Routasydän Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Svaka cast majstore Inace meni se onako na prvo slusanje odmah izdvojila stvar Overdriver Quote
Guest --OgY-- Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Svaka cast majstore Inace meni se onako na prvo slusanje odmah izdvojila stvar Overdriver [/quobogami i meni je ali do jaja su i one dve pesme, asik vaysel i andalusia!!! Quote
Routasydän Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Revelation je fantasticna, bas opustajuca stvar Quote
Routasydän Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Sad sam video na slici mladog ZZ Satrianija ..... znaci definitivno cika Satch ne mora da se plasi da mu je tu postar, slucajni prilaznik namernik ili koji drugi neznani junak umesao prste (i jos ponesto) jer mali ZZ je bukvalno klon cika Joea!!! Znaci isti Joe iz '80-ih, strasno Quote
Totamealand Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Moraću da ga odslušam kada malo prođe frka oko škole... Quote
Dersu Uzala Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 (edited) Sad sam video na slici mladog ZZ Satrianija ..... znaci definitivno cika Satch ne mora da se plasi da mu je tu postar, slucajni prilaznik namernik ili koji drugi neznani junak umesao prste (i jos ponesto) jer mali ZZ je bukvalno klon cika Joea!!! Znaci isti Joe iz '80-ih, strasno 'ocu da cujem ovaj album otkako ste se rasprdeli ovde (2 nedelje?) i nikako jos. A samo me lozite...Sutra posle sljake. Cirka i Joe. A i stize mi novi Ingvetin kabl. Ako uhitim ovog domaceg postara debila. Edited May 9, 2008 by Odliveni Mozak Quote
Routasydän Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Pzi, po meni album sad i nije neko ludilo da padnes na dupe kad cujes, ali lagano ulazi u usi, a ima jedno 5-6 pesama koje su vrhunske. Meni se licno jako svidja sto su pesme laganije, sto ima klavira, tenor saksofona, bas ono opustajuca mujuza. A samo jedna pesma je bas ono razicaravajuca a to je "I just wanna rock' Uzivaj lave Quote
Routasydän Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Ova dva poslednja albuma mi se bas svidjaju, odlicna mjuza Quote
under_the_sky_soo_blue Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Kada krrenes da slusas,vec po prvi pesmi prepoznajes njegov stil. Lik je celavi car!!!! Quote
Jimmi Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Meni je Musterion najgenijalnija stvar. Album sam po sebi nije losh. Keep rockin' Satch! Quote
КЈО Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Зар Сатријани спада у Хеви Метал? Ок... (WEIRD FOR TRUE ! ) Он је мој најомиљенији гитариста на свету. Његове песме су одличне и мало ко ту може нешто више рећи. Потребно је да се преслуша. Занима ме да ли неко има информацију поводом доделе ГРЕМИ награде за песму ''Always with me, always with you" ? Требало би и да је добије, песма је изузетна!!! Quote
Dersu Uzala Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Grammy je vec bio i nije ga naravno dobio tako da sada ima rekordni broj nominacija bez pobede (14). Dobio je Springsteen u toj kategoriji (Best Rock Instrumental Performance). Quote
КЈО Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 БЕЗВЕЗЕ. У сваком случају, један једини је Џо Quote
Routasydän Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Da ozivim malo temu.... izasao je novi DVD - Live in Paris (I just wanna rock) i na prvo gledanje/slusanje nije ostavio neki utisak na mene. Izbor pesama je odlican, ali nekako prvise je u studiju radjen zvuk, nema uopste tu atmosveru publike, zivog izvodjenja, deluje na momente kao jedan veliki spot. A malo je i kicerica sa onim bojama, cvetovima. Ali Joe svira vrhunski, tu nema sta da se spori Quote
Prisoner of Dreams Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 http://mediaboom.org/mp3/295295-joe-satriani-black-swans-and-wormhole-wizards-2010.html Quote
Control Freak Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 DVD taj u parizu sam skinuo sa neta i apsolutno mi nije jasno cemu te boje...LSD trip il sta ne kontam, totalno mi je ubilo volju za gledanjem istog...verovatno je hteo lik da napravi nesto novo neki fazon il sta ti ja znam, uglavnom po mom misljenju totalno bezpotrebno, sjebao je citav koncert s tim... @Dersu Uzala da te ispravim, 15 nominacija mislim da ce mu pokloniti jedan na kraju Quote
Control Freak Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Sto se tice novog albuma, pesme od prve do pete su klasika satriani, svidjaju mi se...6, 7 i 8 vec ne, 9 i 10 onako, moze da prodje ako idu u pozadini dok radim nesto peto, a zadnja mi je kul skroz...mada ovo je tek posle 2 slusanja, verovatno ce mi se misljenje izmenjati 20 puta kada ga budem malo pazljivije slusao... Sve u svemu nije mindblowing ali nije los uopste... Quote
Novaliis Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Odlicna muzika za voznju, posebno nocu. 1 Quote
Ајлин Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=F4fPv450OYM&NR=1 4 1 Quote
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 На коју фору је Џо у Хеви Метал музици Јесте да је епик гитариста, али он везе нема с Хеви Метал зиком Боље иде у Експериментални рок или соло Извођач... Иначе, мој омиљени гитариста :] Quote
johnnyzzz Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 http://www.mediaboom.org/353407-chickenfoot-iii-2011.html novo pileće stopalo Quote
sabi Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Da li je možda neko snimio prvi deo koncerta iz Sava Centra na RTS 2, koji je bio emitovan večeras? Drugi deo će biti sledeće nedelje, 08, septembar. Quote
Demon Seed Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 (edited) Fino, nisam znao da je bio snimak. Isplivace to negde na youtube-u mozda. Btw, slazem se sa banovanim astralnim projektorom da ne cuci ovom podforumu Satriani... Edited September 2, 2013 by Demon Seed Quote
Recommended Posts