihove muzike i uziva u njoj,a ostatak zavidne populacije moze da pise po novinama sta god mu se prohte i pritom da edituje svaki komentar koji se razlikuje od lazi i pritom nametne svoje misljenje.Dzabe shabani!!!Sabbath je u Beogradu pa je u Beogradu(bez oca metala,but jbg)!!! Edited December 3, 2011 by fanatx 1 Quote
BLAGOJE Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 otac metala svira u bg-u legendo. 2 Quote
fanatx Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 (edited) Znam rodjace,ali Dio je Dio:) Koliki god je Tony master za mene je Ronnie ipak papa master,ali eto...svi mi imamo svog boga,samo ga drugacije zovemo Edited December 3, 2011 by fanatx Quote
BLAGOJE Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 svejedno ko je kome bog,iommi je otac metala,samo iznosim cinjenice. 2 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Karleusa,Ceca,Goga Sekulic,Dara,Ana Nikolic,ona kraljica splavova,Mile Kurcic,Keba svaler,Nino,Rodja Raicevic,Aca Lukas,EKV,Bora Corba,Natasa Bekvalac i ostale ikone i vedete srpskog moralnog nadasve andjeoskog,kultnog,nenarkomanskog estradnog i umetnickog neba i socijalnog ponasanja vrste ekstra beprekornog.Poznati po pesmama Antihrist( Antichrist ),Magija ( Magic ),Prevari ga nocas sa mnom( Cheat him with me tonight ),Babaroga(Granny with horn ),Gacice( Panties ),Brushalter( Bra ),Seksi biznismen( Sexy Businessman ),Belo( White ),upućuju na sistem vrednosti koje promovišu ovi "umetnici". koji si ti car. \m/ 2 2 Quote
Recommended Posts