solicitor Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Slučajno sam ovde u gomili muzike za koju i ne znam da imam nabasao na ovaj bend. Ne volim baš previše old fashion zvuk ali ovaj bend mi se jako sviđa. Imam samo album Avenger i taj je baš baš dobar.Pored njega imaju još tri albuma, Nine Tongues, Aska i Immortal. Nisam stručan toliko da ih uporedim sa nekim od bendova tog usmerenja, ali mislim da ljubitelji Helloweena, Grave Diggera i sličnih bendova mogu da uživaju uz ovaj bend. Ima nekih streotipa u zvuku ali ovo je po meni jako kvalitetan bend. Ako neko ima ova preostala 3 albuma voljan sam za razmenu. Više o bendu može se naći na http://www.askaband.com/ Quote
RNA Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Ja se nadam da ću u dogledno vreme nabaviti "Nine Tongues" koji mi je na listi stvari koje hoću da uzmem. Mislim da ostali teško mogu da se nabave jer ih je bend sam izdao i rasprodati su odavno. Znam samo da je "Avenger" odlična album. Bio sam se iznenadio kad sam ga čuo. Ti momci su svirlai u našoj blizini. Pre par godina su išli na turneju po američkim vojnim bazama širom Evrope i sveta, pa su bili i u Tuzli i u Bondstilu kod Uroševca. Bile su neke slike sa tih svirki na njihovom sajtu. Quote
Fantomni Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Imam par pjesama samo, i mog reci da mi se bend bash dopada... Eh, kada bih mogao naci neki njihov album... Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Zaboravih da napomenem da su na skorašnjem rođendanu benda negde tamo u Teksasu bili prisutni braća Vini Pol i Dajmbeg Derel. Bile su i slike na sajtu, ako ih više nema. Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Pardon, oni su svirali na Vinijevom rođendanu,a i ono prethodno. Quote
Fantomni Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Eh konachno sam se dochepao Avenger-a i mogu rechi da mi se album dopada...produkcija je vrlo dobra. Izdvojio bih pjesme: Crown Of Thorns, Angels Of War, Ethernal night,... Quote
Fantomni Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Ne znam da li ste primjetili, ali ja odma jesam, pochetak pjesme-u pitanju je bass (koji se ponavlja tokom chitave pjesme) je isti kao na pjesmi od DST-a-Samo za Tebe. Pitanje je sad: Ko je od koga uzeo? Quote
John_Greely Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 I ja sam slusa Avenger album vrh totalni. Quote
Keltyydda Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 imam neku kompilaciju i smatram da su odlicni. Quote
RNA Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Zaboravih da napomenem da su na skorašnjem rođendanu benda negde tamo u Teksasu bili prisutni braća Vini Pol i Dajmbeg Derel. Bile su i slike na sajtu, ako ih više nema. Штета што више неће имати прилике да праве овакве акције. Quote
Grobodan Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 ova Aska bi trebala da svira sa bendom Wolf Quote
RNA Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 А, то... Ја сам мислио да мислиш ммузички. Иначе, не знам да ли је неко поемнуо ан теми, али тамо негде 2000. ови ликови су правили турнеју по америчким базама у Европи, где су, између осталог, свирали и у "Бондстилу" код Урошевцу. Мрски окупатори! Quote
ZmYchE Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Ovaj bend je tesko naci... Al ce da rade torrenti Quote
Demonizer Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 А, то... Ја сам мислио да мислиш ммузички. Иначе, не знам да ли је неко поемнуо ан теми, али тамо негде 2000. ови ликови су правили турнеју по америчким базама у Европи, где су, између осталог, свирали и у "Бондстилу" код Урошевцу. Мрски окупатори! Sta znaju Japanci ko je kome tu okupator Ine super bend, i jeste ga tesko naci al ko ima ima Quote
Demonizer Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Какви сад Јапанци? Jbg, kad ne gledam o kom bendu pricate ja sam mislio na japansku Asku:( Quote
RNA Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Нисма имао појма да постоји и Аска из Јапана. Quote
Demonizer Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Aah postoji, neki metal hard rock pre bih rekao bend, imaju 6 albuma od toga su 4 na japanskom, to i nisam slusao, al nesto i ne bih:) Quote
ZmYchE Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 (edited) ASKA BEND - oficijelni sajt Jesu keva. Preslušala sam neke stvari sa par albuma i Avenger ceo (četvrti zadnji album), sad jurim da nadjem sve od njih, zaista su keva. Totalno osvežavajući bend definitivno! ASKA on myspace Edited May 25, 2007 by ZmYchE Quote
ZmYchE Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Haha ludaci ! Aska and Dimebag Darrell Uživajte... Quote
RNA Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Не знам што кретени не урадише нешто после тако доброг албума. Quote
Recommended Posts