Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slučajno sam ovde u gomili muzike za koju i ne znam da imam nabasao na ovaj bend. Ne volim baš previše old fashion zvuk ali ovaj bend mi se jako sviđa. Imam samo album Avenger i taj je baš baš dobar.Pored njega imaju još tri albuma, Nine Tongues, Aska i Immortal. Nisam stručan toliko da ih uporedim sa nekim od bendova tog usmerenja, ali mislim da ljubitelji Helloweena, Grave Diggera i sličnih bendova mogu da uživaju uz ovaj bend. Ima nekih streotipa u zvuku ali ovo je po meni jako kvalitetan bend.

Ako neko ima ova preostala 3 albuma voljan sam za razmenu.

Više o bendu može se naći na http://www.askaband.com/

Posted

Ja se nadam da ću u dogledno vreme nabaviti "Nine Tongues" koji mi je na listi stvari koje hoću da uzmem. Mislim da ostali teško mogu da se nabave jer ih je bend sam izdao i rasprodati su odavno. Znam samo da je "Avenger" odlična album. Bio sam se iznenadio kad sam ga čuo. Ti momci su svirlai u našoj blizini. Pre par godina su išli na turneju po američkim vojnim bazama širom Evrope i sveta, pa su bili i u Tuzli i u Bondstilu kod Uroševca. Bile su neke slike sa tih svirki na njihovom sajtu.

Posted

Zaboravih da napomenem da su na skorašnjem rođendanu benda negde tamo u Teksasu bili prisutni braća Vini Pol i Dajmbeg Derel. Bile su i slike na sajtu, ako ih više nema.

• 1 month later...
Posted

Eh konachno sam se dochepao Avenger-a i mogu rechi da mi se album dopada...produkcija je vrlo dobra.

Izdvojio bih pjesme: Crown Of Thorns, Angels Of War, Ethernal night,...

Posted

Ne znam da li ste primjetili, ali ja odma jesam, pochetak pjesme-u pitanju je bass (koji se ponavlja tokom chitave pjesme) je isti kao na pjesmi od DST-a-Samo za Tebe.

Pitanje je sad: Ko je od koga uzeo? biggrin.gif

• 11 months later...
  • 1 year later...
Posted
Zaboravih da napomenem da su na skorašnjem rođendanu benda negde tamo u Teksasu bili prisutni braća Vini Pol i Dajmbeg Derel. Bile su i slike na sajtu, ako ih više nema.

Штета што више неће имати прилике да праве овакве акције.

Posted

А, то... :)

Ја сам мислио да мислиш ммузички. Иначе, не знам да ли је неко поемнуо ан теми, али тамо негде 2000. ови ликови су правили турнеју по америчким базама у Европи, где су, између осталог, свирали и у "Бондстилу" код Урошевцу. Мрски окупатори! :mrtav:

Posted
А, то... :)

Ја сам мислио да мислиш ммузички. Иначе, не знам да ли је неко поемнуо ан теми, али тамо негде 2000. ови ликови су правили турнеју по америчким базама у Европи, где су, између осталог, свирали и у "Бондстилу" код Урошевцу. Мрски окупатори! :mrtav:

Sta znaju Japanci ko je kome tu okupator

Ine super bend, i jeste ga tesko naci al ko ima ima :rolleyes:

• 2 months later...
Posted

Не знам што кретени не урадише нешто после тако доброг албума.