Talvi Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 (edited) 01. War Pigs 02. Into The Void 03. Under The Sun 04. Snowblind 05. Electric Funeral 06. Black Sabbath 07. Behind The Wall Of Sleep 08. N.I.B. 09. End Of The Beginning (new song) 10. Fairies Wear Boots 11. Symptom Of The Universe (intro only) 12. Drum Solo 13. Iron Man 14. God is Dead? (new song) 15. Dirty Women 16. Children Of The Grave Encore: 17. Paranoid Edited April 20, 2013 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Slab snimak, ali malo mi bolje deluje nego predhodna, dosta podseća na "Black Sabbath" pesmu, nadam se da će na albumu biti i bržih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 bukvalno je black sabbath za siromasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 http://www.metalsucks.net/2013/04/29/black-sabbath-suffer-from-a-methademic/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Snimak nije reprezentativan , pevanje standardno lose , ali pesma kao pesma mi deluje solidno , ipak pravi utisak ce se steci slusajuci studijski snimak . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Kakva god da je muzika, posrace je vokal, nesto nisam zainteresovan da slusam Ozijeve poslednje trzaje, jebiga, prolazi zivot. Mada pretpostavljam da bih se i ja koprcao na njegovom mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HADES Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 http://www.guitarworld.com/video-black-sabbath-perform-new-song-loner-australia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Ju kako umire dok peva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 (edited) Malo mi previše liči na N.I.B. na momente... Deo na 2:32 je odličan, though. Edited May 3, 2013 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Prava sabatovska pesma , to i ocekujem , svidja mi se , naravno Ozzy ocajan uzivo , do sada pesma koja mi se najvise svidja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Ozijevo pevanje: 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 najjače što je Ozzy pre neki dan izjavio nešto tipa da Ward "nije zadovoljavao" sviranjem na probama pre nego što su ga šutnuli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Ozzy je govno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 ko da je ozi ikad i zadovoljavao pjevanjem,ali ozi je ozi.ovo da odrade,turneju,da ih uhvatimo dok su zivi,i onda u penziju,gizer i imperator da naprave bend sa nekim zajebanim frontmenom tipa fil anselma i to je to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldj011 Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 (edited) Citajuci komentare pitam se da li neko od vas uopste voli i slusa BS koliko ih pljujete Kako ocekujete ludilo dvadeseto-godisnjaka od nekoga ko ima 60 i nesto? Kako ocekujete dobar glas od nekoga ko trosi svoj glas (i organizam ) decenijama? Poenta kod ovakvih bendova je samo jedna - da ih cujem i vidim bar jednom dok su zivi Edited May 4, 2013 by aldj011 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Nisi ti sluš'o Judas Priest uživo, i zato ne znaš šta pričaš. Niko ne očekuje ludilo ili odličan glas, već samo malo dobrog zvuka. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldj011 Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Poenta mog posta je bila ta, da mi se cini kako ljudi mozda ocekuju previse od novog albuma, pa veliki broj ljudi pise: - pesma je bez veze jer je spora - volim brze pesme ali pretpostavljam da ce vecina pesama biti spora - Ozijev glas je los, doradjen i sredjen... - a zar nije tako vec neko vreme poslednjih par godina, covek je u godinama - da opet ne bi pomenuo Judase - ne treba porediti dva pevaca/benda jer nema svrhe, posebno ne u njihovim godinama. Neko ce pevati bolje i imati bolji zvuk neko nece, samo treba realno shvatiti i prihvatiti stvari. Danas je lako prigovarati i naci manu/mane, ljudi tesko pronalaze razloge za uzivanje. P.S. Meni je pesma OK P.P.S. Bio sam na koncertu Judas Priesta u Beogradu u Areni i bilo je super. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldj011 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ejmEPfHP9FY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=190463 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Da li ovo znači da treba da krivimo Rubina ako se ispostavi da je album sranje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 jebem ti krv,nisam znao da je toliko ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Poenta mog posta je bila ta, da mi se cini kako ljudi mozda ocekuju previse od novog albuma, pa veliki broj ljudi pise: - pesma je bez veze jer je spora - volim brze pesme ali pretpostavljam da ce vecina pesama biti spora - Ozijev glas je los, doradjen i sredjen... - a zar nije tako vec neko vreme poslednjih par godina, covek je u godinama - da opet ne bi pomenuo Judase - ne treba porediti dva pevaca/benda jer nema svrhe, posebno ne u njihovim godinama. Neko ce pevati bolje i imati bolji zvuk neko nece, samo treba realno shvatiti i prihvatiti stvari. Danas je lako prigovarati i naci manu/mane, ljudi tesko pronalaze razloge za uzivanje. P.S. Meni je pesma OK P.P.S. Bio sam na koncertu Judas Priesta u Beogradu u Areni i bilo je super. lako je naci manu ovoj pesmi zato sto je pesma losa kao sto si i sam potvrdio (pa posle neuverljivo opovrgao: "meni je ok"); ne sporis da je pesma spora (u kontekstu smaranja i monotonije, da se naslutiti) i da su vokali losi - tako da tvoja poenta je treba da se forsiramo da uzivamo slusajuci trecerazredni surogat sabata umesto da slusamo sabate iz zlatnih godina ili uopste neki drugi bend koji jos valja necemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 jebem ti krv,nisam znao da je toliko ozbiljno A najjače što Toni kaže da ide na terapiju svakih šest nedelja, pa mu nije dobro par nedelja, pa se oseća sjajno. To znači jedno tri nedelje sranja, pa tri nedelje bez problema i tako u krug. Do kurca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 ma mogu zamislit' kako mu je,moj stari je na tri puta slabijoj terapiji kojoj ima kraja i ludi,jedina dobra stvar sto vidis da on u sustini ne jebe to,kaze malo se sjebao prvi dan i boli ga kurac.jedan je suprim intergalakticki imperator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldj011 Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 lako je naci manu ovoj pesmi zato sto je pesma losa kao sto si i sam potvrdio (pa posle neuverljivo opovrgao: "meni je ok"); ne sporis da je pesma spora (u kontekstu smaranja i monotonije, da se naslutiti) i da su vokali losi - tako da tvoja poenta je treba da se forsiramo da uzivamo slusajuci trecerazredni surogat sabata umesto da slusamo sabate iz zlatnih godina ili uopste neki drugi bend koji jos valja necemu? 1. Nigde nisam rekao da je pesma losa, cak sam napisao da je pesma OK 2. Nisam rekao da je pesma smaracka vec da je spora 3: Nije poenta mog posta da bilo sta forsiram, niti da drugi forsiraju sebe da slusaju nesto sto im se ne svidja, vec je poenta sledeca: - to sto je pesma spora ne znaci da je losa (kao sto je jedan deo forumasa pisao) - ako se nekom ne svidja pesma jer je Ozijev glas doradjen (kao sto je jedan deo forumasa pisao), onda je ceo buduci album los bez da ga cuju Tako da: Kome se pesma svidja - Kome se pesma ne svidja - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts